- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходите ли с грим на даскало?
Да си слагате гланц,спирали и сенки както и да е,но повечето вече си слагат тези от които нищо не става,щом ходите на даскало значи сте млади и кожата си ви е нежна и хубава,за кво да си я съсипвате с тъпи гримове които само ви правят по-грозни от как сте си по принцип![]()
+1Първоначално написано от K_O_L_E_V
Ходя, да. Слагам си спирала и очна линия. В мойто училище учителите изобщо не са предявили изисквания относно външния ни вид, и слава БогуВсъщност, досега не съм пропускала да се гримирам, ама и да отида без грим не е болка за умиране, и така се харесвам
![]()
и аз ходя с грим но си слагам само малко гланц,черен молив и спирала.ааа и съвсем малко фон дьо тен,защото имам неравен тен на лицето :-D
единствената причина , поради която не ходя с грим е че имам висулка между краката,наречена полов орган![]()
Кажете НЕ на женските мустаци !
Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!
Първоначално написано от Бочко_банана
![]()
Бочко_банана, според мене, ти мило същество си момчеАмм що не се гримираш
Момчетата от нашия клас, които са гейове горе-долу, умират да си слагат гланцове.. Що да ти каем братче
![]()
Иначе по темата - да, всеки ден, малко или много черен молив, гланц, и фондьотен - трите неща, без които не мога ..![]()
боже мерси че ме светна...имам висулка,значи съм момчеа аз се чудех що кат си играя с нея тя ме плюе
![]()
Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!
Понякога.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
мда...моливче, пудра или фондьотен , гланц , спирала... това е ...най-често само с молив и гланц
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
тая паПървоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
кога си била гримирана ве
![]()
да гримирам се... ;]] и до сега не са ми направили проблем даскалите![]()
ami ako sum zle si slagam no tva e rqdko ,to i kato si sloja to puk golemiq grim 4eren moliv, spirala i glanc i ako imam ne6to pupka pudra(mrazq fondu teni)
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Аз ходя ... да учителите за това ме мразят ... мислят ме за надута и богата и ми свалят оценките а аз всъщност съм толкова различна ...
http://fun.vestnik24.com/simagochi/ivito13 --------> cukaite pls
Да, гримирам се.Преди слагах по много-пудра, молив, спирала, че понякога и очна линия и сенки.Сега към края на годината (май-юни) поспрях ии почнах да слагам само спирала и чат-пат молив.Слагам грим, защото не съм от най-големите красавици, дори бих казала, че съм грозничка, ако имах естествена красота нямаше да се гримирам.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
мн рядко ходя и ако си сложа грим то това е молив и спирала..учителите нямат против..имат против силния грим само и тези които не учт а се гримират
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
сутрин очите ми не понасят грим затова не слагам.Намацвам си понякой път балсамче ,че често ми се случва да ми се напукват и опръхват заради това , че непрекъснато си играя с обицата на езика и тва причинява опръхване и такамм![]()
Първо,пише се гримират,а не гримирВат...Ама се 1.Та по темата аз се гримирам рядко и на даскало ходя гримирана от време на време.Слагам само гланц в повечето случаи,защото от спирала например,нямам нужда,миглите ми са естествено дълги и тъмни.Друг грим не слагам.![]()
Всеки ден съм гримирана,без значение къде съм и с кого съм,а даскалите на мен никакви проблеми не ми правят и не са се опитвали
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]