.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 120
    Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Преди време и на мен ми се наложи да пия, нямаше никакви странични ефекти.

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Еее мааму стара не се научихте че се пише ЕСКАПЕЛ!!!
    Пише се "Ескапеле"!
    Да ако го пишеш на английски иначе се чете ескапеЛ! Малко култура преди да поправяте другите без да знаете

Да, прав/а си - нужна е малко култура преди да тръгнеш да наливаш акъл на друг.

На английски: Escapelle
    На български: Ескапеле

Специално заради теб си играх да правя снимки в 1 часа:

Ако желаеш, мога да оградя "е"-то в кръгче, та да се вижда по-добре?

.. ужас .. ама по някога нямаш друг избор.. по добре ли е да родиш тебе на 15 .. 16 .. 17... :х ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

аз съм пила веднъш някаде след 3 -4 часа ескапел и ми доиде след около 12часа беше ми нормален цикъла но към края на месеца имах страшни болки в левия яйчник ходих на генеколог и се оказа някво възпаление .Сега съм добре но след като прочетох тази тема да миля да пия пак.

дете *
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Това кървене не е цикъла, а просто кръвотечение! Цикъла си идва по нормално време! Това ми го каза гинеколожката! Но не е опасно, освен ако не продължи прекалено дълго разбира се... Точно затова някой момичета имат всетовъртеж - от загуба на кръв!

Re: Последици от ЕСКАПЕЛЕ !

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Момчета и момичета това е молба към вас да се замисляте за дейсвтията си, преди да предприемате каквото и да било. СТИГА с това ескапеле, което е толкова вредно. Преди да правите секс помислете малко за последиците! Това не са бонбонки и най-вече не винаги са ефективни. По-долу ще ви копирам мнения на други жени отностно това хапче и как им е подействало. Дано осъзнаете последиците от това хапче!

Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    На моя приятелка и се скъса презерватива и приятеля и свърши в нея пи ескапел , и сега резултата е на лице : много тежък аборт и на всичкото отгоре тя никота няма да може да има деца .
    Мой познат гинеколог ми разказа , че има момичета които вземат хапчето по 3-4 пъти на месец , пък да не говорим за година . По - добре противозачатъчни отколкото тоя боклук
    Пих го преди 10-тина дни и ми доиде на седмия ден. Вече трети ден тече със страшна сила и вече доста се притеснявам. Обадих се на гинеколожката и тя ми предписа Метергин. Никога повече няма да пия такива гадости...изтече ми кръвчицата и ходя като замаяна 3 дни..
    Здравейте,

Малко късно се включвам в темата за Ескапеле, но просто иска да споделя че на мен не ми подейства. Пих хапчето 4 часа след гафа и резултатат е, че сега сам бременна в 3 месец
    .
    На мен пък ми закъснява 5ти ден и 2 положителни теста. Пих ескапеле на 13 час,ама бях овулация..Утре съм на лекар.
    Днес правих аборт, защото има риск за плода след прием на Ескапеле.
    Правете си изводите.
    Свеки е фармацефт и тя го имаше за много сигурно. Даже ми се смееше, имала съм 3 дена да мисля. Сега вече не мисли така
    пих ескапеле 24 часа след гафа. даже не разбрахнме има ли гаф или не, така за всеки случай. Изхлузи се презерватива, беше след като ми свърши и всякаш всичко беше ок. Сега ми закъснява вече цяла седмица и помен няма от цикъл
    Пих го след "гаф" и повече няма да повторя! Закъсня ми с 1 седмица,а през нощта преди да ми дойде получих такива болки,че раждането ми се видя песен То поне мина за половин час,а сега болките бяха цяла нощ! На другия ден ми дойде обилно, с огромни съсиреци ,повече това не го взимам,ако ще 10 деца да родя!
    Здравейте, и на мен ми се наложи да го пия тва хапченце миналата коледа, дойде ми 3 пъти за месец и половина както исках да ми дойде, така изведнъж се чудих кога ще спре и аз имах ужасни болки и съсиреци. Немисля повече да го ползвам определено.
    На мен след ескапеле ми дойде след 35 дена,но още на следващия ден когато го пих, започнаха болки в яйчниците, главоболие, много силна отпадналост и три дни бях с температура 38 градуса.
    Zdraveite i az predi mesec nqkude (27.10)pih eskapele...i sled tova trqbvashe da mi doide kum 9 noemvri..a mi doide na 19 ti.Cikulut mi beshe do kum 23 ...sravnitelno normalen..i izvednuj kum 28 usetih mn silni bolki v desniq iai4nik.Boleshe me zverski...i imah leko te4enie...kum 30 ti prez noshta se subudih s bolki i vidiah 4e pak mi e doshlo...i sega oshte sum v cikul
    .

