- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Рапъри и скейтари
"живота не е песен на Преслава..."
дума! ей за тва ти говоря !
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
вие ще има ли 1 ден,в който да не оплювате някой?!не ... да и аз така си мислих
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Имам въпрос към рапърите: КАК МОЖЕ ДА СЛУШАТЕ ЧЕРНИЛКИ И ДА ИМ ПОДРАЖАВАТЕ !? Вие БЪЛГАРИ ли сте или какво? Ku Klux Klan POWER!!!Първоначално написано от NightGuardian
А относно сейтърите-повечето от тях са пънкари,а PUNK IS DEAD!!!!
Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !
ima i beli rapari ne e samo edin eminem ot 4yjdestrannite kakto si mislite vie a ot bg mi6o 6amara (Първоначално написано от Ендо
![]()
![]()
) i razni balaci ot toq tip
![]()
в момента расиста си ти щото ги наричаш негриПървоначално написано от Diam0nD
а той чернилки - както всъщност трябва да се наричат за да не си расист спрямо самите тях
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Защото така е политически коректно. (:Първоначално написано от Diam0nD
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
фешаните рулзз!!! фешаните рулзз!!! фешаните рулзз!!! фешаните рулзз!!! ДА ВИ ЕБА МРЪСНИТЕ РАПАРИ ДА ВИ ЕБА...НЕ се заблуждаваите смотаняци вас вече ви няма никаде! И с риск да стана банален пак ще повторя..вашто време мина! Така както мина времето на някогашното диско от 80-те..така мина и вашто преди няколко години. Мисля че през 2002-2004 или някаде там, много повече се виждаха навън някви исулени и посрани гащници от ваште ,отколкото сега! Сега през 2008 като излизиш навън кво виждаш??ми фешън тук фешън там...големи коси бритони,тесни дънки и такива..Тва сме ние фешъните появихме се като стил и мода преди 1-2 години и слушаме нашта любима музика-чалга. Наи слушаната музика в БГ вече 18 години се слуша и сега благодарение наи вече на тв-Планета и фен-тв повече и от преди! А вашия миризлив рап неможа да изтраи и 3 години![]()
и то непрестанно заглушаван от нашта чалга и НИКОГА няма да се слуша тая ваша негърска музика тук в БГ! ДА ВИ СЕРА В ГАЩИТЕ рапари вмирисани ние сме много повече от вас наи малко 80% сме..няма как да ни победите! Седаите си на гЪзовете ДрИсЛиВи миризливи че да не земам вибратора да ви го ръгам деба гашниците ви деба
![]()
:P
...ама ка ви натирих..хахаха така така у на маика ви путката варете
ае аз са махам от тая вмирисана тема
Sinan Sakic rulzzz
awe seki si ima li4no mnenie......i ot cqlata istoriq taka i ne razbrahme koi se haresvat i koi NE!az li4no mn haresvam hip-hop ama za vseki vlak si ima patnici!!!!
Харесвам хип-хоп,кефят ме мн0го момченцата-рапарчета,но ми е много странно да видя някое момиче като гащникИначе - FASHION 4EVER !!!!!!!!
![]()
сори че започвам да се заяждам,но просто тфа ме изнерви! глупости... от колко време се слуша рап и продължава да се слуша.. 3-години?!Първоначално написано от srpsko_1988
глупости отново.. ти понеже сигурно тогава не си бил/а в час с нещата.
омг... 18-години чалгия... а аз за тези 18 години не съм чула една смислена песен.
да не говоря че самата/самият ти го каза:та сега да обобща... модата си е мода и ако само заради нея слушаш тази музика и ходиш така облечен/а по улиците ще бъде бати фала...Тва сме ние фешъните появихме се като стил и мода преди 1-2 години и слушаме нашта любима музика-чалга
хах... а аз си мислех че съм куха
бай дъ уей аз не слушам рап
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
лееелеее.. чудя се дали да изказвам мнение по темата.. аре НЕ![]()
Ima li tema za METALITE i PUNKARITE?za ANARHISTITE i SKINOVETE?za GOTHICITE? mai ne... 4uvstvam se malko prenebregnata..![]()
^^ пънкари ве4е няма
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Слушам чалга от както се помня! От 1994г имам първите спомени на чалга песни.Винаги съм слушал чалга! Разликата е там че през 90-те фешъни нямаше! Забелязах първите чак през 2006..така че слушам чалга не заради фешън модата..ами обратното-станах фешън заради чалгата, понеже почти всички фешъни слушаме чалга.Има и един друг тип фешъни които слушат хаус..но те не се отличават много от нас, тъй като по стил на обличане и мода са същите без никва разлика,така че ги уважавам и тях.Освен тва хауса не е лоша музика..предпочитам я 95645144 пъти пред рапа!Първоначално написано от lookatme
Sinan Sakic rulzzz
Не издържах! Сега и аз ще те натрияПървоначално написано от srpsko_1988
![]()
Нас ни има! Навсякъде...говоря за световен мащаб. Влез в майспейс ако щеш (дано това си чувал поне...модерно е в момента, комерсиално бих казал) и цъкни на "Music" и виж класацията. Ще намериш ли Тиесто или Масали, или чи-чи фолк? Не! Ще кажеш, че си българин и обичаш бъгларската музика. И аз я обичам, но е хубаво човек да си отваря очите и за света и да не се ограничава, но всеки сам си решава. Ти гледай слабоумните си другари, копирай им прическите и розовите блузки, слушай си чалгата, ходи на ХАУС партита (щото е на мода), и се прави на модерен, па се хвали че си някой си там от голямото стадо. Дано поне знаеш какво правиш и защо го правиш...тогава ще те уважавам...но да влизаш в темата и да обиждаш и ругаеш не е постъпка, достойна за уважение. Говориш за отминали моди...минала е модата (свършили са позиорите), дошла е ваща мода (много са позиорите, но и те ще се осъзнаят с времето) следователно и ваща ще отмине, защото позиорите винаги ще ги има, ще се сменят само модите.
