.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 120 от общо 120
    Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Боже какви сте комплексари тука.Какво ви пречат момчетата ? Лично на мен рапърите просто са ми слабост ( и не само,въобще всичко с изсулени дрехи )
    Но сериозно,какво сте се заяли ? Според мен тая тема е пълна боза.Дай сега ти като не харесваш скейтъри и рапъри и да ги пребиеш щото не ти харесват.Еми аз мразя фешъни например,дай и тях ? Направо всички тийнейджъри взаймно да се избием щото на едните не им харесвало как се облича другия .В тая тема само завист и комплекси,нямам думи.
    Neznaesh kolko si prava..!
    sry za ezika, ne sym u nas
    btw tova koeto kazvate, che skaterskiq stil bil detski? zashto tova da e stil ? sashtoto moje da se kaje za futbola, za tenisa? osaznaite se
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от skatew
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Боже какви сте комплексари тука.Какво ви пречат момчетата ? Лично на мен рапърите просто са ми слабост ( и не само,въобще всичко с изсулени дрехи )
    Но сериозно,какво сте се заяли ? Според мен тая тема е пълна боза.Дай сега ти като не харесваш скейтъри и рапъри и да ги пребиеш щото не ти харесват.Еми аз мразя фешъни например,дай и тях ? Направо всички тийнейджъри взаймно да се избием щото на едните не им харесвало как се облича другия .В тая тема само завист и комплекси,нямам думи.
    zashto tova da e stil ? sashtoto moje da se kaje za futbola, za tenisa? osaznaite se
    Колко си праав,не е истина просто.Това си е вид спорт.

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София

Много хора ЯВНО мислят доста ограничено.
    Това ,че в България всичко е сбъркано и като чуеш "рапър" си мислиш за изсулен олигофрен,фен на 50 цента и Еминем,не значи,че е така
    Познавам много хора,които си слушат хубав и качествен рап,ходят си с нормални НЕсмъкнати дрехи и имат приятели,които слушат всичко.Водят си нормален социален живот.wtf!?
    Мнооооооого ограничени хора,много...

Град
    around the world !
    Нормален човек е този, на който не му пречи никой друг стил и не е тесногръд за контакти с различни хора от различни "стилове".

Направо я заключвайте тая тема, леле много се дразня.. скейтърите рапърите.. е какво то по тая логика да си нормален какъв трябва да си ? всеки прави това което му харесва ако ми харесва да карам скейт ще си карам аз не го правя за да съм як аз си го правя щото си ми харесва, ако ми харесва да си слушам определена музика, ще си я слушам?? Е примерно друго е тези на по 12-13 години с гащите до земята смъкнати и с надут 50 Cent от телефона, но те го правят за да са готини, не защото им харесва и смея да твърдя, че почти всеки като е бил малък е бил нещо такова в някакъв период от време, защото просто си объркан, още не си намерил себе си ... Автора на темата ми изглежда бая деградирал
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients

Цитирай Първоначално написано от InTheRain
    Ем май тая тема е да се ругаят рапърите и скейтърите.. Абе се ми е тая на мене.. всеки има право на избор.. мене пък лиглите много ме дразнят ама и те хора
    ск/хейтърите :/

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Никой не гледа сериозно на човек, обличащ се на базата на това каква музика слуша. Това говори лошо за теб, да робуваш на дадена музика и дадена субкултура.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Никой не гледа сериозно на човек, обличащ се на базата на това каква музика слуша. Това говори лошо за теб, да робуваш на дадена музика и дадена субкултура.
    Ако му харесва да се облича така, защо да не го прави ? аз лично слушам такава музика но се обличам хем смъкнато хем с по прилепнали дънки ( е не съвсем по крака де ) , защото ми харесва.. и метъл да слушах и каквото и да е пак щях да си се обличам така... естествено е мизерно дечурлигата смъкнежчета как ходят така за да са яки.

Супер фен Аватара на Peshec
    Град
    Стара Загора
    Ама вие наистина сте много зле. Какво е това "рапър" ?! Рапъра е музикант - създава музика,а не просто човек с широки дрехи.Пък вас "фешъните" нали ви виждам - вървите по улиците и сте си надули музиката от телефона и вече се кефите,чакай малко нали ние "рапърите" бяхме селяните,пък какво по селско от това да слушаш поредната лишена от смисъл песен на някоя силиконка.Да не говорим пък колко сте умствено ограничени,аз съм правил многократни опити да говоря с "фешъни" и...ами не се получава.Добре,няма спор,наистина има някакви жалки позьорчета,на които и аз се дразня,но няма как...

