.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 120

Град
    Враца
    "живота не е песен на Преслава..."

дума! ей за тва ти говоря !
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    Ha MopeTo (sun)
    вие ще има ли 1 ден,в който да не оплювате някой?!не ... да и аз така си мислих
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    Валхала

Re: Рапъри и скейтари

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Офф какво е това ? Стига моля ви се рапари и скейтари бяхме 5ти клас...И да сте рапър да ви виждам по хаус клубове малко смешно , не смятате ли ?
    Имам въпрос към рапърите: КАК МОЖЕ ДА СЛУШАТЕ ЧЕРНИЛКИ И ДА ИМ ПОДРАЖАВАТЕ !? Вие БЪЛГАРИ ли сте или какво? Ku Klux Klan POWER!!!

А относно сейтърите-повечето от тях са пънкари,а PUNK IS DEAD!!!!
    Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..

Цитирай Първоначално написано от Ендо
    Офф какво е това ? Стига моля ви се рапари и скейтари бяхме 5ти клас...И да сте рапър да ви виждам по хаус клубове малко смешно , не смятате ли ?
    Имам въпрос към рапърите: КАК МОЖЕ ДА СЛУШАТЕ ЧЕРНИЛКИ И ДА ИМ ПОДРАЖАВАТЕ !? Вие БЪЛГАРИ ли сте или какво? Ku Klux Klan POWER!!!

ima i beli rapari ne e samo edin eminem ot 4yjdestrannite kakto si mislite vie a ot bg mi6o 6amara ( ) i razni balaci ot toq tip

Град
    Враца

Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    Цитирай Първоначално написано от Ендо

jivotno nqmash pravo da govorish be gaden rasist .... mrazi turci mrazi cigani mrzi evrei ,ama ne i negri pedal4e typo !!!!
    в момента расиста си ти щото ги наричаш негри

а той чернилки - както всъщност трябва да се наричат за да не си расист спрямо самите тях
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    Varna
    В интерес на истината те само си викат негро ,но както и да е и е прието да им казват афроамериканци не знам защо

Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    и е прието да им казват афроамериканци не знам защо
    Защото така е политически коректно. (:
    Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

фешаните рулзз!!! фешаните рулзз!!! фешаните рулзз!!! фешаните рулзз!!! ДА ВИ ЕБА МРЪСНИТЕ РАПАРИ ДА ВИ ЕБА...НЕ се заблуждаваите смотаняци вас вече ви няма никаде! И с риск да стана банален пак ще повторя..вашто време мина! Така както мина времето на някогашното диско от 80-те..така мина и вашто преди няколко години. Мисля че през 2002-2004 или някаде там, много повече се виждаха навън някви исулени и посрани гащници от ваште ,отколкото сега! Сега през 2008 като излизиш навън кво виждаш??ми фешън тук фешън там...големи коси бритони,тесни дънки и такива..Тва сме ние фешъните появихме се като стил и мода преди 1-2 години и слушаме нашта любима музика-чалга. Наи слушаната музика в БГ вече 18 години се слуша и сега благодарение наи вече на тв-Планета и фен-тв повече и от преди! А вашия миризлив рап неможа да изтраи и 3 години и то непрестанно заглушаван от нашта чалга и НИКОГА няма да се слуша тая ваша негърска музика тук в БГ! ДА ВИ СЕРА В ГАЩИТЕ рапари вмирисани ние сме много повече от вас наи малко 80% сме..няма как да ни победите! Седаите си на гЪзовете ДрИсЛиВи миризливи че да не земам вибратора да ви го ръгам деба гашниците ви деба :P ...ама ка ви натирих..хахаха така така у на маика ви путката варете ае аз са махам от тая вмирисана тема
    Sinan Sakic rulzzz

awe seki si ima li4no mnenie......i ot cqlata istoriq taka i ne razbrahme koi se haresvat i koi NE!az li4no mn haresvam hip-hop ama za vseki vlak si ima patnici!!!!

