- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Последици от ЕСКАПЕЛЕ !
аз го пих преди около седмица и днес ми дойде (а попринцип ми идва около 19..) и малко се притесних,защото и ми тече по-малко.
Надявам се поне само това са му страничните ефекти при мен, иначе други оплаквания от хапчето за сега си нямам![]()
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
i az mislq 4e trqbva da se napravi vajna tema![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
Бе за кво сички повтаряте че някои хора колкото и да правят секс не могат да имат бебе?МИ ТВА Е ЩОТ НЕЩО ИМ Е ПОВРЕДЕНО БЕЕ!!!!ууу че сте тъпи.
Всъщност не е така. Просто трябва освен овулация да са нелице и други неща. Последните проучвания покозват, че 1 жена може да забременее само няколко месеца през годината-2-3. През останалото време-не може. Аз съм правена над 1 година, а съм зачената по същото време, както и по-голямата ми сестра. В дни имаме разлика от няма 2 седмици. да не говорим, че тя е станала след 3 месечни опити, а аз-след 15. Просто освен здрави родители е необходима и доза късмет.Първоначално написано от Liar
Абе по вечния закон тези, които не искат деца, се оказват с нежелано бебе, а тези, които искат и правят какво ли не да имат, трябва доста да се бъхтят.
Супер тъпо е, ама факт.
А Ескапеле действително е ужасно вредно хапче, и аз не бих го препоръчал на девойките, само в наистина КРАЕН случай.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Абе като ви чета повечето постове първо пиете хапчето а чак после си правите тест.... защо не го напраите обратното бре хора.... нали уж е до 3 дена... да знам са че темата е базирана на тези странични ефекти от хапчето, но така може да предотвартите точно този страх който поражда у вас... да не сте бременни... не знамИ се молете да нема странични ефекти....
Само като прочетох постовете... почна да ме фашта базето и мене... дори и с кондоми![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Много полезна тема. Имаше си нужда от такава - приемането на Ескапел май се превърна в нещо като мания в последно време...
Бай дъ уей, някои от постовете да не са от форума на Бг-мама?
П.П. cS_LaMeRkA... Бременност не може да се засече толкова рано. Няма такъв тест.
...IN A MISTY VEIL, MISPLACED
WHERE CASTLES IN THE AIR WILL BE NO LONGER SEEN
AS SOMETHING OUT OF REACH...
Цитат:
Пих го преди 10-тина дни и ми доиде на седмия ден. Вече трети ден тече със страшна сила и вече доста се притеснявам. Обадих се на гинеколожката и тя ми предписа Метергин. Никога повече няма да пия такива гадости...изтече ми кръвчицата и ходя като замаяна 3 дни..
`````````````````````````````````````````````` Ей това хапче всичко оправя ! (metergin)
да, от там сатова е много як форум със зрели хора и се доверявам на мненията им
![]()
като я чета тая тема и настръхвам...
преди 2 дни за малко да взема ескапел... случи се така че приятелят ми свърши в мен и си беше с презерватив, но когато го извади той се беше свлякъл и имаше сперма почти към края... естествено той се панира повече от мен, но се очакваше скоро да ми дойде цикъла и аз казах, че искам да изчакаме поне един ден и ето.... сега съм в цикълдобре, че съм си спестила всичките главоболия покрай тоя ескапел
Наистина ли не може????Чела съм за толкова случаи в които момичето не е било в овулация пък е забременяло...Първоначално написано от krem4et0
А мен специално не са ме правили много време.
Всъщност и при мен е било горе-долу така .. Почти по едно и също време от годината сме заченати с брат ми. Няма и месец разлика.Първоначално написано от Liar
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
не знам дали тук е мястото, но за да не пускам 9485943859348531-вата такава тема, може ли тези, които са го пили да споделят какво е било положението с цикъла им на следващия месец да речем? ясно, че при всеки е различно, но все пак като база за сравнение да се знае какво може да очакваш. например нормално ли е да ти закъснее малко и да е много по-слабо от обикновено (говорим за 1 месец след като е изпито хапчето)?
какъвто и опит да споделите мисля, че ще е от полза на всички![]()
... so much to live for, so much to die for ...
След приема на ескапеле е "нормално" : да ти закъснее, кръвотечението, да е оскъдно, да е обилно, да те болят много яйчниците и т.н. Страничните ефекти са многоИли ги имаш или не. Може последиците да се много неприятни, а може и да си късметлийка и да няма притеснителни последици.
хм, въпросът ми беше по-скоро нормално ли е след като го пиеш първоначално да не страдаш от абсолютно никакви странични ефекти, а да се проявят месец по-късно - закъсняване и т.н.? и все пак благодаря за отговора!![]()
... so much to live for, so much to die for ...