И само да завърша с един любопитен факт - при хората носещи прилепнали дънки е много по вероятно да се стигне до импотентност

Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от Peshec
    Ама вие наистина сте много зле. Какво е това "рапър" ?! Рапъра е музикант - създава музика,а не просто човек с широки дрехи.Пък вас "фешъните" нали ви виждам - вървите по улиците и сте си надули музиката от телефона и вече се кефите,чакай малко нали ние "рапърите" бяхме селяните,пък какво по селско от това да слушаш поредната лишена от смисъл песен на някоя силиконка.Да не говорим пък колко сте умствено ограничени,аз съм правил многократни опити да говоря с "фешъни" и...ами не се получава.Добре,няма спор,наистина има някакви жалки позьорчета,на които и аз се дразня,но няма как...
    Браво пич.Няма какво да допълня.

Не мисля, че има смисъл да ги оплюваме. Ето причините : рапът лично мен не ми е фаворит от стиловете музика, но слушам от време на време. Скейтърите - какво ви дразни пък във тях ? Хората си ходят по рампите, карат скейт и се забавляват. Аз лично не съм скейтърка, но имам скейтборд, карам и ми доставя удоволствие и все пак не съм маниачка. Рап не слушам, но пък някои песни са страхотни.

Всеки има право да е какъвто иска.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    винаги ще ги има подобни неща

чакам да дойде часа на метълите
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Да робуваш на дадена музика и субкултура не означава да си облечен по определен начин.
    Робуването е нагаждане към стереотипа за определен стил.Да речем 'аз съм рапър, ся тряя да псувам два пъти повече, да бъда такъв един отворен и да мразя метъли /примерно/.'
    А стереотипа идва от идиоти, които класифицират характерите на хората по стилове.
    Като видя някой рапър, разбирам, че слуша рап и мога да видя какви цветове харесва ако е облечен?Нищо повече.Може да е всякакъв и това вече се разбира с разговори.
    Аз наистина не харесвам хора, робуващи на модела за определен стил.Обаче не ги определям като напъхани в рамка само като ги видя с тениска на любимата им група, развлачен суичър и т.н.

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Хора успукойтъ съ уее, все едно няма какво да правите и мислите само какво да уплюитъ. Не разбрахте ли че на различните хора различни неща им харесват и за това са се появили различни стиловее. Толкоз ли не може да се търпите като едните сте емота и фешъни, а другите рапъри,хипита,скейтъри или нормални. Не е задължително всички да са на едно мнение. Само да си намирате проблеми знаЙйтъ.
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    винаги ще ги има подобни неща

чакам да дойде часа на метълите
    И аз !!!!!

Тъпи сте всички до един...по света има рапъри,скейтъри,наркомани, обачи и какво ?Тук като 4-5 човека направят нещо,след тях още 1,още 1,още 1 и гледаш как по улицата всички са еднакви.Обаче има ли някой различен,той директно става тъп и не модерен.Робувайте си на измислените моди и това е.И аз познавам рапъри,хаусъри и метъли които като се напия в петък/събота вечер са в кюпа при чалгите ама какво да направя ?
    The time's for sobieski

Немога да разбера как можете да класифицирате Скейта като стил? рапъри, скейтари, метали, фешани... Ама това е спорт, не е стил? Дразня се как можете да сте толкова ограничени, всеки има право да е какъвто иска да бъде и да слуша каквато иска музика, да се облича по какъвто иска начин и да се държи както иска !!!

:)

хаххах голяма работа тва че някой е рапът не означава че слуша само рап хип-хоп и т.н аз пък слушам хаус,рап,хип-хоп,българско народно,чалга дайте направо плюйте мен че да е по интересно и както можете да ме видите в хаус дискотека да се разбивам тка можете и в чалга дискотека : ))) не виждам нищо лошо да слушам всичко

Слаба работа е тая тема. Едно нещо ще ви кажа - style over fashion.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си