.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив

Как и каде разнообразявате...

Здравейте.. извинявам се ако има таква или подобна тема.

Та.. въпросът ми е..
    Колко често сменяте позите и местата когато правите секс.. и винаги ли има любовна игра или предпочитате бързите работи

hottie
    Guest

Re: Как и каде разнообразявате...

Цитирай Първоначално написано от beautiful_f

Та.. въпросът ми е..
    Колко често сменяте позите и местата когато правите секс.. и винаги ли има любовна игра или предпочитате бързите работи
    Честно разнообразяваме с пози, места, осъществяване на някои фантазии, стриптийз, връзване и т.н.
    Не винаги има любовна игра, заюото понякога обичаме самото "чукане" и действа много възбуждащо.

"Бързата работа - срам за майстора." В крайна сметка правиш секс за удоволствие, закъде да бързаш. Е, освен ако не те напира мерака и ти е за едното 10тина минутно клатене. Тогава може без любовна игра, че и без целувки.
    Ама иначе.... любовната игра си е 'задължителна'..най-малкото защото е изключително приятно изживяване особено с 'любимия човек'.
    А позите...то те си се сменят 'от самосебе си'.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Повече от фен
    Принципно не мисля,че ще има много различни отговори на тези въпроси,но хайде и аз да кажа.Аз обожавам разнообразието-това за мен е най-важното нещо не само в секса,но и като цяло.Няма ли разнообразие и стане ли едно нещо рутина просто ме отблъсква,колкото и хубаво да е било.
    Та разнообразие според мен се внася най-дорбе като се отдадеш на моментното желание-партньорът ти влиза в стаята и ти му се нахвърляш директно и докато се усети ,вече правите яко секс на стената/пода/масата...Това е внасяне на разнообразие по естетсвен път,вместо да си легнете на леглото(както обикновено),да си пуснете филм/ТВ/музика(както обикновено),да се прегръщате и целувате и то да си дойде секса(както обикновено).

А за др начини за разнообразяване-Хоти е поизброила-ако умишлено искаш да внесеш разнообразие - секс играчки,стрийптиз...

Но за мен лично истинското разнообразие е ,когато става естествено,а не когато го измислиш...Защото ако тръгнеш да мислиш как да разнообразяваш,вече значи има повод за това.
    [img] [/img]

Град
    зад ъгъла
    Ами понякога и ние просто така ни захапва дивото и се изчукваме по веднъж Понякога доставя доста голям кеф,още повече ако е на някое странно място или по никое време....
    Play hard,go PRO!

Re: Как и каде разнообразявате...

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Цитирай Първоначално написано от beautiful_f

Та.. въпросът ми е..
    Честно разнообразяваме с пози, места, осъществяване на някои фантазии, стриптийз, връзване и т.н.
    Не винаги има любовна игра, заюото понякога обичаме самото "чукане" и действа много възбуждащо.
    Респект!
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami obiknoveno po nqkolko pozi na akt. Imam si lubimi, koito vinagi vkluchvam.
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Общо взето не разнообразяваме кой знае колко, защото просто опитахме всичко, което ни дойде на акъла и ни позволиха акробатичните ни умения откъм пози. Това лято на терасата и на открито трябва да се прави секс.
    Иначе винаги има голяма търпка, защото не правим секс особено често и понякога се случва по 10 дна да не сме практукували креватните упражнения. тогава просто се изяждаме. А иначе любовната игра е абсолютно за дължителна при мене.

bez lubovna igra men li4no ne me kefi. v smisal bih priela primerno da se po4ne sas sex, posle da ima lubovna igra i posle pak sex ama savsem pak bez e gadno.
    a otnosno pozite i mestata - nie si pravim sex na 1no i sa6to mqsto, pozite si gi izbirame spored nastroenieto... oba4e ne bih otkazala sex na otkrito ili v kola

Град
    Шумен
    Пробвайте на различни и по възможност много екстремни места, смисъл като се пазите от някакъв външен фактор... някъде четох,че такъв секс бил много здравословен
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от Stamera
    Пробвайте на различни и по възможност много екстремни места, смисъл като се пазите от някакъв външен фактор... някъде четох,че такъв секс бил много здравословен
    Да на ръба на пропаст например или докато катерите някоя скала ... вземи да четеш литература и престани да гледаш catroon network
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

