- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходите ли с грим на даскало?
Слагам си молив спирала и гланц ама като видя някоя пикла наклепоцана с 2 пръска фон-дютен санал на петна и то толкожа хубаво нанесен ,че няма на къде вижда се тук там забравено недоразмазано. ужас!
По-добре да заложите на бялата козметика,не после да ревете имам пъпки мн ясно като спиш с изкуственото лице.В повечето случаи става така като маска стои.Незнам на повечето сякаш им е в стила гримарвам се та да се вижда,та нали целта на грима е да прикрие недостатъците и като го слагаш да изглежда така,че да го няма.
да с черен молив малко спирала и очна линия ама мн малко![]()
слагам си само гланц
учителите не ми правят забележки![]()
znanieto i grimat nqmat ni6to ob6to spored men.
Голям размер на картинката! /machoka/
Ами аз си слагам молив и спирала.
Не обичам сенки и Не обичам червила.![]()
ami samo s moliv i glanc mn rqdko mi se slu4va da slojai 4ervilo ,no mn svetlo![]()
Ми аз ходя с грим. Ако ми се спи или не съм в настроение не се гримирам,но попринцип съм с. Даскалите нямат нищо против.
Slagam si samo moliv i spirala na u4ili6te![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Обикновено си слагам черен молив и гланц, не че иначе нещо друго използвам. Но има моменти, когато не прибягвам до тяхната употреба. Рядко са.. обаче все пак ги има :>
You are broken, I can fix you...
Slagam samo fon dio ten i lek glanc shtotoo znam che daskalkite ne si padat po mn sherni uchenichki![]()
~Remember,remember...25th of November~
Първоначално написано от tiesto
![]()
![]()
базикаше се
![]()
E много ясно,че да.
И аз поради тази причина не се гримирам, а и тепърва ще ми предстои само да се цапотя (кажи-речи цял живот), така че предпочитам да си използвам времето за нещо по-полезно...Първоначално написано от drebosy4eto
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Нашите даскали са твърдо против грима![]()
и супер мноу викат особено за сенки червило или черен молив..и за лак също![]()
Аз ходя с пудра гланц и спирала :P
vinagi si slagam spirala
Да винаги съм гримирана.Пудра,спирала и понякога гланц.Никога никoй не ми е правил проблем колко съм се гримирала пък и аз самата не смятам, че е много.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Първоначално написано от fUcK_LoF
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'''гримирват''' де бе хора ......
![]()
![]()
![]()
![]()
НАУ4ЕТЕ се как се пише .......... писна ми да жлизам в разни теми и да го виждам така написано
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
а ина4е по темата - ДА ходя всеки ден с грим ... по 1 време даскалите ни правеха проблеми ..ама кой ги слуша![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Първоначално написано от fire_of_satan
поздравления за моми4ето което знае как се пише думата![]()
![]()
...........
и вярно е тфа ... тия двойкаркие от моя клас цялото им време прекарват да се гримират ала бала .. и после кат ги изпитат..........![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
мдам - защо пък не?Отдава ми се да се гримирвам добре а и съм свикнала да се гримирвам
![]()
Желязна Девица
Първоначално написано от Sintya
![]()
![]()
аа неее
![]()
![]()
![]()