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Харесвам хип-хоп,кефят ме мн0го момченцата-рапарчета,но ми е много странно да видя някое момиче като гащник Иначе - FASHION 4EVER !!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
    фешаните рулзз!!! фешаните рулзз!!! фешаните рулзз!!! фешаните рулзз!!! ДА ВИ ЕБА МРЪСНИТЕ РАПАРИ ДА ВИ ЕБА...НЕ се заблуждаваите смотаняци вас вече ви няма никаде! И с риск да стана банален пак ще повторя..вашто време мина! Така както мина времето на някогашното диско от 80-те..така мина и вашто преди няколко години. Мисля че през 2002-2004 или някаде там, много повече се виждаха навън някви исулени и посрани гащници от ваште ,отколкото сега! Сега през 2008 като излизиш навън кво виждаш??ми фешън тук фешън там...големи коси бритони,тесни дънки и такива..Тва сме ние фешъните появихме се като стил и мода преди 1-2 години и слушаме нашта любима музика-чалга. Наи слушаната музика в БГ вече 18 години се слуша и сега благодарение наи вече на тв-Планета и фен-тв повече и от преди! А вашия миризлив рап неможа да изтраи и 3 години и то непрестанно заглушаван от нашта чалга и НИКОГА няма да се слуша тая ваша негърска музика тук в БГ! ДА ВИ СЕРА В ГАЩИТЕ рапари вмирисани ние сме много повече от вас наи малко 80% сме..няма как да ни победите! Седаите си на гЪзовете ДрИсЛиВи миризливи че да не земам вибратора да ви го ръгам деба гашниците ви деба :P ...ама ка ви натирих..хахаха така така у на маика ви путката варете ае аз са махам от тая вмирисана тема
    сори че започвам да се заяждам,но просто тфа ме изнерви! глупости... от колко време се слуша рап и продължава да се слуша.. 3-години?! глупости отново.. ти понеже сигурно тогава не си бил/а в час с нещата.
    омг... 18-години чалгия... а аз за тези 18 години не съм чула една смислена песен.
    да не говоря че самата/самият ти го каза:
    Тва сме ние фешъните появихме се като стил и мода преди 1-2 години и слушаме нашта любима музика-чалга
    та сега да обобща... модата си е мода и ако само заради нея слушаш тази музика и ходиш така облечен/а по улиците ще бъде бати фала...
    хах... а аз си мислех че съм куха

бай дъ уей аз не слушам рап
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    лееелеее.. чудя се дали да изказвам мнение по темата.. аре НЕ

Ima li tema za METALITE i PUNKARITE?za ANARHISTITE i SKINOVETE?za GOTHICITE? mai ne... 4uvstvam se malko prenebregnata..

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    ^^ пънкари ве4е няма
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Цитирай Първоначално написано от lookatme
    сори че започвам да се заяждам,но просто тфа ме изнерви! глупости... от колко време се слуша рап и продължава да се слуша.. 3-години?! глупости отново.. ти понеже сигурно тогава не си бил/а в час с нещата.
    омг... 18-години чалгия... а аз за тези 18 години не съм чула една смислена песен.
    да не говоря че самата/самият ти го каза:
    Тва сме ние фешъните появихме се като стил и мода преди 1-2 години и слушаме нашта любима музика-чалга
    та сега да обобща... модата си е мода и ако само заради нея слушаш тази музика и ходиш така облечен/а по улиците ще бъде бати фала...
    хах... а аз си мислех че съм куха

бай дъ уей аз не слушам рап
    Слушам чалга от както се помня! От 1994г имам първите спомени на чалга песни.Винаги съм слушал чалга! Разликата е там че през 90-те фешъни нямаше! Забелязах първите чак през 2006..така че слушам чалга не заради фешън модата..ами обратното-станах фешън заради чалгата, понеже почти всички фешъни слушаме чалга.Има и един друг тип фешъни които слушат хаус..но те не се отличават много от нас, тъй като по стил на обличане и мода са същите без никва разлика,така че ги уважавам и тях.Освен тва хауса не е лоша музика..предпочитам я 95645144 пъти пред рапа!
    Sinan Sakic rulzzz

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Не издържах! Сега и аз ще те натрия
    Нас ни има! Навсякъде...говоря за световен мащаб. Влез в майспейс ако щеш (дано това си чувал поне...модерно е в момента, комерсиално бих казал) и цъкни на "Music" и виж класацията. Ще намериш ли Тиесто или Масали, или чи-чи фолк? Не! Ще кажеш, че си българин и обичаш бъгларската музика. И аз я обичам, но е хубаво човек да си отваря очите и за света и да не се ограничава, но всеки сам си решава. Ти гледай слабоумните си другари, копирай им прическите и розовите блузки, слушай си чалгата, ходи на ХАУС партита (щото е на мода), и се прави на модерен, па се хвали че си някой си там от голямото стадо. Дано поне знаеш какво правиш и защо го правиш...тогава ще те уважавам...но да влизаш в темата и да обиждаш и ругаеш не е постъпка, достойна за уважение. Говориш за отминали моди...минала е модата (свършили са позиорите), дошла е ваща мода (много са позиорите, но и те ще се осъзнаят с времето) следователно и ваща ще отмине, защото позиорите винаги ще ги има, ще се сменят само модите.
    маа фака

Рапа не е просто култура а начин на живот.За заблюдените фешъни у лево.Хауса са 5 дръма на кръст и един семпъл удължени на 5 минути.К`во да ви кажа не ме грее тая музика а и прическа тип "кокошка по време на разплод" не е особено привлекателна.Рапарите-различните фешъните-еднаквите.А и бтв-всички други стилове уважавам обаче фешъните никак не ги тача.Jah bless ya
    -------------------- pravilno!!! ..... btw...toq koito e pysnal temata y red li e?? ... hora seki si ima pravo na izbor ...lichno az si luv rapa ! :P :P i si se kefa :P no kakto i da e: )

