.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    Журнал за жената и Блясък ?! че това МОДНИ списания ли са ?! (към авторката на темата) ... вземи си списание МОДА като искаш да четеш за нови дрешки и прически

по темата: ми аз не чета списания
    Hahah izvinqvai,kato pisah o6te temata,zabravih da napi6a,4e iskam da pi6ete za spisaniqta,spored men te ne sa samo za moda.Ne si me razbrala.Nqmah samo moda vpredvid.Sled kato i ne 4ete6 spisanie,ne razbiram,za6to pi6e6 v temata,ne se obijdai.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Взимам си понякога Хай Клуб и Браво(нищо че не са по темата),1-2 пъти н Тийн лов.Мисля и тва Журнал за жената да го видя.
    Kulinarnata knijka,tq se prodava sas spisanieto,ako q iska6 i gotvi6 ili puk na maika ti moje da e polezna,si q kupi.Mnogo hubava i polezna.Ot poslednata sgotvih mnogo interesen omlet,stana mnogo vkusen.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    az 4eta ProRock [za metal i rock...ne za moda]
    Da,kazvaite za nai-razli4ni spisaniq,ne samo za moda.Gre6kata e moq,4e v temata mi napisah glavno za moda.

Joy,Хай клуб,Блясък и Браво...Така като няма какво да правя ги препрочитам...

Ами аз вземам "Джой" и понякога "Космополитън".Просто като ги видя на някоя будка,си ги купувам,а вкъщи само им се ядосвам на глупостите.А "Журнла за жената" почнаха да си повтарят много неща-най-вече що се отнася до съветите за красота и като напишат някоя статия за успешна кариера.

Голям фен
    До преди няколко месеца и аз бях луда на тема списания и си купувах редовно и "Cosmopolitan" и "Joy".Ама вече не са ми толкова интересни и май наистина пишат все едно и също. Нещо ми се виждат безсмислени.

И аз съм забелязала същото като miloto_girl-4e за Космо-то и затова спрях да го взимам.

Взимаме - Ел, Джой, Наш дом (заради работа), Мода, Ева, Жената днес и от време на време Грация. (не всичките ги редовно, разбира се) Иначе редовно си получаваме сутрин 24 часа (то е вестник де, но като съм тръгнала)

Космо разглеждам във фитнеса...

не е някво супер интересно,но има и хубави неща

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    И аз съм забелязала същото като miloto_girl-4e за Космо-то и затова спрях да го взимам.

Взимаме - Ел, Джой, Наш дом (заради работа), Мода, Ева, Жената днес и от време на време Грация. (не всичките ги редовно, разбира се) Иначе редовно си получаваме сутрин 24 часа (то е вестник де, но като съм тръгнала)
    Няма проблеми,хора пишете и за вестници.За всичко,което ви е интересно и сте чели.

Ммм преди си взимах Блясък и Хай Клуб, но сега само ПроРок :]]

Голям фен
    аз чета Cosmopolitan JOY, GRAZIA иELLE и това

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Joy,Cosmopolitan,Хай клуб,Grazia...Тези чета,като не винаги си ги купувам аз,понякога от приятелки ги вземам.

Град
    В облаците
    По-скоро Тийнейджър Лав - вестничето, има много полезни и любопитни материали; както и Хай Клуб, Браво.. Такива работи
    От тези списания за мода и гримове не съм си купувала никога, просто не си заслужават парите. А и какъв е смисъла - нали знаете, че модата се мени
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Преди си купувах Тинейджър Лав и Журнал за Жената, но ми станаха скучни и реших, че няма смисъл да давам толкова пари всеки месец за глупости. Ако някой е донесъл списание на училище, се случва да го разгледам. Космоплотън не е толкова лошо, но определено не си заслужава парите.
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от hrisiiiiii
    По-скоро Тийнейджър Лав - вестничето, има много полезни и любопитни материали; както и Хай Клуб, Браво.. Такива работи
    От тези списания за мода и гримове не съм си купувала никога, просто не си заслужават парите. А и какъв е смисъла - нали знаете, че модата се мени
    Да мени се и всичко пак се връща малко променено.

Story.............ама много рядко
    Момиче съм

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    "Космополитън" е интересно..
    иначе аз не си купувам списания

Just laying on the beach and having fun...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Много рядко чета списания,а за модата изобщо не чета,просто не ме интересува.

Joy and Cosmopolitan...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

"Cosmopolitan" ми е любимо

Cosmopolitan ми е любимото всеки месец си го зимам

като бях в бг четях наи редовно грация и козмо .. от време на време като ходех на работата на маика четях журнал за жената.. сега хммм сега чета воуг .. доста по добрата версия от грация е

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Аз си купувам списание ОК
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си