- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходите ли с грим на даскало?
da az vinagi sum s grim, osven ako ne me murzi da se grimirvam
ДА, аз ходя с грим на даскало
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
ami daskalite ne sa mi praili problem ina4e winagi hodq s grim zadaljitelno fon du ten pudra senki spirala moliw o4na liniq ruj 4erwilo i glanc i wsqka sutrin na pri4eska stawam malko po rani4ko no kakwo puk krasotata iziskwa jertwi :)
RWH
Ами аз попринцип не се гримирам или ако се гримирам ще е по някъв повод. Иначе всички други момичета са с грим, но учителите никви забележки не им правят!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
az sam mom4e
![]()
z ponqkoga hodq s grim 6ot sutrinta me marzi da si slagam kato se ima predvid 4e stavam v 6.20![]()
е когато бях в основното се караха и за облекло и за грим на съученичките ми....но сега в гимназията не..нямат никакъв проблем..
аз хода само понякога..и то слагам обикновено спирала и просто някакъв балсам и така...
thugs get lonely too...
Ох, аз пък толкова съм свикнала с молива си, че вече не ми прави впечатление рядко слагам друго, но ако съм станала по-рано за даскало и нямам какво да правя се гримирам. И гарантирам, че когато имаш време става наистина добре и красиво. :P
по някога вие момичетата правите толкова много неща че имено красотата ви изчезва зад тия ХИМИЧЕСКИ елементи......Първоначално написано от amitq
да...подчертава ми космите под мишниците![]()
а пудра неим ли слагаш.Първоначално написано от Psychopath*
![]()
фдт спирала и балсам за устни![]()
:P
No matter where you go, there they are...
И на нас и бижутата също,ама на мен не ми дреме и си ходя и с дветеПървоначално написано от fUcK_LoF
И никога не са ми правили забележка,само на една курва и аз се кефа...
![]()
![]()
![]()
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Никога не ходя с грим на училище.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Не.. само от време на време слагам фон дьо тен, когато имам пъпки. В началото слагах молив, спирала, пудра, ама сега няма смисъл. Все някой ще се намери да те изпръска по лицето с вода, да те разплаче, или пък ще завали дъжд...абе няма смисъл. Не е лошо да си слагаш, даже почти всички момичета го правят, обаче после като почнат да викат "офф разтече ми се грима, какво да правя" ми става смешно. Иначе на някои им отива, и то много... подчертава им миглите.Грозно е само когато някои момичета се нагримират като за клуб..
И все пак грима не отразява интелектуалното ниво.![]()
Преди слагах повече грим, сега само молив и гланц.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Оф се едно пък за 2те минути,в които ще се гримирам ще си науча урока..от доста време не го и правя де,в моя случай репликата е "Ето пак закъсня с 2 минути,но има време да се облечеш!"...
da razbiras se. vinagi hodq s grin i ne samo na daxdskalo a navsqkude kogato izlqza ot nas, vse pak sum momi4e koeto durji na vun6niq si vid i se ooddurja, nqma da izlizam taka kato sum si spala u mnas i posle navun. Grimiram se dostata4no, t.e ne slagam grim kato za diskoteka no vinagi s grim!!
vinagi sum s grim...veche ne moga da se vuzpriema bez nego
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Не..к'ви са тея лиготии бе![]()
Обичай ближния,ближи обичния..
От Гъза в Устата - 6A Завинаги .
ne...samo glanc slagam![]()
Където и да ходя винаги съм с фон дьо тен и балсам за устни (чувствам се гола без тях) а иначе понякога слагам малко перли за лице,ако изглеждам много бледа и малко черен молив.Спирала мнооого рядко.Така си ходя и в даскало и извън него.
![]()
Всеки ден ходя с грим.
Фон дьо тен,пудра,спирала,червило или гланц -са задължителни.
Очна линия или някакви сенки- не винаги слагам.
А учителите нямат нищо против...
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...