.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    ITHINKSOMEBODYBROKEHISSPACEBARBUTTONANDCAPSLOCKBUT TON..

Е добре де без спейс бара ама така се казва...
    По темата : Е кво ти пука че си девствена? .. зле
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Za men edin sex bez oralna e nepulnocenen. Tochka.
    +1 ....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

като му дойде времето и усетиш езичето м/у краката ти ще ти хареса 100%
    пък и това, че си на 16 не трябва да те притеснява бъди такава каквато си. за всичко има време

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    ITHINKSOMEBODYBROKEHISSPACEBARBUTTONANDCAPSLOCKBUT TON..

Е добре де без спейс бара ама така се казва...
    По темата : Е кво ти пука че си девствена? .. зле
    не е точно това темата

според мен като започнеш да го правиш с човека, когото обичаш самата ти ще искаш да му доставяш това удоволствие
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    къв е смисъла ?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Най-якия секс не минава без свирка,така е!
    mmmda no vse pak zavisi i ot 4oveka s koito si

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от lofff1991.f
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Най-якия секс не минава без свирка,така е!
    mmmda no vse pak zavisi i ot 4oveka s koito si
    Vuobshte ne zavisi ot choveka. Ima nqkolko neshta v sexualnite otnosheniq, bez koito ne moje. da go kajem taka: Ezika na 2mata trqbva da se naslajdava na vsqko mestence na kojata.
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен

Re: ...16 годишна девственица...

[quote="viki_nt"]AZ SUM NA 16 GOD I VSE O6TE SUM DEVSTVENA.KATO 4ETA TEMITE TUK IZLIZA 4E 99% OT HORATA KOITO PRAKTIKUVAT SEX PRAVQT ORALNA LUBOV...NE ZN MEN LI4NO TVA NE MI SE HARESVA,VUPREKI 4E NE MOGA DA BUDA KATEGORI4NA 4E NE BIH GO NAPRAVILA...VUPROSA MI E IMA LI HORA KOITO PRAKTIKUVAT SEX,NO NE I ORALNA LUBOV...I ORALNIQ SEX ZADULJITELEN LI E ZA EDIN HUBAV PULNOCENEN SEX???

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    [/quot

и на мен не ми харесва страшно ме е гнус и аз незнам защо така
    според мен секса и без оралните ласки и пълноценен но това е мое мнение и не го налагам на никой

Град
    София

[quote="RaI4etO"]
    Цитирай Първоначално написано от viki_nt
    AZ SUM NA 16 GOD I VSE O6TE SUM DEVSTVENA.KATO 4ETA TEMITE TUK IZLIZA 4E 99% OT HORATA KOITO PRAKTIKUVAT SEX PRAVQT ORALNA LUBOV...NE ZN MEN LI4NO TVA NE MI SE HARESVA,VUPREKI 4E NE MOGA DA BUDA KATEGORI4NA 4E NE BIH GO NAPRAVILA...VUPROSA MI E IMA LI HORA KOITO PRAKTIKUVAT SEX,NO NE I ORALNA LUBOV...I ORALNIQ SEX ZADULJITELEN LI E ZA EDIN HUBAV PULNOCENEN SEX???

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    [/quot

и на мен не ми харесва страшно ме е гнус и аз незнам защо така
    според мен секса и без оралните ласки и пълноценен но това е мое мнение и не го налагам на никой
    Горко на гаджето ти.

RaI4etO, скъпа - убеден съм, че страшно ти харесва когато приятелят ти играе с език там долу, нали така?А той със сигурност го прави...

Не знам, до сега не съм виждал момче да отказва френска любов на момиче, а пък момичетата много гнусливи се изкарахте бе - какво толкова има, ако момчето се мие - няма никакви проблеми...

Дали ще е френска любов при момче или момиче, няма разлика - все същото е, и двата органа се използват и като част от отделителната система...Друг в въпроса, че аз не виждам никакъв проблем, ако се поддържа нормална лична хигиена.

А френската любов е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА за един пълноценен и добър секс...

Никога не трябва да се чувстваш задължена да правиш нещо, което не искаш. Иначе и аз не хересвах идеята за свирките докато бях девствена и разсъждавах като теб, но впоследствие като тръгнеш да водиш полов живот нещата са по-различни.

Град
    Шумен
    трябва някой да те "открехне" и тогава всичко ш'се нареди спокс :P
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Мале, брато, що тъпи същества населявали нашийо планетоу о.О
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

A бе аз да ви кажа от моя гледна точка .
    Не обичам да ми прават на мен орална любов , но пък аз обичам да правя.
    Няма по задоволително нещо да си под кръста на една жена и да усещаш как се извива по ръцете ти тръпнейки и очаквайки как ще проникнеш в нея.
    Мен лично това ме възбужда най-много в секса , а не да ми пищи да ми се дере все едно че я коля и саседите да се чудят кво става ажеба тия се изпопребиха
    Както и да е Авторката ти не можеш да кажеш , че нещо не обичаш или не ти харесва преди да си го опитала
    1во опитай , после коментирай дали ти е харесало или не ти е

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    И аз съм на 16, и аз съм девствена, и аз едва ли не ненавиждах оралната любов, докато не срещнах приятеля си... И в интерес на истината за пръв път му направих френска 8 месеца, след като се събрахме, тоест трябваше ми време, за да приема нещата и да разбера, че не боли. Даже е страхотно да доставяш удоволствие на човека, когото обичаш.
    Не се притеснявай, че на 16 си девствена - можеш да си сигурна, че това не е страшно. Още повече, че има момчета на близо 18, които не са правили секс, и приятелят ми е един от тях. Така че спокс.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Не знам батенца, обаче днешното разбиране за секс е странно.
    Лизане на задници завиране на вибратори по мъжките задници..
    Направо съм не потресен, а разтресен.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Град
    Русе
    и на мен ми звучи малко гнусничко като се замисля да правя на някого орален.. ама ще видим след време (девствена съм) се пак мислех че е гнусно и да се целуваш с език като по- малка ама си е мн приятно на 15 съм..
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

Първо Махни Капса...и второ....Много момичета от компанията...се отвращават от Свирки и Лизане....но не изглеждат незадоволени....нито пък полувинките им...така че спокс...може
    Entombed For live

Град
    Svoge
    Разбира се че може секса да е страхотен и без "свирки", но дали ще го направи едно момиче зависи от много неща- дали партньора е така да се каже "заслужил", дали е склонна към такъв тип задоволяване, и много още други такива. Но аз мисля, че повечето дето уж им било гадно просто не си признават, че го правят.
    Обичам кратко, целувам сладко,
    без подпис, без дата- направо в устата!!!

Град
    ibIzAaAa
    Оралната любов не е задължителна,но ако искаш да доставиш максимално удоволствие на партньора си...ДАВАЙ! .... Но аз лично,не практикувам,просто защото не ми е приятно...Пробвала съм веднъж и просто,когато не искам..си казвам...Не е нужно да го правиш насила..Ако човека до теб държи на теб и на принципите ти няма да те принуждава да му "духаш"!

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от Sleit
    ae kato ne ti haresva nema go praish be .... =]PpP nikoi ne moje da te nakara da go pravish ... :P takche kogato si reshish shte pravish kato ne nema ... i taka {} ne se spichai =]
    +1

За мен е важно инак как ще избутаме цяла вечер.
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

Цитирай Първоначално написано от viki_nt
    AZ SUM NA 16 GOD I VSE O6TE SUM DEVSTVENA.KATO 4ETA TEMITE TUK IZLIZA 4E 99% OT HORATA KOITO PRAKTIKUVAT SEX PRAVQT ORALNA LUBOV...NE ZN MEN LI4NO TVA NE MI SE HARESVA,VUPREKI 4E NE MOGA DA BUDA KATEGORI4NA 4E NE BIH GO NAPRAVILA...VUPROSA MI E IMA LI HORA KOITO PRAKTIKUVAT SEX,NO NE I ORALNA LUBOV...I ORALNIQ SEX ZADULJITELEN LI E ZA EDIN HUBAV PULNOCENEN SEX???

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    аз първите 2 месеца не правех и приятеля ми сичко си му беше ок беше си се примирил и не ме караше да правя каквото и да е

после направих веднъж като подарък за свет валентин до тогава не беше изпитвал подобно удоволствие и като видях колко яко му беше (след това прави пеперудки по земята) и вече го правя по често

но сама ти решаваш дали да правиш нещо такова никой не може да те накра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си