- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Как да излезе онзи прозорец?
Как да копирам в моя отг. по тема отговора на някой, който се е изказал преди мен, за да го потвърдя примерно?![]()
Клик на "Цитат", горе в дясно на мнението което искаш да "копираш" в твоя отговор.Първоначално написано от MemoRieS
Ако съм те разбрал превилно (ако искаш да направиш това което аз съм направил). :P
Разбрал си. А това "chipi_kaoo написа:" добавя ли се? Как излиза?Ако съм те разбрал превилно (ако искаш да направиш това което аз съм направил).
То само си излиза, ти само натискаш "Цитат". И след това си пишеш квот си намислила.![]()
аХа, то май сега ще стане, одеве не довидях къде пишело цитат.. пффПървоначално написано от chipi_kaoo
А когато искаш няколко мнения наведнъж как става?![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Тук вече ще се наложи да копираш кода, появил се при натискането на "Цитат" от всичките постове (аз обикновено си отварям две страници в такъв случай). Другият вариант е да използваш таговете "[ quote ]" и "[ / quote ]" и ръчно да попълниш информацията за цитата.Първоначално написано от vercheto_vgp
Колкото до автора... Ако цитираш само за да потвърдиш отговора на някой друг (известно още като "+1"), вероятно постът ти ще бъде изтрит. По-добре напиши мнението си както ти си го мислиш.![]()
ОК благодаря за информацията
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Считам темата за приключена.Първоначално написано от vercheto_vgp
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own