.

Виж резултатите на анкетата: ходите ли с гим на училище

Гласували
520. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

245 47,12%
  • понякога

83 15,96%
  • не винаги

29 5,58%
  • много рядко

70 13,46%
  • не

93 17,88%
Отговор в тема
Страница 9 от 13 ПървиПърви ... 5678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 321
    Да...аз ходя гримирана на даскало,най-често черен молив,спирала,пудра(или фон дьо тен) и задължително гланц...случвало се е да ходя и цялостно гримирана обичам да се гримирам,а пък даскалите рядно са ми правили забележка,случвало се е да е има коментари към всички момичета като цяло(не е било точно към някой)...имаше нещо от сорта "...ако бяхте отделили поне малко време за учене отколкото за гримиране и 'цапондрене', можеше и да ви влезе нещо в главата" но ние добре я затапихме оная даскалка ...то е вярно до няква степен...но ние сме добри ученички и мисля че коментара беше неуместен

Не! Аз всъщност въобще не нося грим До сега съм си слагала само гланц няколко пъти

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    samo s fonduten i glanc
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Слагам грим винаги.И то по- доста съм свикнала.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Град
    Испания
    Само ако имам време да се гримирам
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Град
    Варна
    Сега..Не съм чела цялата тема,само първите няколко поста..Аз си ходя с грим на даскало по принцип,ама има моменти,в който или нямам време или ме мързи/не ми пука etc. А що се отнася до отношението научителите,то в нашия клас се кокони Тъй че и с виканици и с глупости,няяя~ма,момичетат пак си се гримирване,тъй че на тях не им остава друго освен да се примирят. xD

Look here she comes now,
    bow down and stare in wonder...

Аз не ходя с грим на даскало.това е мн тъпо все пак отивам на даскало а не по гаджета или нз на кво.а и мисля че ако се гримирам ще е по късно още ми е рано 8 клас съм и не искам да си съсипвам кожата .

Град
    Силистра
    ами бях първата от класа която се престраши да носи черен грим всички момичета от класа носят грим така че.. аз ходя понякога обаче само със черен молив
    Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!

Туй е ебаси тъпотията! Живеем в демократична страна, как може някой(освен родителите ми) да ми забранява да се гримирам! Пък и аз не се гримирам толкова, нито отделям толкова време на грим, че да нямам време да уча! Много тъпо!
    Music will save the world!

ДАААААААААААААААААААААААА АААААААААа
    АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....

Дам,ходя с грим на училище.Но има дни,в които нямам време/мързи ме и др затова си слагам спирала,молив,гланц и фдт рядко Забележка не са ми правили учителките,защото гримът ми не е натрапчив и в голямо количество

Град
    София
    Какво ги интересува даскалите , ако искам мога да приличам на пълна курва ама кат си знам уроцитя нема проблем .

П.С; е аз не приличам на курва даже почти не слагам грим
    Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.

Град
    **Sofia*
    Естествено,всеки ден съм с грим
    Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !

Само молив за очи си слагам и докато тичам да си хвана маршрутката си слагам балсам или някакъв гланц,за да ми предпазват устните.
    Има човек-има проблем.Няма човек-няма проблем.

Град
    с0фия
    винаги съм с спирала ама абсолютно инече там молив черен рядко ... а сенки почти никога и гланц може от време на време не прекалявам с грима
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

НЕ ест на учителите ли ще се правя на хубава??! Ужасно селско е неква пикла на 15 цялата умазана в сенки и глупости.... Училището НЕ Е за да се връцкат кифлите ами за да се научим на нещо... съсипаха ни образованието , но всички очевидно сме много щастливи от това...

Град
    Русе
    без черен молив,спирала,гланц и крем за ръце не трагвам за даскало

Цитирай Първоначално написано от vuvs
    без черен молив,спирала,гланц и крем за ръце не трагвам за даскало
    Кифла...

Голям фен
    ходя си както ходя и извън даскало т.е. да

Мега фен Аватара на lenito_sf
    em to na daskalite ko im puka izob6to kfo gi gree az li4no sam ZA grima v daskalo vse pak kato si na u4ili6te trqa da ima6 pone prili4en vid a ne v 7.30 da stane6 ot legloto i tragne6 za daskallo i da prili4a6 na franken6tainnqma nujda xorata da ti gleat opletenata kosa dori moliv i fondioten no pak

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Аз не ходя с грим на училище,особенно ако съм първа смяна,защото тогава съм толкова заспала,че само светлината от лампата виждам.Най-много да си сложа гланц.

ихухул аз ходя гримирана( ако черен молив се нарича грим) Веднъж една даскалка ми направи коментар "майка ти знае ли ,че си гримирваш толкова силно очите и то с черен цвят и това заради музиката ли е" и аз и казах " да знае и мн се радва ,че не съм чалгарка" само да ми кажат нещо и ще ги убия с камани.Това си е моят начин на живот и щом съм си научила кво като се гримирвам...
    Целия шибан стил е едно копие !!!

аз най-много да сложа спирала или някакъв молив,но на мен не ми се занимава а пък и не виждам смисъл да слагам нещо повече.

Ем аз попринцип не се гримирвам често така че и на даскало не ходя с грим но досега даскалите не са критикували момичетата за това ,че са гримирани,по скоро се карат за разголеното облекло една даскалка веднъж каза на едно момиче ,не си си научила урока ама ходиш и си показваш циците по коридора

[/b]не нося грим..най-вече на даскало
    Cute but Pshycho*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си