- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да късаме или да не късаме ?
taka e TrqBvaLo 6oM nE ti e BiLo huBaVo s NeGo![]()
![]()
ОбИчаМ сИ ЖивоТа и теб....
Браво за куража. Знам колко е трудно да се откажеш от любим човек, макар и аз да не съм успяла да изтърпя това цели 2 години.
Браво за това, че си отстояла принципа си.
Сега ще ти е трудно, няма как иначе. Но с достатъчно желание ще го преодолееш и съм сигурна, че ще успееш. Недей да съжаляваш за тази връзка, че е била и че е приключила. Все си научила нещо от нея, така че не съжалявай. Но пък ще видиш, че можеш да имаш нещо по-добро.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Чувствам се хипер зле, само рева...![]()
![]()
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първоначално написано от bungle
Лошо, душичко... Аз ужасно се подтискам, когато хора около мене се разделят (може би защото си представям как бих го преживяла аз). И все пак ще мине... След като си взела това решение, значи то е правилното. Виж се с накой близък човек. Плачи на нечие рамо - понякога човек има нужда да си изплаче мислите пред някого... (Е, принципно има нужда да ги изплаче пред единствения човек, пред когото не може.)
mii popadala s1m v podobna situaciq i znam kolko e gadno :\ ama e normalno da ti e gadno,se pak 2 god ne sa nikak malko..izlez s priqteli,razveseli se i se opitai da si izbiesh "tfoeto mom4e" ot mislite kolkoto i trudno da zvu4ipo princip s1shto pomaga ako si namerish i drugo mom4e koeto da te razseiva i te kara da se usmixfash
uspex
![]()
![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
Понякога трябва да направим сега неща, от които ще ни боли, за да сме щастливи по-късно. Със сигурност не ти е лесно сега, позволено ти е да плачеш колкото искаш. А после продължи напред. За да стане така, значи има причина. Значи така ще е по-добре. Сега не, но ще видиш след като го преживееш, че ще ти е по-лесно.
Имаш едно голямо гуш от мен.
evil, клин клин избива, но не и в случая. Така само ще сравнява новия с бившия.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ще се справиш, сигурна съм! Само не се затваряй в себе си![]()
>>> House Music <<<