- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една положителна тема ..
Скъсахме .. Потресена съм ..![]()
![]()
![]()
Ами само можеш да се радваш, че имаш такова момче до себе си, което цени мнението и желанията ти, а не е някой който ще ти каже "д*хай или се махай.."
Добро е момчето пази си го.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Mn gadnoПървоначално написано от life.hates.me
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
На мен ли го казваш ?! ..Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
![]()
За какво се скарахте?!Първоначално написано от life.hates.me
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Само малко хора отговориха по различен от другите начин... за съжаление се оказаха прави.![]()
Сваляше се с едно момиче .. Пред мен .. После ми каза, че само са си говорили .. Да бе ..Първоначално написано от Iv4eTy
![]()
Първоначално написано от life.hates.me
гадно че на си4кото от горе и пред теб![]()
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Оууу горкичкатамного кофти се е получило.. Но знай,че той не е единствения. Важното е да не се предаваш и да гледаш само напред, защото по този начин ще му докажеш 1во: че не е най-великия и 2ро: че си достатъчно силна за да се справяш със всичкои без него! Go ahead!
![]()
Seize the day or die regretting the time you lost!
It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
Please tell me what we have is real!
Тъпак...Педал...Нещастник...Н те заслужава!Ела тука ,пиле.![]()
Oooo fani az sum bil prav za svirkata a ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark
Урочаса децата.Първоначално написано от 5StaR
![]()
Ето как станаха нещата ..
Ние с него не ходихме точно, но така се пишеше ..
В петък след даскало излезнахме голяма компания в парка .. Там той се сваляпе с нея .. Аз се разплаках и избягах .. След време пак се върнах при другите .. Отново ги видях, не издържах и просто казах : " Няма ме за малко! " И изтичах по някакъв стръмен път към горичката .. Там седнах на една пайка и плаках 10-15 минути .. После ми се обадиха и пак се върнах при тях .. Вече бях добре .. Стоях права и нещо си говорихме с една приятелка .. Той дойде, гушна ме .. И аз го избутах и му казах да се разкара .. Много добре знаеше защо ми е станало кофти .. И се беше здухал .. След това обикаляхме там .. И той пак се опитваше да ми се извини .. Но аз го отблъсквах всячески .. А и продължаваше да се сваля с нея .. И така .. След това тя го молеше да остане да изчака с нея момчето, което тя харесва .. Той се почувства наистина кофти .. Нито аз, нито тя .. Така му се пада .. На спирката ме пита колко е часа :Аз: Незнам! Той: Е виж де ! Аз: НямаТой: Какво?! Аз: НЯМА!
И той си млъкна и и дума повече но обели
Попринцип не съм лоша, но цял ден да се държи така и накрая да ме пита колко е часа .. Незнам .. Гаден ден беше .. И така сега нито си пишем, нито се виждаме .. В понеделник в училище незнам какво ще каже .. Или ще си замълчи .. Или ще се извини .. Или ще продължи да се сваля с онази .. При всички случаи ще пиша какво е станало
![]()
И аз не вярвам да е толкова положителна темата. Да е невероятен пича... Всеки би го казал. Просто е по-малко говедо и иска да те спечели. После ще ти се качи на главата.Първоначално написано от w0sh
Пък аз ви казвам ,че такова животно "любов" няма.
Малко са свестните момчета, обаче ги има. Радвай се че имаш такъв приятел и си го пази![]()
Hhahahahah mai ne si chela poslednite postove a ?Първоначално написано от MoHuTo
![]()
![]()
![]()
The Spark
Ми здобрихме се![]()
.. И слава Бого .. Беше ми супер гадно .. И неска като го гушнах ..
![]()
А момичето дойде и ме хвана като бях сама .. Каза ми:
"Тя: Гери, искам да ти се извиня!
Аз: За какво ?
Тя: Ами .. За петък ..
Аз: Какво за петък ?
Тя: Амии .. За това, че се лигавех с Иван ..
Аз: Е нищо де на мен ми мина .. Само тогава ми беше кофти
Тя: Е да ама искам да знаеш, че не съм го правила умишлено .. Просто като се лигавя и не забелязвам какво правя ..
Аз: Е споко де .. Случва се ..
След което тя се разплака .. Аз отидох и я гушнах .. И й викам " споко де за някви глупости ревеш вмомента .. " И тя се пооспокои и ся сме много добри приятелкиИ така ..
Всичко е добре, когато свършва добре !![]()
Браво !! ... Успехи и занапред![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
ХаХ
Ся ходя с момчето, което Лили молеше Иван да изчака
Хихи и на Иван му е мега гадно ..![]()
Не можах да схвана с кой ходиш. И темата ти е безмислена и личния ти живот - незаинтригуващ.Първоначално написано от life.hates.me
![]()
![]()
Мм ще ти кажа само че имаш страшно добър фр .... и да наистина да обича си те .... Квото и да стаа не го изпускай ..... рядкости са като него ....
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough