- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Последици от ЕСКАПЕЛЕ !
Да ако го пишеш на английски иначе се чете ескапеЛ! Малко култура преди да поправяте другите без да знаетеПървоначално написано от MusicIsTheKey
.. ужас .. ама по някога нямаш друг избор.. по добре ли е да родиш тебе на 15 .. 16 .. 17... :х ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
дете *
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Това кървене не е цикъла, а просто кръвотечение! Цикъла си идва по нормално време! Това ми го каза гинеколожката! Но не е опасно, освен ако не продължи прекалено дълго разбира се... Точно затова някой момичета имат всетовъртеж - от загуба на кръв!
В 2/3 от изброените случай , историята може да влезне в епизод от колумбийски сериен филм .. няма значение да права си , че преди да помисли с долната глава трябва да се опита същото упражнение и с горната. Доста простоии изчетох , че ако се пие 2 пъти в година повече няма да можеш да родиш и ОЩЕ ЕДИН КУП ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ. Единствената възможност да се "преебеш" е да използваш таблетката преди втория менструален цикъл.Първоначално написано от the_hottie
п.п Момче съм от което следва , че не пияно ми се е налагало да го взимам за приятелката ми ..
ОкейПървоначално написано от mon4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
абе какво сте се филмирали? при мене деиства .... ако не искате да сте тати или мама купете си го ... друг начин няя![]()
^ti kolko puti si go pila?prosto pitam ot lubopitstvo,da ne re6i6 4e se zaqjdam![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
the_hottie, как ще оставя въздух в презерватива. Та той ще се скъса при това положение. Нали за целта резервоарчето се държи между двата пръста.
Жанета, Ескапеле се пие възможно най-скоро, а не след 12-тия час. Даже след 12-тия час, действието му намалява.
http://escapelle.com/upotreba.html
А към кой беше-не може да се забременее, ако не си в овулация. Друг е въпросът, че понякога не може да се изчисли, а овулацията от 1 яйчник, може да съвпадне с менструацията, предизвикана от другия.
i kvo vikate,ako ne si v ovulaciq ne moje da zabremenee6,a?!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Питай някой биолог да обясни. Яйцеклетката трябва да е в тръбата, за до може да достигне до нея сперматозоид. А този процес на отделяне на яйцеклетката от яйчника и попадането в тръбата, както и пукането й се нарича овулация. Яйцеклетката може да се оплоди до 12(максимум 24 часа) след овулацията. Но има предвид, че сперматозоидите живеят до 5 дни......
Нещо не си съгласна с това ли? Сподели.
Първоначално написано от the_hottie
Първоначално написано от krem4et0
Лелееее какъв гаф
Много добре знам, че е обратното ама нещо съм се объркала ТОТАЛНО. Дано момичето не ме е послушало ! Поправих се, де
![]()
спокойноПървоначално написано от the_hottie
Не практикувам още секс
, но и аз знам, че не трябва да се оставя въздух
:P
...
така... аз съм малка още и несмятам скоро да правя секс ... но искам да съм информирана за тогава когато щте му доиде времето а не после да пускам теми "туи стана , онуи стана... какво да правя ?!"..... така зна4и още не ми е дошло даже но както споменах искам да съм информирана![]()
1) как е наистина безопастно да се прави секс и да е сигурно 4е няма да стане "гаф" както вс казвате![]()
2) кога то4но трябва да се прави секс спрямо цикалът
допитвам се до вас защощо виждам 4е вс се опитвате да помогнете![]()
моля ви за вси4ката тая информация защощо попринцип съм мн претеснителен 4овек и искам всяка моя голяма стъпка да е добре обмисленаблагодаря на вси4ки предварително и се надявам да не досаждам
![]()
няма нищо истинско0..... освен болката ;(
не е истина ужас направо ми стана лошо докато четях (буквално) как може да правят такива продукти ве майна наистина по добре си зимайте антибебе отколкото това
Simple Plan FOREVER
Nestea
За ЕСКАПЕЛЕТО знам ама какво е това "антибебе" ? Изобщо не съм запозната с тези неща![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Това са вид противозачатъчни които предполагам са по ефикасни от това ЕскапелПървоначално написано от kapinka
Simple Plan FOREVER
Nestea
Никога не е сигурно, че няма да стане гаф. Използвайте презервативи, слагайте ги правилно, гледайте да са качествена марка - Durex, Lifestyles и прочее. Не от тези за по 20 стотинки бройката от аптеката. 18 не знам дали имаш, но ако нямаш - не пий за сега противозачатъчни. Когато ги навършиш може да отидеш на гинеколог да ти изпише. В никакъв случай не ги използвай на своя глава.Първоначално написано от lollli
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napravo se yjasih ot tezi citati
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз съм пила и не е имало никакви странични ефекти...
Предполагам,че на всеки се отразява различно при всеки организъм![]()