маа фака
Рапа не е просто култура а начин на живот.За заблюдените фешъни у лево.Хауса са 5 дръма на кръст и един семпъл удължени на 5 минути.К`во да ви кажа не ме грее тая музика а и прическа тип "кокошка по време на разплод" не е особено привлекателна.Рапарите-различните фешъните-еднаквите.А и бтв-всички други стилове уважавам обаче фешъните никак не ги тача.Jah bless ya
-------------------- pravilno!!! ..... btw...toq koito e pysnal temata y red li e?? ... hora seki si ima pravo na izbor ...lichno az si luv rapa! :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P i si se kefa :P no kakto i da e: )
..peace bro!..
НиКоЙ нЕ уМиРа ДеВсТвЕн-ЖиВоТъТ ПрЕеБаВа ВсИчКи...
srpsko_1988 написа:
фешаните рулзз!!! фешаните рулзз!!! фешаните рулзз!!! фешаните рулзз!!! ДА ВИ ЕБА МРЪСНИТЕ РАПАРИ ДА ВИ ЕБА...НЕ се заблуждаваите смотаняци вас вече ви няма никаде! И с риск да стана банален пак ще повторя..вашто време мина! Така както мина времето на някогашното диско от 80-те..така мина и вашто преди няколко години. Мисля че през 2002-2004 или някаде там, много повече се виждаха навън някви исулени и посрани гащници от ваште ,отколкото сега! Сега през 2008 като излизиш навън кво виждаш??ми фешън тук фешън там...големи коси бритони,тесни дънки и такива..Тва сме ние фешъните появихме се като стил и мода преди 1-2 години и слушаме нашта любима музика-чалга. Наи слушаната музика в БГ вече 18 години се слуша и сега благодарение наи вече на тв-Планета и фен-тв повече и от преди! А вашия миризлив рап неможа да изтраи и 3 години и то непрестанно заглушаван от нашта чалга и НИКОГА няма да се слуша тая ваша негърска музика тук в БГ! ДА ВИ СЕРА В ГАЩИТЕ рапари вмирисани ние сме много повече от вас наи малко 80% сме..няма как да ни победите! Седаите си на гЪзовете ДрИсЛиВи миризливи че да не земам вибратора да ви го ръгам деба гашниците ви деба ...ама ка ви натирих..хахаха така така у на маика ви путката варете ае аз са махам от тая вмирисана тема
srpsko_1988 , neshto ti ima...ili si travestit....ili imash psihichno raztroistvo![]()
btw shtom mrazish rapurite i sk8urite....shto imash takava kartinka be pich??? ...![]()
НиКоЙ нЕ уМиРа ДеВсТвЕн-ЖиВоТъТ ПрЕеБаВа ВсИчКи...
пфф рапа е най-хубавата музика всички чалгари да смучат циреинищо лично има и пичове сред тях де
а и е по-добре да си рапър отколкото да си някъв рус мазен с връв от казанче на врата с розови дрешки и да ми ходи с неква женска походка по града...
СКИВАЙТЕ ТОЯ КАК САМ СЕ НАТРОПА И ПОКАЗА КОЛКО Е ТЪП САМО КАТО КАЗА "фешан рулз"![]()
![]()
ТЪП СИ ВЕЕ... И КОЕ ВИ Е ЯКОТО ,ЧЕ ВСИЧКИТЕ СТЕ ЕДНАКВИ ЛИ
A по темата скейтърите в моя град са доста надути ши кажиш като карат вече са мн велики
ко питаш мен повечето са балъци от класа
иначе нищо против скейта нямам,даже обратното!
Целия шибан стил е едно копие !!!
Първоначално написано от Sweety_Betty
екстра го каза
рапари и скейтари по хаус партита![]()
ахахахха абе вие чувате ли се фо говорите?!?!?
и тфа за фешъните.. сравнете тия "рапари" и скейтари с фешъните.... пхахах хаус партита...амфети..хаус музика..яко розово..кичури и гелове...diesel...напраооо върха сте... лелелееееееее
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
eee az sk8ur4e be qqqq fen4etat i emyytata da mrat depresanti takiva mn me draznqt razbirase tova si e moe mnenie rlz :d:d:d au ne umiram
eee az sk8ur4e be qqqq fen4etat i emyytata da mrat depresanti takiva mn me draznqt razbirase tova si e moe mnenie rlz :d:d:d au ne umiram
ne 4e ne za4itam pravoto na xorata da imat sobestveno mnenie za ne6tata no adski mn se draznq na feshaniteПървоначално написано от srpsko_1988
poradi prostata pri4ina 4e sa 6ibani ligliovci , kurvi , poziorki i nai - ve4e za6toto podpkrepqt muzikata koqto doprinasq na6ata strana da se prevurna v edna selqn6tina i ciganiq !
za tova smelo moga da si kaja F3ShIoN sUx !!!!!!!!
![]()
![]()