.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: ПРОБЛЕМ!!!

ПРОБЛЕМ!!!

Моля ви помогнете ми иам си приятел от много време и скоро няколко пъти вече след секс започва да ме пари при уриниране и леко ме сарби и миналата година ми се случи веднаж дали е просто протриване или гъбички????

samo protrivane e spokoino zavisi i ot prodaljitelnosta na sarbejite ako na sledva6tiq den si ok zna4i e samo protrivane ne se trevoji

Ами два дена ми е така различно!А дали е възможно да е от това чр го правим често например през ден???

hottie
    Guest
    Според мен имаш инфекция. Отиди на гинеколог. Не може да е от протриване...

napalno vazmojno osobeno ako probvate 4esto na zadna mislq 4e e tova a ima6 li nqkakva razli4na ot po princip bqlata te4nost?

Гинеколог! Птотритото е съвсем друго!

П.П.:
    А ве като сте некомпетентни и като сами не сте сигурни какво да напишете по-добре НЕ ПИШЕТЕ! Че само объкрвате и давате грешни мнения.. представям си вие как се грижите за телата си с тия ваши изказвания..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    RuSe
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Според мен имаш инфекция. Отиди на гинеколог. Не може да е от протриване...
    +1 напълно възможно е

и на мен ми мирише на лекар
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Re: ПРОБЛЕМ!!!

Цитирай Първоначално написано от kkkkk
    Моля ви помогнете ми иам си приятел от много време и скоро няколко пъти вече след секс започва да ме пари при уриниране и леко ме сарби и миналата година ми се случи веднаж дали е просто протриване или гъбички????
    Протриване е ако не ти щипе и пари на следващият ден. Ако обаче щипенето е почти постоянно значи са гъбички. Ако са гъбички отиди на лекар ще ти предпише едни хапчета за теб и твоят сексуален партньор, защото гъбичките са заразни... Аз се бях заразил от приятелката си, след като тя отиде на гинеколог и дадаха едни хапчета за нея и мен.. след ден, два вече ще е отшумяло. Има вероятност и да се протрива кожичката на члена ти при точно определени пози или ако "розичката" и е обръсната с леко наболи касъмчета... тогава най-често се получава... Ползвайте кондоми и този проблем ще изчезне. Успех!
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

nqmam po stranno bqlo te4enie ili mirizma za tova si mislq 4e ne sa gabi4ki i ako sa molq nqkoi da mi obqsni simptomite

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си