- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тампон или превръзка?
лично аз предпочитам превръзка ... с тампони както по нагоре доста други бяха казали има по-голяма вероятност да се получи инфекция
.....Love You Forever..........
С тампони е поне 100 пъти по-удобно,но в първите дни не е хубаво да се носят,защото тогажа менструацията е най-силна и всичко,което трябва да излезе всъщност не излиза.Затова първите дни с превръзки,а след това вече тампонче.А за поставянето на тампоните аз в началото неможех и много ми убиваха,но после с времето се научих...![]()
И двете.
Лесно се слагат. Първият път си купи кутийка с 18 тампона, защото в по-малките на повечето фирми няма упътванеПървоначално написано от gasi
То не, че е толкова важно, де
Поставянето си е лесно, поставяш част от него във влагалище с два пръстта и после буташ само с един навътре и той си влиза. Трябва задължително да пробваш, когато ти е дошло, а не просто така, защото тогава влагалището не е толкова влажно и боли
Трябва да го поставиш максимално навътре /колкото можеш да си вкараш пръста и споко, няма да остане в теб, конецът е дълъг/. Чувства се неудобство, а понякога и болка, ако нее поставен навътре, то и това се счита за неправилно поставяне, ако си се чудила каков означав "неправилно поставяне".
За да си сигурна, че няма да те боли, просто когато си го сложиш, клякаш един път, ако не го усещаш, значи всичко е наред
![]()
гадно е като ти влезе навътре в путката...боли и е некомфортноПървоначално написано от gasi
превръзки рлз!
Тампони. От 3-4 години не съм слагала превръзка, освен първата ве4ер, когато те4е наистина силно
![]()
Робинята на Quench
Превръзка.Не бих сложила тампон,щото ше ми излезе преждевременно![]()
Аз ползвам превръзки,но искам тампон дапочна да ползвам,но непомня ,някои ми каза след първата ментсруация трябва да мине поне 1 година и след това мога да почна да ползвам тампони така ли е?защото са ми неудобни превръзките иии искам да пробвам![]()
и аз ползвам превръзки защото тампоните все не мога да ги поставя правилно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЕВАЛА !!!!!!! подкрепям те напълноПървоначално написано от Whisskas
![]()
Не ги пъхаш достатъчно навътре ...Първоначално написано от kateto_sladkata
![]()