Ами за Ескапел бих казала само едно,може да е много ефикасен,ама има толкова много странични ефекти. Пиеш го след няколко дена ти идва със страхотно кръвотечение,което незнаеш кога ще спре. За жалост тва маничко хапченце което струва 26 лв. може да ти създаде такива проблеми,цялият организам ти обарква и хормони... и ти се ебава цялата система. После това може да доведе до анемия от тази кръвозагуба,дори може да се налага кръвопреливане. Аз съм пила Ескапел и не смятам нигога да го взимам повече,не го препорачвам и на вас..
    Преди 2 седмици взех Ескапеле 6 часа след "гаф",но така и не ми дойде.Вчера си купих тест за бременност и се оказа положителен Ужасих се!И сега следва......аборт Така,че много е ефикасно това хапче,направо нямам думи!Поредната глупост създадена за да печели някой.Моя съвет е да бъдете изключително внимателни за да не се стига до необходимост да взимате това хапче.
    ЗАБРЕМЕНЯХ при прием на Ескапеле под 12ч - мисля бяха 9-10ч
    преди 2 седмици уж стана гаф,пих ескапеле.След това ми се наду корема все едно сам пак в 9 месец.Вчера ми дойде,вечерта сварши.Днес се сабудих и със ставането все едно имах среща с бързия влак,вие ми се свят,болят ме яйчниците и на обяд пак ми прокървя.Доста тъмен цвят.Сега боли имам и хрема+световартеж.Дано това значи,че следващите 9 месетса ще си ми идва.Рано ни е за второ
    В 2/3 от изброените случай , историята може да влезне в епизод от колумбийски сериен филм .. няма значение да права си , че преди да помисли с долната глава трябва да се опита същото упражнение и с горната. Доста простоии изчетох , че ако се пие 2 пъти в година повече няма да можеш да родиш и ОЩЕ ЕДИН КУП ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ. Единствената възможност да се "преебеш" е да използваш таблетката преди втория менструален цикъл.

п.п Момче съм от което следва , че не пия но ми се е налагало да го взимам за приятелката ми ..

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Vsi4ko tova e vqrno ...

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Vsi4ko tova e vqrno ...
    Окей

абе какво сте се филмирали? при мене деиства .... ако не искате да сте тати или мама купете си го ... друг начин няя

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^ti kolko puti si go pila?prosto pitam ot lubopitstvo,da ne re6i6 4e se zaqjdam

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    the_hottie, как ще оставя въздух в презерватива. Та той ще се скъса при това положение. Нали за целта резервоарчето се държи между двата пръста.
    Жанета, Ескапеле се пие възможно най-скоро, а не след 12-тия час. Даже след 12-тия час, действието му намалява.

http://escapelle.com/upotreba.html

А към кой беше-не може да се забременее, ако не си в овулация. Друг е въпросът, че понякога не може да се изчисли, а овулацията от 1 яйчник, може да съвпадне с менструацията, предизвикана от другия.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    i kvo vikate,ako ne si v ovulaciq ne moje da zabremenee6,a?!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Питай някой биолог да обясни. Яйцеклетката трябва да е в тръбата, за до може да достигне до нея сперматозоид. А този процес на отделяне на яйцеклетката от яйчника и попадането в тръбата, както и пукането й се нарича овулация. Яйцеклетката може да се оплоди до 12(максимум 24 часа) след овулацията. Но има предвид, че сперматозоидите живеят до 5 дни......
    Нещо не си съгласна с това ли? Сподели.

hottie
    Guest
    АМи не няма Ама не трябва чак толкова сериозно да го приемаш. Тази тема я написах да изплаша момичетата, които го правят без предпазни мерки и пият ескапеле на поразия.

