.

Виж резултатите на анкетата: ходите ли с гим на училище

Гласували
520. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

245 47,12%
  • понякога

83 15,96%
  • не винаги

29 5,58%
  • много рядко

70 13,46%
  • не

93 17,88%
Отговор в тема
Страница 6 от 13 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 321
    Цитирай Първоначално написано от blueberry_14
    ами аз много рядко ходя с грим на училище, но нямам нищо против тези, които се гримират, а и до сега никой учител не е направил забележка за такова нещо(поне в моето училище)
    съгласна

Е тя нашата класна не дава да ходим с ярък маникюр,въобще с лак,не дава да си правим прически,макар че аз всеки ден съм общо взето с различна,не дава да се гримираме,не дава да ходим на токчета,макар че аз и на токчета почти всеки ден ходя,не дава да носим колиета,гривни и тем подобни работи,въобще иска да ходим облечени като монахини.Относно грима,аз не мога без грим,просто ми е някакв такова странно и аз всеки ден се гримирам въпреки забраната.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Че аз без черен молив до магазина не излизам, бе . Веднъж отидох на даскало без молив и ме гледаха като изкопаемо. Въпреки че не е кой знае какъв грим, то да са фон дьо тени, ружове, пудри, червила, сенки, кремове - не, ама и дори само без молив съм яко зле .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Когато съм 1 смяна-не.Шот като си разтъркам очите и става мазало.А когато съм 2-мм когато се сетя.По принцип не обичам да се мацотя мн

Понякога.И ,когато се гримирам, обичам да слагам много спирала и черен молив ,иначе други боклуци не ползвам.

opffffff nqkoi ot vas sa qko typi!!! izvinqvam se 4e go kazvam....ama ili ste malki ili ste nekvi typi sduhalnici!!!! 1voooo grima se slaga za da izglejda6 po dobre (da ne se prekalqva razbira se) i sqko momi4e koeto obi4a da polaga griji za da izglejda perfectno vinagi otdelq pone po 2 4asa za da izglejda perfectno.....az sa6to otdelqm po tolko...nezavisimo dali sam 1va ili 2ra smqna....trqbva i grima i kosata da sa mi perfect!!! i drygoto koeto e.....yrocite nqmat nikva vrazka s tva dali se grimira6 ili ne!!!! ako znae6 kak da si sa4etava6 vremeto.....moje6 i da si si nay4il i da izglejda6 dobre!!! taka 4e typi zybari s mazni kosi i papki po cqloto lice....stiga ste izopa4avali ne6tata 4e momi4etata koito hodqt grimirani na daskalo sa typi!!! moje da ima i takia slu4ai....no vsi4ko si zavisi do 4oveka!!! :P :P :P :P :P ae \ /

P.S....I kakto we4e mn kazaha...ne e ``grimirvam`` a ``grimiram`` neznaqt kak se pi6e a tragnali temi da mi razvivat aoixaoixoaixoaxoax

Цитирай Първоначално написано от Playlife_f
    opffffff nqkoi ot vas sa qko typi!!! izvinqvam se 4e go kazvam....ama ili ste malki ili ste nekvi typi sduhalnici!!!! 1voooo grima se slaga za da izglejda6 po dobre (da ne se prekalqva razbira se) i sqko momi4e koeto obi4a da polaga griji za da izglejda perfectno vinagi otdelq pone po 2 4asa za da izglejda perfectno.....az sa6to otdelqm po tolko...nezavisimo dali sam 1va ili 2ra smqna....trqbva i grima i kosata da sa mi perfect!!! i drygoto koeto e.....yrocite nqmat nikva vrazka s tva dali se grimira6 ili ne!!!! ako znae6 kak da si sa4etava6 vremeto.....moje6 i da si si nay4il i da izglejda6 dobre!!! taka 4e typi zybari s mazni kosi i papki po cqloto lice....stiga ste izopa4avali ne6tata 4e momi4etata koito hodqt grimirani na daskalo sa typi!!! moje da ima i takia slu4ai....no vsi4ko si zavisi do 4oveka!!! :P :P :P :P :P ae \ /