..peace bro!..
    НиКоЙ нЕ уМиРа ДеВсТвЕн-ЖиВоТъТ ПрЕеБаВа ВсИчКи...

srpsko_1988 написа:
    фешаните рулзз!!! фешаните рулзз!!! фешаните рулзз!!! фешаните рулзз!!! ДА ВИ ЕБА МРЪСНИТЕ РАПАРИ ДА ВИ ЕБА...НЕ се заблуждаваите смотаняци вас вече ви няма никаде! И с риск да стана банален пак ще повторя..вашто време мина! Така както мина времето на някогашното диско от 80-те..така мина и вашто преди няколко години. Мисля че през 2002-2004 или някаде там, много повече се виждаха навън някви исулени и посрани гащници от ваште ,отколкото сега! Сега през 2008 като излизиш навън кво виждаш??ми фешън тук фешън там...големи коси бритони,тесни дънки и такива..Тва сме ние фешъните появихме се като стил и мода преди 1-2 години и слушаме нашта любима музика-чалга. Наи слушаната музика в БГ вече 18 години се слуша и сега благодарение наи вече на тв-Планета и фен-тв повече и от преди! А вашия миризлив рап неможа да изтраи и 3 години и то непрестанно заглушаван от нашта чалга и НИКОГА няма да се слуша тая ваша негърска музика тук в БГ! ДА ВИ СЕРА В ГАЩИТЕ рапари вмирисани ние сме много повече от вас наи малко 80% сме..няма как да ни победите! Седаите си на гЪзовете ДрИсЛиВи миризливи че да не земам вибратора да ви го ръгам деба гашниците ви деба ...ама ка ви натирих..хахаха така така у на маика ви путката варете ае аз са махам от тая вмирисана тема

srpsko_1988 , neshto ti ima...ili si travestit....ili imash psihichno raztroistvo

btw shtom mrazish rapurite i sk8urite....shto imash takava kartinka be pich??? ...
    НиКоЙ нЕ уМиРа ДеВсТвЕн-ЖиВоТъТ ПрЕеБаВа ВсИчКи...

Град
    Долината На Идиотщината
    пфф рапа е най-хубавата музика всички чалгари да смучат циреи нищо лично има и пичове сред тях де а и е по-добре да си рапър отколкото да си някъв рус мазен с връв от казанче на врата с розови дрешки и да ми ходи с неква женска походка по града...

СКИВАЙТЕ ТОЯ КАК САМ СЕ НАТРОПА И ПОКАЗА КОЛКО Е ТЪП САМО КАТО КАЗА "фешан рулз" ТЪП СИ ВЕЕ... И КОЕ ВИ Е ЯКОТО ,ЧЕ ВСИЧКИТЕ СТЕ ЕДНАКВИ ЛИ A по темата скейтърите в моя град са доста надути ши кажиш като карат вече са мн велики ко питаш мен повечето са балъци от класа иначе нищо против скейта нямам,даже обратното!
    Целия шибан стил е едно копие !!!

Цитирай Първоначално написано от Sweety_Betty
    Преди бяха фешъни/хаусъри/емота, сега рапърите и скейтърите ли започваме да плюем?!

Тъпо е просто...
    екстра го каза

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    рапари и скейтари по хаус партита ахахахха абе вие чувате ли се фо говорите?!?!? и тфа за фешъните.. сравнете тия "рапари" и скейтари с фешъните.... пхахах хаус партита...амфети..хаус музика..яко розово..кичури и гелове...diesel...напраооо върха сте... лелелееееееее
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

eee az sk8ur4e be qqqq fen4etat i emyytata da mrat depresanti takiva mn me draznqt razbirase tova si e moe mnenie rlz :d:d:d au ne umiram

eee az sk8ur4e be qqqq fen4etat i emyytata da mrat depresanti takiva mn me draznqt razbirase tova si e moe mnenie rlz :d:d:d au ne umiram

кви рапари бе..вашта мода мина одавна!!!! Толкова бяхте смешни с тея исулини дрехи-парцали.Исипете си една кофа лайна в гащите и ще има същия ефект! Сега е нашто време-времето на феШъните и чалгарите..насякаде само нас ще гледате.
    ФЕШЪНИ РУЛЗЗ!!!!!!
    ne 4e ne za4itam pravoto na xorata da imat sobestveno mnenie za ne6tata no adski mn se draznq na feshanite poradi prostata pri4ina 4e sa 6ibani ligliovci , kurvi , poziorki i nai - ve4e za6toto podpkrepqt muzikata koqto doprinasq na6ata strana da se prevurna v edna selqn6tina i ciganiq ! za tova smelo moga da si kaja F3ShIoN sUx !!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си