Просто презерватива трябва да се поставя хубаво, да НЕ се оставя въздух в резервоарчето и да се внимава. Друг вариант е да се съчетае с противозачатъчни таблетки. Но всеки сам си избира.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    the_hottie, как ще оставя въздух в презерватива. Та той ще се скъса при това положение. Нали за целта резервоарчето се държи между двата пръста.
    Жанета, Ескапеле се пие възможно най-скоро, а не след 12-тия час. Даже след 12-тия час, действието му намалява.

А към кой беше-не може да се забременее, ако не си в овулация. Друг е въпросът, че понякога не може да се изчисли, а овулацията от 1 яйчник, може да съвпадне с менструацията, предизвикана от другия.
    Лелееее какъв гаф Много добре знам, че е обратното ама нещо съм се объркала ТОТАЛНО. Дано момичето не ме е послушало ! Поправих се, де

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0

Лелееее какъв гаф Много добре знам, че е обратното ама нещо съм се объркала ТОТАЛНО. Дано момичето не ме е послушало ! Поправих се, де
    спокойно Не практикувам още секс , но и аз знам, че не трябва да се оставя въздух :P
    ...

направо лошо ми стана докато го четох

така... аз съм малка още и несмятам скоро да правя секс ... но искам да съм информирана за тогава когато щте му доиде времето а не после да пускам теми "туи стана , онуи стана... какво да правя ?!"..... така зна4и още не ми е дошло даже но както споменах искам да съм информирана
    1) как е наистина безопастно да се прави секс и да е сигурно 4е няма да стане "гаф" както вс казвате
    2) кога то4но трябва да се прави секс спрямо цикалът
    допитвам се до вас защощо виждам 4е вс се опитвате да помогнете
    моля ви за вси4ката тая информация защощо попринцип съм мн претеснителен 4овек и искам всяка моя голяма стъпка да е добре обмислена благодаря на вси4ки предварително и се надявам да не досаждам
    няма нищо истинско0..... освен болката ;(

не е истина ужас направо ми стана лошо докато четях (буквално) как може да правят такива продукти ве майна наистина по добре си зимайте антибебе отколкото това
    Simple Plan FOREVER

Nestea

За ЕСКАПЕЛЕТО знам ама какво е това "антибебе" ? Изобщо не съм запозната с тези неща
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Цитирай Първоначално написано от kapinka
    За ЕСКАПЕЛЕТО знам ама какво е това "антибебе" ? Изобщо не съм запозната с тези неща
    Това са вид противозачатъчни които предполагам са по ефикасни от това Ескапел
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Цитирай Първоначално написано от lollli
    така... аз съм малка още и несмятам скоро да правя секс ... но искам да съм информирана за тогава когато щте му доиде времето а не после да пускам теми "туи стана , онуи стана... какво да правя ?!"..... така зна4и още не ми е дошло даже но както споменах искам да съм информирана
    1) как е наистина безопастно да се прави секс и да е сигурно 4е няма да стане "гаф" както вс казвате
    2) кога то4но трябва да се прави секс спрямо цикалът
    допитвам се до вас защощо виждам 4е вс се опитвате да помогнете
    моля ви за вси4ката тая информация защощо попринцип съм мн претеснителен 4овек и искам всяка моя голяма стъпка да е добре обмислена благодаря на вси4ки предварително и се надявам да не досаждам
    Никога не е сигурно, че няма да стане гаф. Използвайте презервативи, слагайте ги правилно, гледайте да са качествена марка - Durex, Lifestyles и прочее. Не от тези за по 20 стотинки бройката от аптеката. 18 не знам дали имаш, но ако нямаш - не пий за сега противозачатъчни. Когато ги навършиш може да отидеш на гинеколог да ти изпише. В никакъв случай не ги използвай на своя глава.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Napravo se yjasih ot tezi citati

И аз съм пила и не е имало никакви странични ефекти...
    Предполагам,че на всеки се отразява различно при всеки организъм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си