- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Женски глупости :д
Hahah izvinqvai,kato pisah o6te temata,zabravih da napi6a,4e iskam da pi6ete za spisaniqta,spored men te ne sa samo za moda.Ne si me razbrala.Nqmah samo moda vpredvid.Sled kato i ne 4ete6 spisanie,ne razbiram,za6to pi6e6 v temata,ne se obijdai.Първоначално написано от EJI4eTy
![]()
![]()
![]()
Kulinarnata knijka,tq se prodava sas spisanieto,ako q iska6 i gotvi6 ili puk na maika ti moje da e polezna,si q kupi.Mnogo hubava i polezna.Ot poslednata sgotvih mnogo interesen omlet,stana mnogo vkusen.Първоначално написано от Liar
![]()
![]()
Da,kazvaite za nai-razli4ni spisaniq,ne samo za moda.Gre6kata e moq,4e v temata mi napisah glavno za moda.Първоначално написано от ell_ownz
![]()
![]()
Joy,Хай клуб,Блясък и Браво...Така като няма какво да правя ги препрочитам...
Ами аз вземам "Джой" и понякога "Космополитън".Просто като ги видя на някоя будка,си ги купувам,а вкъщи само им се ядосвам на глупостите.А "Журнла за жената" почнаха да си повтарят много неща-най-вече що се отнася до съветите за красота и като напишат някоя статия за успешна кариера.![]()
До преди няколко месеца и аз бях луда на тема списания и си купувах редовно и "Cosmopolitan" и "Joy".Ама вече не са ми толкова интересни и май наистина пишат все едно и също.Нещо ми се виждат безсмислени.
![]()
И аз съм забелязала същото като miloto_girl-4e за Космо-то и затова спрях да го взимам.
Взимаме - Ел, Джой, Наш дом (заради работа), Мода, Ева, Жената днес и от време на време Грация. (не всичките ги редовно, разбира се)Иначе редовно си получаваме сутрин 24 часа (то е вестник де, но като съм тръгнала)
![]()
Космо разглеждам във фитнеса...
не е някво супер интересно,но има и хубави неща
Няма проблеми,хора пишете и за вестници.За всичко,което ви е интересно и сте чели.Първоначално написано от Jaffs
![]()
![]()
Ммм преди си взимах Блясък и Хай Клуб, но сега само ПроРок :]]
аз чета Cosmopolitan JOY, GRAZIA иELLE и това
Joy,Cosmopolitan,Хай клуб,Grazia...Тези чета,като не винаги си ги купувам аз,понякога от приятелки ги вземам.
По-скоро Тийнейджър Лав - вестничето, има много полезни и любопитни материали; както и Хай Клуб, Браво.. Такива работи
От тези списания за мода и гримове не съм си купувала никога, просто не си заслужават парите. А и какъв е смисъла - нали знаете, че модата се мени![]()
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Да мени се и всичко пак се връща малко променено.Първоначално написано от hrisiiiiii
![]()
![]()
Story.............ама много рядко![]()
Момиче съм
Много рядко чета списания,а за модата изобщо не чета,просто не ме интересува.![]()
Joy and Cosmopolitan...
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
"Cosmopolitan" ми е любимо![]()
Cosmopolitan ми е любимотовсеки месец си го зимам
![]()
като бях в бг четях наи редовно грация и козмо .. от време на време като ходех на работата на маика четях журнал за жената.. сега хммм сега чета воуг .. доста по добрата версия от грация е![]()
Аз си купувам списание ОК
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...