.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Град
    В Небитието

За изпускането след анален секс!

А защо се получава насирането никой не казва?Всеки говори за прословутия вакуум и бързото изваждане на члена от задника на момичето и затова ,че клизмата е задължителна.Не сте ли се замисляли че може да има и други причини?Нека всеки сподели своите виждания и да обобщим един цялостен извод за да не се повтарят 1000 теми на тази тематика.

п.с. Ако мислите че няма смисъл от тази тема нека я заключат.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Може да се дължи на факта че и се сере ебаси ... я се стегни малко
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на amatorium
    Nqkoi put chukaneto tam e tolkova divo, silno i dulgo, che prosto nqma kak da ne zavurshi taka...
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен
    za6toto "dup4icaTA"I SE RAZTVARQ NE PO VOLQTA NA ORGANIZMA A OT VAN6EN ORGANIZAM I SE POLU4AVAT TEZI NE6TA....TOLKOVA I E NEQSNO!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

kot pi6ete za tva izpuskane nz nakolko momi4e se e slu4valo pravq seks ot 5 godini i pove4e pravq analen seks ot godina i to po4ti prez den ponbeje imam postoqnen priqtel ne vijdam kakvo ima da se govori za tova izpuskane pravi se klizma nqkolko p1ti i vedn1j predi da izleze6 otiva6 si v avera ili k1detto 6te go pravite i tova e naplun4va ti qko g1z1 ili te maje s ovlajnitel i taka vsi4ko e do svokvane s16to taka ako ste v banqta moje da proverite 6te ostaneli ne6to ili ne sled pravene na klizma si b1rkate s po nqkolko pr1sta m1rdate si r1kata vse endo se 4ukate i se vijda ako ste si naravili umelo klizma nqma kakvo da ostava za6oto ste 4isti no bez klizma ima varianti da miri6e ili da ima ostat1k kolkoto i da kazvate 4e ste 4isti

i po otno6enie na endoto mnenie 4e ponqkoga bilo tolkva divo nz si ko 4e moje da zav1r6i tka moje i da ne zav1r6i taka pripadala sm1 bila s1m v bezs1znanie mom4eto togaa nz ma udar 6te6e da polu4i kato s1m bila pripadnala i pak en zav1r6va taka hem bez prezervativ e vinagi t1i 4e vsi4ko zavisi ot higienata na momi4eto

hottie
    Guest
    Важното е да си отишла до тоалетната преди това и няма да има проблеми. Това е даже по-важно от самата клизма! Отишла ли си, никакви проблеми !

Мега фен Аватара на amatorium
    Nai-vajnoto e momicheto da ima redoven stomah, da e hodila do toqlaletnata i da si e napravila promivka na edbeloto chervo. I vse pak ... kakto kazah ... ima edin moment ...
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Nqkoi put chukaneto tam e tolkova divo, silno i dulgo, che prosto nqma kak da ne zavurshi taka...
    При тебе винаги е така, но това не е предпоставка. Точно заради това клизмата е задължителна, и не знам кое себеоважаващо се момиче ще позволи да проникнат в нея без да се е подготвила и да е с ясната мисъл че има възможност да стане "гаф". Същото важи и за момчето-аз ако бях мъж не бих си го топнал на такова място, без да знам, че е обезопасено, нали много си ги пазите?
    Според мен не се дължи само на вакуума, а и на мускулите на седалището, абе причините са доста и сто-на сто ги има в предишните теми не знам защо е и тази.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

amm sorry za vaprosa ama kakvo e klizma i kak se pravi 6te moje li nqkoi da mi obqsni 6ot sum malko neopitna

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от !sKaM_g0
    amm sorry za vaprosa ama kakvo e klizma i kak se pravi 6te moje li nqkoi da mi obqsni 6ot sum malko neopitna
    Ti na kolko si si 4e si neorentirana
    Рано или късно всички си отиваме от този свят

Момичето прави секс и не знае защо се насира.
    Бива ли толкоз глупави момичета ве да еба.
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от 1000RR
    Момичето прави секс и не знае защо се насира.
    Бива ли толкоз глупави момичета ве да еба.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си