С моят приятел много обичаме екстремните неща!
    Веднъж бяхме на посещение с училище в Народното събрание и го направихме в мъжката тоалетна. Нямаше много любовна игра преди това, но беше наистина приятно. Накрая ми свърши в устата с голямо удовлетворение, което ме кара да мисля, че не само на мен ми беше хубаво!!!
    Май никой няма да ни бие, а? Малко ме беше срам после да погледна народните представители в пленарната зала
    Мразя лъжата, изневярата и лицемерието!!!

Супер фен
    po princip lubovnata igra si e zadaljitelna i mn vajna 4ast ot sexa,no ima momenti v koito estestvveno ti se izka edno 10-minutno bez zaigravki i drugi ne6ta

a za pozite-vajno e teda dostavqt maximalno udovolstvoieI NA DVMATA a tova kolko 4esto se smenqt ili kolko sa raznoobrazni nqma nikakvo zna4enie
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от marina star
    po princip lubovnata igra si e zadaljitelna i mn vajna 4ast ot sexa,no ima momenti v koito estestvveno ti se izka edno 10-minutno bez zaigravki i drugi ne6ta

a za pozite-vajno e teda dostavqt maximalno udovolstvoieI NA DVMATA a tova kolko 4esto se smenqt ili kolko sa raznoobrazni nqma nikakvo zna4enie

+10
    Go HarD, Or Go HOME ! ! !

Град
    софия
    Em to pri men zavisi ot nastroenieto kakto doidi po nqkoga iskam samo ednoto 4ukane dori ne q i celuvam no drugpat iskam igra zavisi a za raznoobrazieto ve4e zapo4vam da se 4udq kakvo ne sam probval a ne kakvo da probvam. E sega pone kato se stopli 6te ima pak da se obikalqt pokrivite na blokovete i gradinkite. A sega sam re6il da probvam vav vlaka ama v kupeto dosta e ekstremno posledniq pat tykmo da po4vame i doidoha nqkakvi si v kupeto pri koeto ni gledaha stranno ama...
    Рано или късно всички си отиваме от този свят

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_PaLaVnIcA_14
    Веднъж бяхме на посещение с училище в Народното събрание и го направихме в мъжката тоалетна. Нямаше много любовна игра преди това, но беше наистина приятно. Накрая ми свърши в устата с голямо удовлетворение, което ме кара да мисля, че не само на мен ми беше хубаво!!!
    Май никой няма да ни бие, а? Малко ме беше срам после да погледна народните представители в пленарната зала
    Eh cheta ti mneniqta i svichkite sa ot biser po-golqm prosto
    Eating isn't cheating - Arnold

.....

разнообразието е мн важно(колкото и да обичате пица,не бихте я яли всеки ден).така е и при секса,трябва разнообразие,защото при различните пози пенисът и вагината се стимулират по различен начин,на различни места и с различен натиск.Се пак секи предпочита по-богатото меню в ресторанта,нали.

Голям фен
    hah kade li edin pat bqhme v ne6to kato gora ili po to4no polqna i na edna plo4a lele kaf vqtar na du6a 4e i nqkoi imaha rani sled tva ma ko ne6to razli4no qko si be6e

Цитирай Първоначално написано от SeXy_PaLaVnIcA_14
    vsushnost naistina ponqkoga e mn vajno da si ima lubovna igra pregrudki i miluvki..a ponqkoga na men izobshto nishto ne mi trqbva.. ;P zashtoto kogato ima strast kogato e divo prosto lubovnata igra nqma mn mqsto tam :P
    Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain

веднъж се лашках на влакчето на Индиана Джоунс в увеселителен парк София- Ленд

raznoobrazie ima mnogo naprimerno vseki pat na razli4no mqsto moje i na otkrito pozite sa6to se smenqt dori i pri samiq sex,lubovna igra po4ti vseki pat q vkly4vam,no ima i izkly4eniq zavisi ot nastroenieto mi .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си