.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 120 от общо 120
    Пих в понеделник ... На следващия ден щях да умра от халюцинации вечерта.. не съм спала.След това... цяла седмица - ужасни болки ниско в корема... абе страничните ефекти си ме удариха централно!!! ...... Много е гадно... майка ми незнаеше че съм пила... прочете ми 1 хронология в скайп и разбра и после като и разказах... думите й бяха " ТОВА НЕ Е ЗА МЛАДИ МОМИЧЕТА,А ЗА ГОЛЕМИ ЖЕНИ КАТО МЕН.ДАЖЕ И ЗА НАС Е ВРЕДНО.НЕ ПИЙ ПОВЕЧЕ ТАКИВА НЕЩА,МОЖЕ ДА СЕ ПОВРЕДИШ И ДА НЯМАШ ДЕЦА"
    Le gusta la fuma, la fama, la joda, la disco,faranduleo, sexo y tequila straight,ojalai que tu seas mi mai....Papi ponte listo
    Hasta que nos sorprenda el sol, solo sexo sin amor...

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Ооо, това Ескапеле хич не си е за тийнейджърки според мене... А и като цяло противозачатъчните не са хубави, все ти разколебават хормоните, а и са опасни за черния дроб (при тези с чувствителен такъв). Това са ми го казвали няколко лекари.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Аз съм пила Ескапел и нямах никакви странични ефекти!Хоттие не стресираи така гадно хората!Защото когато пих ескапел по същото време беше направила тази тема,и се панирах ужасно много като я прочетох,а всъщност нищо страшно няма!Доиде си ми на 4-5 ден, норомално си ми тече не ми закаснява всичко си е наред!

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    amatorium, на колко години си?
    mindscan

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Аз съм пила Ескапел и нямах никакви странични ефекти!Хоттие не стресираи така гадно хората!Защото когато пих ескапел по същото време беше направила тази тема,и се панирах ужасно много като я прочетох,а всъщност нищо страшно няма!Доиде си ми на 4-5 ден, норомално си ми тече не ми закаснява всичко си е наред!
    Целта на темата не е да стресирам хората, а да ги предупредя за последиците, защото на теб може да ти е понесло добре, но на други НЕ. Защото ако не си наясно тук е пълно с девойки, които правят секс без предпазни мерки и после се тъпчат на поразия с въпросното ескапеле.

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Леле, колко си... пфф.. тя да не е казала, че на всеки ще се случи?! Предупреждава хората, които са отговорни и загрижени за здравето си и за това, да не създадат нов живот, който ще трябва, най-вероятно, да убият... На тебе като не ти дреме дали ше родиш на 18 или дали ще се наложи да абортираш, само от безотговорност, пий си го колкото искаш, но недей да подтикваш и другите да го правят. Не че нормален човек би се вслушал в думите ти....
    mindscan

Град
    Metaloland
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Целта на темата не е да стресирам хората, а да ги предупредя за последиците, защото на теб може да ти е понесло добре, но на други НЕ. Защото ако не си наясно тук е пълно с девойки, които правят секс без предпазни мерки и после се тъпчат на поразия с въпросното ескапеле.
    Абе, мацко, ми те хората от 20 години разправят как кондомчето е най-добрия начин. Това че малолетните к***енски кифли се праскат където им падне без да се пазят си е изцяло техен проблем и таз тема няма да им промени сексуалното поведение и грам
    teen in bg =
    teen in teenproblem =

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от BurningDesire
    Тук съм абслолютно съгласна. А за случаите за забременяване след прием на ескапел, то мога да кажа, че момичетата са постъпили глупаво. Хапчето се пие от 12 до 72 часа след акта, а те са избързали, с изключение може би на единия пост, където жената казваше, че го е пила след 24 ч (ако не се бъркам), ама честно казано се съмнявам в думите й. Вярно, че това не са бонбонки и трябва да се внимава, но все пак аз не съм имала никакъв проблем с тях, пила съм до сега 3-4 пъти. Може би има жени с по-чувствителен организъм, но като заключение мога да кажа че това са единични случаи и мисля, че ще се съгласите, че е по-добре навреме ескапел, а не аборт. И все пак ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ ПЪРВО, ПОСЛЕ ДА СЕ ДЕЙСТВА! БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ПО КОЙ ФОРУМ КАКВО ЩЕ ПРОЧЕТЕТЕ, ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ ИНФОРМИРАТЕ ОТ ПО-КВАЛИФИЦИРАН ИЗТОЧНИК!
    Това хапче съдържа един единствен хормон- левоноргестрел, синтетичен аналог на прогестерона, който пък е пазител на бременността. Целта е да се предотврати евентуална овулация и да се попречи на нидацията /вгнездяването/, обаче я се замислете дали няма да го има и ефектът на запазване на бременността /поради това, че левоноргестрелът е аналог на прогестерона/.... Ето ви дилемата карък или късметлия...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Браво много готина тема. Може най-накрая хората да се усетят и да не го пият тва хапче за щяло и за нещяло. И аз направих грешката да го взема без много основателна причина, защото не бях в овулация, но се бях панирала страшно много така че разбирам повечето момичета И все пак това което е написано не важи за всички момичета. При мен нямаше никакви проблеми дори не ми се гадеше. Единственото, което е че цикъла ми се промени оттогава ама вече свикнах

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от soregashi
    Абе, мацко, ми те хората от 20 години разправят как кондомчето е най-добрия начин. Това че малолетните к***енски кифли се праскат където им падне без да се пазят си е изцяло техен проблем и таз тема няма да им промени сексуалното поведение и грам
    Ти какво го изкара все едно искам да променя човечеството. Който каквото иска да си прави с житова си.Не съм им никаква, исках да см полезна на някои, защото има все още разумни момчета и момичета в този форум. Който иска да чете, който не иска да подминава.
    Все пак аз получавам на седмица средно по 10 ЛС-та, в които момичета ми задават въпроси относно контрацецията, ескапеле, болести, секс и пр. След като въпросите относно ЕСКАПЕЛЕ започнаха да се повтарят реших да пусна тази тема. Със здраве!

Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Леле, колко си... пфф.. тя да не е казала, че на всеки ще се случи?! Предупреждава хората, които са отговорни и загрижени за здравето си и за това, да не създадат нов живот, който ще трябва, най-вероятно, да убият... На тебе като не ти дреме дали ше родиш на 18 или дали ще се наложи да абортираш, само от безотговорност, пий си го колкото искаш, но недей да подтикваш и другите да го правят. Не че нормален човек би се вслушал в думите ти....
    Боже колко си пфф .. аз НЕ съм за раждането когато хората нямат стабилно семейство и не могат да отгледат детето си норомално (ако си следяла постовете ми ще разбереш ама важното е да нападаш и да ми се правиш)Пък и аз също не съм казала че това което се е случило на другие момичета е невъзможно,а просто казах как се е отразил Ескапел на мен и че не при всички е толкова страшно!

hottie
    Guest
    Боже колко си пфф .. аз НЕ съм за раждането когато хората нямат стабилно семейство и не могат да отгледат детето си норомално (ако си следяла постовете ми ще разбереш ама важното е да нападаш и да ми се правиш)Пък и аз също не съм казала че това което се е случило на другие момичета е невъзможно,а просто казах как се е отразил Ескапел на мен и че не при всички е толкова страшно!
    Тогава защо си позволяваш да пишеш това :
    Хотти не стресираи така гадно хората

Аз съм пила един път.. дойде ми на време и нямаше май никакви проблеми.. доколкото си спомням.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Тогава защо си позволяваш да пишеш това :
    Хотти не стресираи така гадно хората
    Ами да защото така май става..мен ме стресира много брутално честно казано(а вярвам и други момичета от форума)!Айде вече няма смисъл да спамим темата ти!

hottie
    Guest
    Ами значи не приемай така нещата Като четеш темата за рак на шийката на матката пак ли така стресираш? Няма смисъл.

И аз съветвам да не пиете ескапеле .... имах смелостта да го пия преди два месеца този месец ми откриха 4 сантиметрова киста получила се точно от тези хапчета ....пазете се

Цитирай Първоначално написано от miNiTo
    аз го пих преди около седмица и днес ми дойде (а попринцип ми идва около 19..) и малко се притесних,защото и ми тече по-малко.
    Надявам се поне само това са му страничните ефекти при мен, иначе други оплаквания от хапчето за сега си нямам
    Здравейте!!!При мене горе долу са същите оплакванията!Наложи се да пия ескапел,макар и да не исках,но нямаше начин!Трябваше да давам пари за изследвания при гинеколог да ми предпише противозачатъчни и не става!Така де,взех го,изпих го и прочетох рецептата му.Пишеше за странични ефекти ,че може след 2,3 дни да прокървиш!Е на мене ми дойде след около седмица,2 малко по-рано отколкото трябваше да ми дойде ,с леки болки с корема ,но ми течеше много малко отколкото обикновено и продължи само 2 дни!!!След това минаха около 3,4 дена и пак ми дойде!!!Този път течеше нормално,но пък на следващия ден (днес) нямах нищо и до сега спря да тече!!Не мога да разбера какво е това идване и спиране след 1,2 дни!Със сигурност са ефекти от хапчето,но има ли вероятност да не ми е подействало??Аз също доста се стреснах от цитатите по-горе,но дефакто това се случва!!!Хапчето има 85% защита някъде или по-малко!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    У нас (:
    Имам един въпрос...

преди почти седмица (на 27-ми) с приятеля ми май стана гаф ('май' защото не сме много сигурни..).. Както и да е, за сигурност на другия ден пих Ескапел (нямах особено желание,но...), бяха минали по малко от 24 часа, всичко точно. Казаха ми, че ще ми дойде до няколко дни и, че не трябва да пия. Никакви проблеми.... до снощи. Бях забравила, че не трябва да пия и пих, стана ми лошо, повърнах (не съм пила толкова много за да стане това..).. по-късно се оправих. Приятеля ми беше с мен и по-късно се позаиграхме.. по време на половия акт изведнъж получих остра болка в левия яйчник. После тя се притъпи до такава степен, че почти не я усещах, но усещах едно гадно чувство, лека болка и тежест.. След около час ми нямаше нищо. Днес се събудих и усещам тежест в долната част на корема и болка в десния яйчник при определени движения.. Не ми е дошло.

Това от Ескапел-а ли е?
    Една от всички .. Поредната ..

Ei hora i pri men se slychi takuf gaff i wzeeh Ескапел , zashtoto nebqhme sigyrni . imah mn leki boli nisko dolo w stomaha. I sled 5 - tiq den imam kruwoizliw. zasega e lek obache neznam kukwo da prawq , ako se zasili normalno li e towa ? I chesno kato gi cheta tezi neshta naprawo se stresiraaaaaaaaaaam mnoooogo qko. dano da ne se slychat takiwa neshta s men. pls.dayte nqkoi komentar

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Латиница + стара.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си