.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 120
    Повече от фен
    Само Алтернативен Метал, еееей!
    @shmurkam - Jumper-ите са противни - WTF? Зле си!
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Град
    somewhere over the rainbow ;]
    Автора на темата е идиот...

srpsko_1988 ако никът отговаря на възраста ти, това поведение не ти прави чест а обратното.
    3 години рап? Крадените турски и сръбски песни Българска музика?
    Кво взимаш?! Знаеш ли въобще какво е Българска музика?

Мразя да плюя по други стилове, просто защото всеки има право на избор, ама това е прекалено..

както и да е..NightGuardian когато ме видиш на Хаус парти , моля те кажи ми. Това че има позьори не значи че всички са такива. По твоята логика никой стил музика няма истински фенове, само защото 1 от тези които се водят за такива е позьорче..

Това да приемате че всеки слушащ рап е смъкнато облечен също е тъпо, не винаги стилът на обличане се влияе от музиката.
    "The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."

Цитирай Първоначално написано от NaughtyWhisper

srpsko_1988 ако никът отговаря на възраста ти, това поведение не ти прави чест а обратното.

Мразя да плюя по други стилове, просто защото всеки има право на избор, ама това е прекалено..

както и да е..NightGuardian когато ме видиш на Хаус парти , моля те кажи ми. Това че има позьори не значи че всички са такива. По твоята логика никой стил музика няма истински фенове, само защото 1 от тези които се водят за такива е позьорче..

Това да приемате че всеки слушащ рап е смъкнато облечен също е тъпо, не винаги стилът на обличане се влияе от музиката.
    Абе кво ще слушам тебе..фешъните сме на мода и чалгарите.Вие останалите сте едно малцинство в БГ,на което не му остава нищо друго освен да чака да отмине чалгата... което няма да се случи в следващите 5 години и повече...така че или ставаш чалгар и слушаш чалга,или си оставаш същия и пАк слушаш чалга! хяххахаахха кое избираш!?
    Sinan Sakic rulzzz

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988

Абе кво ще слушам тебе..фешъните сме на мода и чалгарите.Вие останалите сте едно малцинство в БГ,на което не му остава нищо друго освен да чака да отмине чалгата... което няма да се случи в следващите 5 години и повече...така че или ставаш чалгар и слушаш чалга,или си оставаш същия и пАк слушаш чалга! хяххахаахха кое избираш!?
    фо да чакаме уеее... не виждате ли че ни осирате държавата селяни прости.. седите и виете като койоти на тия шибани педалски песни и удряте кючеци по масите... гордеете ли се със себе си?!?!? напрао ми иде да се издрайфам.. деа и чаларската шибана история деа.. да пукне тая чалга и сички тия чалгарки (силиконки) !!!!!!!!!!!!!!!!
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

ооо божееееееееее докъде стигна тая държава бе вие не сте добре да слушате тие силиконки които не стига 4е пеят като некфи му4ащи крави ама и крадът музиката от други страни нормално ли е според вас да сте из града и млади моми4ета минаат покрай мене увели4или до дупка някъв кю4ек простотията няма краи явно .......ама тфа е бг се пак според мене музика е метъла ии хип хопа :П като пове4е слушам метъл и много си ме радва :P няма никфи силиконки и тем подобни тфа е от мен за сега а пък 4алгарите да измрът !!!

кви рапари бе..вашта мода мина одавна!!!! Толкова бяхте смешни с тея исулини дрехи-парцали.Исипете си една кофа лайна в гащите и ще има същия ефект! Сега е нашто време-времето на феШъните и чалгарите..насякаде само нас ще гледате.
    ФЕШЪНИ РУЛЗЗ!!!!!!

abe ti nenormalna li si?! neznam kak mojesh da jiveesh.. si4ki 4algari i fashion-i da mraaat!!! vobshte ne moje da se govori za sravnenie mejdy rapuri i fashion-i!!! po dobre s "kofa laina v gashtite" otkolkoto da si oble4en kato cloyn i kato minesh pokrai teq s kofite laina v gashtite.. da ti se smeqt i ne ni e minala modata a to4no sega se razvivame .. ama kakto i da e .. vobshte da te pitam... namirate li smisul v tova koeto pravite i tova koeto slyshate ii vobshte v na4ina si na jivot ... abe .. napravo nqmam dymi da izrazq kolko ste zle
    She closed her eyes..and she gently bit her bottom lip..

