- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С какво мога да си скъсам химена, преди да съм правила секс?
+1Първоначално написано от amatorium
![]()
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
На 13 и аз се разделих с химена си по собствено желание и със собствени усилия. Тогава си мислех, че няма да намеря някой толкова специален за тази дейност, пък и не исках за в бъдеще да има кръв в началото и т.н.
Всъщност..3 години по-късно след 1вия ми, 2рия ми и 3тия ми полов контакт продължи да има кръв и болки... Карма.
1-Тфа което искаш да направиш е АДСКИ тъпо..
2-Дори и сега като се отвориш сама да не те боли толкова много,то когато го направиш със МОМЧЕ ще те боли така или иначе.
3-След време ти давам гаранция че ще съжеляваш
Но както и да е,ти вече си си го решила и тфа е ... може би със два или три пръста (трудно ще ти е) или краставица .. ддз![]()
![]()
![]()
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
tva sas sobstvenora4noto otnemane na devstvenostta vinagi mi se izglejdalo.... adski tapo![]()
otidi si pri tozi deto si re6ila 4e e podhodq6t i prosto go napravi.
e... 1na pritelka posledva saveta mi i pi4a vze 4e i go tikna direktno... taka 4e trqbva da si sigurna 4e ima mozak v glavata si i nqma da ti go pri4ini.![]()
апф абе поколението тотално изтрещя ве..щяла да си къса девствената ципа..а майкооо..кога беше като четох,че жени иксали да си възтановяват химена..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: вибратор,по голям и продълговат предмет,който да ти влезе удобно(всякакви плодове и зеленчуци,по твой избор..)ааа да и бях чула,че една се беше отворила с телефона си и с шише от мин вода 500 мл.. айде успех![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
s telefon? s 6i6e ot mineralna voda? vij za 6i6eto se dose6tam ama telefona kakva rolq igrae?Първоначално написано от ghostwisper
![]()
ВибрираПървоначално написано от Treselle
![]()
Това според мен е меко казано.. тъпо. Един ден ще съжаляваш много. Т'ва пубертета е голямо нещо
![]()
......naistina shte sujalqvash i to mnogo .. da znaeshПървоначално написано от Gabriela_
i sled vreme nqkoi kato te pita s kogo ti be6e za prav pat i ti ami s krastavicata s butilkata s trite prasta xaxa qK spomen![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мии ти сама можеш да измислиш с кво,някфа си беше бръкнала с четка за зъби...смисъл с дръжкатаама по-добре недей.
s dezodorant... no vnimavai s kapa4kata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
Emi kvo da kaja . . . za men ne e pravilno ,za6toto taka i taka 6te ti e sy6tata bolkanqma smisyl
ako nyama6 doverie na priyatelya si ,4e 6te se spravi tova ve4e e drug vypros.
ostavi tova na mom4e da go napravi ... vse pak 6te ti e za pyrvi pyt .. sled vreme kato se zamisli6 koi ti e bil pyrviq .. kakvo 6te se seti6 .. krastavicata ili banana .. xihaixhaixh .. nakyde otiva sveta .. no tova si e tvoe re6enie .. i vse pak uspexx
+1Първоначално написано от Make_Me_Laugh
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
То може пак да те боли и пак да има кръвПървоначално написано от boriana_borislavova
така че сама се замисли дали има смисъл...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
добре тва е ядски тъпо...за какво да лишаваш някое момче в което по нататък ще се влюбиш да те отвори та трябва с некви всевъзможни неща да се отваряш...тва е мн тъпо!!!![]()
![]()
не мисля че ще спре да те боли а и ако го обичаш и ти е кеф няма да мислиш за болката...лелеееее на къде отива света!!!
земи се осъзнай малко...!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ima nqkoi ne6ta koito kazvate i sa nepravilni koqto i da e jena momi4e ne moje da si sk1sa cipata s himikalka ili kakvoto i da e drugo trqbva da e ili vibrator ili istinski hui okolo tazi cipa ima razstoqnie prez koeto minavat kakvito i predveti dasi sloji dori i nqkolko pr1tsa da si navre no ako naistina ima smelost sama da q sk1sa blaze ti ne ti zavijdam xahxahxa za6toto nqkoi ne use6tat nikakva bolka a drrugi......
Мисля, че от цялата работа с късането няма никакъв смисъл.... ако е за болката... ти ако се възбудиш добре.. и ако той е по внимателен и ако парво пробва с пръст и след това.. започнете , ще ти е по добре и няма да те боли многопросто няма смисъл да се отваряш сама
![]()
Абе мен ако питаш,кво тоолкова удоволствие е за момчето точно да отваря...Мисля,че от гледна точка на това,че ще ти е оърви ще се радва,ама точно пък от това,че ще ти разкъса ципата...извинявайте,ама някой да ми обясни кефа от това...
Макар че пак казвам,че е безсмислено да го правиш...
da si q skusash i da ne si q pak shte te boli purviq put ot samoto pronikvane![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
сама не може да се сети с кво, па тръгнала да се отваря, недорасла чифутка
недей само с чупливи работи като краставици . една приятелка веднъж нейна прятелка я вика щото е зела наденица ОБЕЛИЛА Я Е и и се е счупила![]()
![]()
Еми с крик от ГОЛФ3![]()
Абе момиче,като пораснеш дотолкова,че да вразумееш и да получиш сведения какъв предмет има формата на пенис,тогава мисли за самоотваряне...
И да те светна,че можеш да си причиниш множество инфекции,какъвто и да е предмета,можеш да се разраниш,а оттам нататък да се заразиш с какви ли не болести НЕ САМО по полов път...Така че ако искаш наистина да загубиш девственността си и обичаш или най-малкото харесваш човека до себе си,позволи на него да го направи.Ще боли,но поне ще е по-малко безопасно и ще бъде нормален секс.