Поздравление към авторката![]()
Темаата е страхотна! Накара ме да се замисля за много неща...![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Тук съм абслолютно съгласна. А за случаите за забременяване след прием на ескапел, то мога да кажа, че момичетата са постъпили глупаво. Хапчето се пие от 12 до 72 часа след акта, а те са избързали, с изключение може би на единия пост, където жената казваше, че го е пила след 24 ч (ако не се бъркам), ама честно казано се съмнявам в думите й. Вярно, че това не са бонбонки и трябва да се внимава, но все пак аз не съм имала никакъв проблем с тях, пила съм до сега 3-4 пъти. Може би има жени с по-чувствителен организъм, но като заключение мога да кажа че това са единични случаи и мисля, че ще се съгласите, че е по-добре навреме ескапел, а не аборт. И все пак ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ ПЪРВО, ПОСЛЕ ДА СЕ ДЕЙСТВА! БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ПО КОЙ ФОРУМ КАКВО ЩЕ ПРОЧЕТЕТЕ, ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ ИНФОРМИРАТЕ ОТ ПО-КВАЛИФИЦИРАН ИЗТОЧНИК!Първоначално написано от Wrathchild
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Ами даПървоначално написано от insanity_666
даже в повечето случаи страничните ефекти се получават именно тогава. Ако въобще опреш до тях
![]()
Айде ще допълня с още няколко мнения, за да ви поизплаша![]()
Здравейте!
Имам следния въпрос, относно ескапел - възможно ли е след приема му, цикълът да се регулира вече повече от 5 месеца? Наложи ми се да го пия края на месец април. Май месец всичко беше ок, юни ми доиде 2 пъти, юли беше ок и следващите месеци та чак досега цикълът ми идва навреме но ми тече по 10 дена. нормално ми е 5-6 дни. Някой имал ли е подобен проблем? Благодаря предварително.Zdraveite i ot men.iskam da spodelia i moiata istoria za eskapele.Za6toto sled priemaneto mu v momenta sam v 6 mesec.S priateliat mi go napravixme na 19.05 i prezervativa se skasa.ispix xap4eto 7 4asa sled gafa pri polojenie 4e normalniat mi cikal triabva6e da mi e na 26.05 no taka i ne mi doide.Най-вероятно. Още в предната тема за ескапеле стигнахме до заключението, че когато секса е бил в точния ден на овулацията хапчето не действа. независимо колко часа след това е било изпито. Аз го изпих до 10ч. след случката. също така и когато няма никакви странични ефекти, като гадене,кървене и др. значи не ви е подействало.
Доказателство, моя личност. След два месеца чакаме да се появи нашето Ескапелче. Така му викаме на шега със съпруга ми.
ami normalno e, pishe si go na listovkata i efektivnostta mu ne e 100% a 84... prosto decata oshte ne mogat da 4etat i si nqmat ideq kakwo piqt...
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Вие тука направо ме наплашихте и ужасихте..Знаех, че има странични ефекти, но чак толкова не очаквах..и не очакваш, че може и да не подейства! Аз не съм правила секс още, но.... Вариант ли е да го правиш с презерватив и когато дойде момента момчето да го извади и да свърши навън така има ли някакъв риск?
...
АМи не нямаАма не трябва чак толкова сериозно да го приемаш. Тази тема я написах да изплаша момичетата, които го правят без предпазни мерки и пият ескапеле на поразия.
Просто презерватива трябва да се поставя хубаво, да се остави въздух в резервоарчето и да се внимава. Друг вариант е да се съчетае с противозачатъчни таблетки. Но всеки сам си избира.
Лол... аз знам съвсем обратното - че не трябва да има въздух в резервоара...
Колкото до ескапел - според мен всичките тези момичета, които имат тези странни странични ефекти най-вероятно не са си прочели листовката и имат някаква алергична реакция и т.н.
Бях чела тази тема и ми се наложи да пия ескапел около 2 месеца след това... Бях по-стресирана от факта, че трябва да го пия отколкото от евентуална пременност... За щастие всичко премина наред... Дойде ми 2 дни по-рано, но после си беше редовен като по часовник... Много се радвам, че при мен нямаше никакви странични ефекти и се надявам никога повече да не ми се налага да го взимам....
Всичко стана защото гадния дюрекс се беше свлякъл, а ние не сменяхме позата и така и не разбрахме, че го няма.... повече няма да използвам дюрекс - не се разтварят добре и усещането с тях е гадно...
Преди време и на мен ми се наложи да пия, нямаше никакви странични ефекти.
Пише се "Ескапеле"!Първоначално написано от Liar