.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    taka e TrqBvaLo 6oM nE ti e BiLo huBaVo s NeGo
    ОбИчаМ сИ ЖивоТа и теб....

Браво за куража. Знам колко е трудно да се откажеш от любим човек, макар и аз да не съм успяла да изтърпя това цели 2 години.
    Браво за това, че си отстояла принципа си.
    Сега ще ти е трудно, няма как иначе. Но с достатъчно желание ще го преодолееш и съм сигурна, че ще успееш. Недей да съжаляваш за тази връзка, че е била и че е приключила. Все си научила нещо от нея, така че не съжалявай. Но пък ще видиш, че можеш да имаш нещо по-добро.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Наистина си много смел човек за да го направиш, поздравявам те \/

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Чувствам се хипер зле, само рева...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Чувствам се хипер зле, само рева...
    Лошо, душичко... Аз ужасно се подтискам, когато хора около мене се разделят (може би защото си представям как бих го преживяла аз). И все пак ще мине... След като си взела това решение, значи то е правилното. Виж се с накой близък човек. Плачи на нечие рамо - понякога човек има нужда да си изплаче мислите пред някого... (Е, принципно има нужда да ги изплаче пред единствения човек, пред когото не може.)

mii popadala s1m v podobna situaciq i znam kolko e gadno :\ ama e normalno da ti e gadno,se pak 2 god ne sa nikak malko..izlez s priqteli,razveseli se i se opitai da si izbiesh "tfoeto mom4e" ot mislite kolkoto i trudno da zvu4i po princip s1shto pomaga ako si namerish i drugo mom4e koeto da te razseiva i te kara da se usmixfash uspex
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Понякога трябва да направим сега неща, от които ще ни боли, за да сме щастливи по-късно. Със сигурност не ти е лесно сега, позволено ти е да плачеш колкото искаш. А после продължи напред. За да стане така, значи има причина. Значи така ще е по-добре. Сега не, но ще видиш след като го преживееш, че ще ти е по-лесно.
    Имаш едно голямо гуш от мен.
    evil, клин клин избива, но не и в случая. Така само ще сравнява новия с бившия.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Ще се справиш, сигурна съм! Само не се затваряй в себе си
    >>> House Music <<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове