.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Международна фондация"Кирил и методий"

Интересува ме ако има някой,който е бил там на курс по английски да сподели мненито си.Планувам да се запиша там на курс за CPE и ще съм много благодарен за мнение.

Мега фен Аватара на Chacho
    Предполагам,че е в София,но все пак искам да попитам тези,които ще коментират,ако може да кажат колко е труден CPE, дали легендите за него са верни ^^ .От Враца съм,а тук специално за 3тия сертификат няма подготовка,имаме до втори,а пък аз съм му хвърлил мушка и дали със обучение "на собствени начала" ще се справя.Мерси предварително и успех на автора!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Курсовете са сериозни.Хода на подготовка за първия сертификат.Юни ще се явавам пък ще видиме какво ще стане.Препоръчвам ти ги.Мисля че няма да сбъркаш ако ги запишеш.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Mi as se 4udq dali da hodq za6tot po angliiski sam mnogo dobre.Advanced sum minal v daskalo(v ezikova gimnazia sum)minalata godina po Gold Advanced i misleh da se qvq na nego ma vikam da go toloja i napravo na nai-visokoto.Ina4e si bqh kupil edna knijka s PRactice tests i ne sa 4ak tolkova trudni-Reading-a e na su6toto nivo kato Advanced,Writing-a e 350 dumi keoto za men ne e problem za6tot as pi6a dosta razteglivo,Use of English ima nqkoi gadni raboti-kato dvata teksta,na koito trqbva da im se napravi summary i onova oprazjnenie s trite razli4ni izre4enia,koito se popalvat s edna duma,Listeninga e sa6toto nivo kato CAE i za Speakinga neznam.No moje bi 6te e dobre da se zapi6a na edin kurs prez lqtoto 6toto taia godina u4ime nqkva angliiska literatura i malko prakti4eskia angliiski e po na zaden plan makar 4e tva e dobre za Reading-a.A i ne samo 6toto tia meseci malko sam go poostavil i u4a po ispanski za izpit DELE Intermedio ta nqma da e lo6o da se po vkaram v kra4ka.Mersi mnogo za infoto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си