Re: Рапъри и скейтари

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Офф какво е това ? Стига моля ви се рапари и скейтари бяхме 5ти клас...И да сте рапър да ви виждам по хаус клубове малко смешно , не смятате ли ?
    tova beshe mnogo tupo izkazvane .. ako govorime za poziori :rapuri i skeituri.. moje i da gi vidime po hays partita.. oba4e ako sa si "rapuri i skeituri" v istinskiq smisul na dymata ...izvinqvai ama nqma shans da se vidqt po takiva partita.. tova fashion-ite i chalgarite sa mnogo glypavi hora..abe.. hip hop is not dead i tova she se vidi sled godini i togava she si govorime pak koi po kvi partita sreshtame

seriozno liiii tova 4e sme malcinstva ne zna4i obsoliutno nishto ..taka kato pomislish az li4no strashno mnogo se radvam na hip hop i ne mislq da po4na da slysham 4alga i podobni stilove.. ne namiram nishto interesno da gledam silikon.. 1000 tona grim i da slysham kak nqkoi se oplakva 4e nqkoi go e zarqzal i she se samoybie ii blah blah aide sus zdrave

srpsko_1988,изобщо не си прав
    въобще не се малцинства,а напротив.
    вече сичко живо мрази чалгата и се има за супер различен с цветните гривни,кецовете с различни връзки и блузите с черепи.

Стила си е стил.Никой не може да ти наложи какъв да бъдеш.Всичко си зависи от характера на човека.

Всеки решава как да се облича, какво да слуша...Важното е на него да му харесва,а не кой какво мисли за стила
    Stay with me Don't let me go...

Темата е супер безмислена....няма значение какъв си...няма значение по какви клубове ходиш...толкова ли хора си нямате работа,че с такива смешни глупости пъните форума...
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Според мене е яко...бифшото ми гаже беше рапар....
    ГрЕшКиТе На МъЖкИ Пу*кИ нЕ пРоЩаВаМ...

Град
    Da Projects
    Никва толерантност няма в шибаната ни държава.Само знаете да ругаете различното!
    ....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....

....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Абе к'фо им е на хората .... сумати готини са
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Цитирай Първоначално написано от ceko_potter
    Офф какво е това ? Стига моля ви се рапари и скейтари бяхме 5ти клас...И да сте рапър да ви виждам по хаус клубове малко смешно , не смятате ли ?
    eи емо щи еба майката проста умри уе
    а чалгарите не са стил те са селяни
    mnogo pravilno bra0
    She is everything and more
    The solemn hypnotic
    My dahlia, bathed in possession
    She is home to me
    I get nervous, preversed
    When I see her, it's worse
    But the stress is astounding
    It's now or never
    She's coming home (Forever)

Оф всички сте заблудени идиоти ! Излестее на слънце,дишайте чист въздух ! И вие не знаете кво да правите по цял ден и почвате да мъдрите глупости ! Нямате представа колко глупави и заблудени сте !!!
    phah

Аз не разбирам кво значение има кой към какъв стил принадлежи. Всеки си има лично мнение, вкус и избор, всеки сам си решава какъв да е. Не е ваша работа какви са останалите. Първо погледнете себе си, а после говорете. Аз пък съм метъл и карам скейт - някакъв проблем имаш ли, dude? И да, абсолютно съгласна съм с Outlaw4Life - само знаете да ругаете, никва толерантност към останалите. За вас вашия стил е най-велия и всички различни от вас са някви идиоти, не? Много сте жалки такива хора.
    And I am not afraid to die.
    My sad, sorry, selfish cry out to the cutter.
    I'm cutting trying to picture your black, broken heart.
    Love is not like anything,
    Especially a fucking knife!

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Всеки с характера си дали емо гор дали рапър дали чалга принцеса дали някъф хаус манияк или пък метал крал секи си има право сам да си решава как да си живее живота .Аз лично се кефа на емота рапъри и хаусъри и не понасям чалгаджии и метали но това си е мойто мнение и не искам да го налагам на всички.

az pyk ne ponasqm feshuni 4algari i emota (sun)
    She is everything and more
    The solemn hypnotic
    My dahlia, bathed in possession
    She is home to me
    I get nervous, preversed
    When I see her, it's worse
    But the stress is astounding
    It's now or never
    She's coming home (Forever)

Мега фен Аватара на lenito_sf

Цитирай Първоначално написано от ceko_potter
    eи емо щи еба майката проста умри уе
    а чалгарите не са стил те са селяни

..... но сега сериозно по темата или по коментара начи 95 % от младите хора в тъпото ни БГ са чалгари и ако не си от това процентче начи си или емо или рапър или метал или пак там неква порода и никой човек не може да те спре да бъдеш такъв какъвто желаеш това е ...

Цитирай Първоначално написано от Enjoy_yourself
    до преди малко топяхме фешъните и емотата сега почнахме скейтърите и рапърите....това е тъпо..
    +1

аз пък мнн им се кефя обикновенно те са най печените поне за момчетата

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от LiGlA...
    аз пък мнн им се кефя обикновенно те са най печените поне за момчетата
    кой от 2та вида??

и на двата ама повече рапъри

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си