P.S....I kakto we4e mn kazaha...ne e ``grimirvam`` a ``grimiram`` neznaqt kak se pi6e a tragnali temi da mi razvivat aoixaoixoaixoaxoax

Да се глася по 2 часа , за да изглеждам перфектно

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Da hodq po4ti vseki pat sam s grim

Голям фен
    Град
    по морето
    2 chasa?! za edna spirala, moliv , senki , pudra i 4ervilo ili kakvoto i da e li slagash

po temata: da, vseki den sam s grim spored oblekloto

Първо ние сме тъпи...а ти кв'a си?Я първо погледни себе си,после говори за другитге каквото и да било.
    Второ.....мен не ми е нужен грим,за да изглеждам перфектно,да се цапотя с някви мазила ,след които после кожата ще ми погрознее ,ще се збръчкам много по рано,и ще съм смешна с много грим.

Град
    Испания

;]

predi da...sega veche ne obrushtam vnimanie tochno kogato otivam na daskalo :P

С малко молив и балсам за устни.Понякога забравям молива,ама ми е се тая
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Да-фон дьо тен, молив, гланц и спирала

разбира се!но аз без грим по прицип на купоните вкъщи рядко си слагах мн зле... (: ама пък там съм си сред мои си хора които са си ме виждали така така че не ме бъркаше особено

Ходя с грим,мн ясно.Черен молив,в повечето случаи размазан,особено ако много ми се спи и са ми се насълзили очите,чат-пат спирала и малко фон дьо тен.Моето сравнително малко,ако съдя по тва как се гримират някои мои приятелки.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Не са ни забранили,а ако ше забраняят ше тряя да почнат от мене..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Malko grim vinagi e nujen,no p1k da si slaga6 plast sled plas...Smenila s1m 3 u4ili6ta dosega i absolyutno nik1de ne sa pravili zabelejka na koito i da e.

Re: Ходите ли с грим на даскало?

Ходя с грим на даскало от 4-ти клас..не че се правя на курва или на по-голяма отколкото съм..просто така ми харесва

mi vij sq zavisi na kolko godini si i v koi klas si 6tot za mene ne e priemlivo nqkvi 4 5 klas pikli da mi hodqt s grim....az ot 7-mi klas natatyka......... hodq s grim i to v 7-mi klas hodeh samo s 4ervilo(glanc) ve4e v kraq na 8-mi klas v gimnaziqta zapo4nah da slaga fonduten iii spirala....p1k i ima momi4eta koito naistina prekalqvat...viziram tezi sys super mn o4na liniq 4iito o4i stigat do kosata a senkite im (4erni, sini i t.n) do vejdite i tezi s1s super mnogoto ruj...normalno e daskalite da nedovolstvat....pri takiva frapira6ti slu4ai....no za fonduten spirala moliv i 4ervilo...s1m naplyno s1glasna nqma ni6to lo6o....

Mi edno vreme,eheiii...koga bqh po-mlada,da-hodeh.Ako ve4erta sum si legnala po navreme i uspeq da si otlepq o4ite na sutrinta se grimirvah,no ne sistemno vseki den i ne frapanten grim,a spirala,glanc i malko ruj!

Понякога...всеки ден си слагам само крем Нивеа и лек фдт ама само ако имам време. Иначе има много тежки случаи-с фдт много по-тъмен от кожата ти леле днеска видях поне 10 такива момичета и 2 момчета от даскалото

Playlife_f ....първо научи майчиният си език.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Понякога защото нащне не ми дават
    А иннче на даскалите не им пука

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Рядко.
    Най-много да сложа спирала и гланц.Не обичам да ходя наклепана на училище .. все пак не отивам на модно ревю, нали?
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

понякога

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си