- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходите ли с грим на даскало?
Понякога да,понякога неАко ще си слагам грим то ще бъде в умерени количества,а не като клоун
![]()
po princip ne nosq grim :}
Само спирала и гланц, не само на училище, а и по принцип.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
винаги съм с грим просто...... не го свалям от лицето и не само от лицето си<----хаха и аз не бих си повярвал![]()
ми кфо може да си слагате грим ма не мн шот стаа мазало
![]()
![]()
МНОГО РЯДКО! Почти никога,но има и дни в които се мацвам тук там...
И така като гледам вота повечето са писали "ДА"...еми как да е "НЕ" като ако ги видят без грим ще има "Ама ние нова ученичка ли имаме..."![]()
![]()
всеки ден (: и какво пречи грима на това да си научиш урока ?![]()
no doubt-don't speak
samo sus spirala i glanc![]()
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
Само черен молив..много рядко и спирала.
What you give is what you get!
емии като съм първа смяна нямам време дори и 5 мин за гримно като съм следобед на училище се случва да се контя повече и да се гримосвам ;dd но аз и пипринцип не слагам много - черен молив спирала гланц и рядко - пудра
:P
![]()
![]()
![]()
да,но моя е само молив от вътрешната страна на окото и гланц че ми се напукват устните.иначе съм твърдо НЕ за тоновете грим,особено за през лятото.
Не,аз не ходя гримирана на училище.Смятам,че естествената красота е най-хубава.Освен това не искам учителите или приятелите ми да ме гледат в очите и да ми говорят,но всъщност да не ги виждат,а на тяхно място да срещат поне три нюанса на някакъв цвят,а ако броим и спиралата,очната линия,черния молив и така нататък,познайте какво ще стане.А до учителите...Ами те не са казвали нищо и затова не знам какво е тяхното мнение.![]()
Рядко ходя с грим на училище,но когато съм с такъв е само молив или спирала,рядко и двете.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Слагам си само черен молив.Нищо друго.
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Моя отговор е едно стимулиращо НЕ. Аз едно немога да разбера има момичета които си слагат , слагат , слагат грим толкова че неможе да познаеш кое е грим кое е момичето , това е много грозно чисто мое мнение
![]()
Ами ходя с молив, спирала и гланц/ червило, но все пак в рамките на нормалното все пак отивам на училище не на дискотека или т.н. Отношението на даскалите ... хм и при нас има такива изречения от сорта на "имаше време да се гримираш и облечеш... или как незабрави да се гримираш а си забрави тетрадката" и подобни, но също съм на мнение че няма общо м/у това че си с грим и дали си учил...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ДА ходя с грим на даскало и само един път ми напраиха забележка ама не са казвали на родителска пък и наще знаят![]()
Аз ходя с грим на даскало от 8-ми клас. До сега нито един учител не е казал нищо на никой, в моето училище не се карат за това, в предишното ми също... А към авторката, наистина, пише се ГРИМИРАМ, не гримиРВам.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Много молив, черни сенки, спирала. Веднъж отидох с изкуствени мигли. Правили са ми забележки, но не ми пука) Ходя с грим от 4-ти клас. Също ми правят забележки, за дето си боядисвам косата. Ограничени застаряващи хора...
в мойто даскало 1-2 г-жи правят забележки, на мене лично не са ми щот ако случайно се гримирам слагам само спирала,молив и гланц а не некви ярки цветове :P
винаги ходя с грим било то само с молив и гланц или нещо повече ... колкото до даскалите има по някой/някоя дето се правят на интересни и правят забележки,ама не кой му пука...![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Като бях по-малка си слагах само гланц.От тази година се гримирам,и то доста,но както вече споменах,не смятам,че интелектът ми зависи обратнопропорционално от количеството грим.Ходя с много грим,но това не ми пречи да успявам във всичко,което се захвана(в училище говоря).Класната ми направи забележка,но не да не се гримирам,а просто че съсипвам детското в себе си с този черен грим(да,гримирам се с черен молив).Но все пак аз смятам,че гримът е въпрос на личен избор.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619