.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ami za sluchaq mojesh da si kupish edno dildo pone. I malko lubrikantche. No zashto lishavash ot tozi kef nqkoe momche!?
    +1
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Мега фен Аватара на Pliok0019
    На 13 и аз се разделих с химена си по собствено желание и със собствени усилия. Тогава си мислех, че няма да намеря някой толкова специален за тази дейност, пък и не исках за в бъдеще да има кръв в началото и т.н.

Всъщност..3 години по-късно след 1вия ми, 2рия ми и 3тия ми полов контакт продължи да има кръв и болки... Карма.

1-Тфа което искаш да направиш е АДСКИ тъпо..
    2-Дори и сега като се отвориш сама да не те боли толкова много,то когато го направиш със МОМЧЕ ще те боли така или иначе.
    3-След време ти давам гаранция че ще съжеляваш
    Но както и да е,ти вече си си го решила и тфа е ... може би със два или три пръста (трудно ще ти е) или краставица .. ддз
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

tva sas sobstvenora4noto otnemane na devstvenostta vinagi mi se izglejdalo.... adski tapo
    otidi si pri tozi deto si re6ila 4e e podhodq6t i prosto go napravi.
    e... 1na pritelka posledva saveta mi i pi4a vze 4e i go tikna direktno... taka 4e trqbva da si sigurna 4e ima mozak v glavata si i nqma da ti go pri4ini.

апф абе поколението тотално изтрещя ве..щяла да си къса девствената ципа..а майкооо..кога беше като четох,че жени иксали да си възтановяват химена..
    По темата: вибратор,по голям и продълговат предмет,който да ти влезе удобно(всякакви плодове и зеленчуци,по твой избор..)ааа да и бях чула,че една се беше отворила с телефона си и с шише от мин вода 500 мл.. айде успех

Цитирай Първоначално написано от ghostwisper
    ааа да и бях чула,че една се беше отворила с телефона си и с шише от мин вода 500 мл.. айде успех
    s telefon? s 6i6e ot mineralna voda? vij za 6i6eto se dose6tam ama telefona kakva rolq igrae?

Цитирай Първоначално написано от Treselle
    Цитирай Първоначално написано от ghostwisper
    ааа да и бях чула,че една се беше отворила с телефона си и с шише от мин вода 500 мл.. айде успех
    s telefon? s 6i6e ot mineralna voda? vij za 6i6eto se dose6tam ama telefona kakva rolq igrae?
    Вибрира Това според мен е меко казано.. тъпо. Един ден ще съжаляваш много. Т'ва пубертета е голямо нещо

Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    1-Тфа което искаш да направиш е АДСКИ тъпо..
    2-Дори и сега като се отвориш сама да не те боли толкова много,то когато го направиш със МОМЧЕ ще те боли така или иначе.
    3-След време ти давам гаранция че ще съжеляваш
    Но както и да е,ти вече си си го решила и тфа е ... може би със два или три пръста (трудно ще ти е) или краставица .. ддз
    ......naistina shte sujalqvash i to mnogo .. da znaesh

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    i sled vreme nqkoi kato te pita s kogo ti be6e za prav pat i ti ami s krastavicata s butilkata s trite prasta xaxa qK spomen
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

до къде стигна света...

Мии ти сама можеш да измислиш с кво,някфа си беше бръкнала с четка за зъби...смисъл с дръжката ама по-добре недей.

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    s dezodorant... no vnimavai s kapa4kata
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Emi kvo da kaja . . . za men ne e pravilno ,za6toto taka i taka 6te ti e sy6tata bolka nqma smisyl ako nyama6 doverie na priyatelya si ,4e 6te se spravi tova ve4e e drug vypros.

Град
    Варна
    ostavi tova na mom4e da go napravi ... vse pak 6te ti e za pyrvi pyt .. sled vreme kato se zamisli6 koi ti e bil pyrviq .. kakvo 6te se seti6 .. krastavicata ili banana .. xihaixhaixh .. nakyde otiva sveta .. no tova si e tvoe re6enie .. i vse pak uspexx

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Нищо недей да късаш..

Та ти си толкова малка и глупава, че дори не можеш сама да се сетиш с кво да я скъсаш...пък камо ли да мислиш за секс. пф
    Стой си на гъза още 2 години
    +1
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от boriana_borislavova
    az iskam da skusam himena po nqkav na4in za6toto skoro 6te pravq sex i iskam da me boli po malko , da nqma kruv i t.n.t. .
    То може пак да те боли и пак да има кръв така че сама се замисли дали има смисъл...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на Hilary_
    добре тва е ядски тъпо...за какво да лишаваш някое момче в което по нататък ще се влюбиш да те отвори та трябва с некви всевъзможни неща да се отваряш...тва е мн тъпо!!! не мисля че ще спре да те боли а и ако го обичаш и ти е кеф няма да мислиш за болката...лелеееее на къде отива света!!! земи се осъзнай малко...!!!

ima nqkoi ne6ta koito kazvate i sa nepravilni koqto i da e jena momi4e ne moje da si sk1sa cipata s himikalka ili kakvoto i da e drugo trqbva da e ili vibrator ili istinski hui okolo tazi cipa ima razstoqnie prez koeto minavat kakvito i predveti dasi sloji dori i nqkolko pr1tsa da si navre no ako naistina ima smelost sama da q sk1sa blaze ti ne ti zavijdam xahxahxa za6toto nqkoi ne use6tat nikakva bolka a drrugi......

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Мисля, че от цялата работа с късането няма никакъв смисъл.... ако е за болката... ти ако се възбудиш добре.. и ако той е по внимателен и ако парво пробва с пръст и след това.. започнете , ще ти е по добре и няма да те боли много просто няма смисъл да се отваряш сама

Повече от фен
    Абе мен ако питаш,кво тоолкова удоволствие е за момчето точно да отваря...Мисля,че от гледна точка на това,че ще ти е оърви ще се радва,ама точно пък от това,че ще ти разкъса ципата...извинявайте,ама някой да ми обясни кефа от това...

Макар че пак казвам,че е безсмислено да го правиш...

Град
    ... Some happy place ...
    da si q skusash i da ne si q pak shte te boli purviq put ot samoto pronikvane
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Мега фен Аватара на Spider4eto
    сама не може да се сети с кво, па тръгнала да се отваря, недорасла чифутка

недей само с чупливи работи като краставици . една приятелка веднъж нейна прятелка я вика щото е зела наденица ОБЕЛИЛА Я Е и и се е счупила

Еми с крик от ГОЛФ3

Абе момиче,като пораснеш дотолкова,че да вразумееш и да получиш сведения какъв предмет има формата на пенис,тогава мисли за самоотваряне...
    И да те светна,че можеш да си причиниш множество инфекции,какъвто и да е предмета,можеш да се разраниш,а оттам нататък да се заразиш с какви ли не болести НЕ САМО по полов път...Така че ако искаш наистина да загубиш девственността си и обичаш или най-малкото харесваш човека до себе си,позволи на него да го направи.Ще боли,но поне ще е по-малко безопасно и ще бъде нормален секс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си