.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 165
    Голям фен
    Ако и двамата са необвързани и имат нужда от секс,докато си намерят сериозен партньор,с когото да си допадат и да имат чувства,не виждам нищо лошо.По-добре да си имаш партньор "само за секс",докато си необвързан/а,отколкото да си лягаш със случайни и безразборно.
    Иначе мен лично не ме влече идеята да си имам такъв партньор.

ebete se na volq mn e hubavo az saz ZA

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ЗА ЗА ЗА FTW !

какво по хубаво от това

Град
    Там, където има ракия.
    Разбира се - ЗА !!!
    Няма правда, няма ред, вадим куро и напред!

твърдо "За"!
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    zaaaaaa
    The Spark

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Аз съм твърдо ЗА такива връзки. Понякога просто имаме нужда да задоволим нуждите си, а не искаме да се обвързваме. Няма лошо. Стига само да няма прекалено честа смяна на партньорите

ZA!
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    Определено За.
    Както казаха и по-горе повечето хора минават през такъв етап от живота си докато намерят някой, с който да не е само секс. Не виждам нищо лошо.
    Не всеки минава. Аз как не съм имала таякава връзка, а си правя секс с човек, с който това далеч не е само секс. Не обобщавайте така.
    По темата. Аз не съм този тип човек. За мен сексът е интимност, разголване, пълноотдаване на тяло и душа. Общо взето не мисля, че бих правила секс с някой, към който не изпитвам огромни чувства. А да не говорим, че не си представям да правя някога секс с някой друг, освен с настоящия ми приятел.

Голям фен
    ами по принцип съм За...само че никога секса не е само секс...смисъл....или от едната или от другата страна ще има чувства..споерд мен де...

Град
    In Devil's Castle
    нееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    someone else...

:-P

estestveno 4e za no iskam da otbeleja 4e spored men posle tezi otno6eniq prerastvat sega sum v takava vruzka.purvo bqh s mom4eto i to purvo be6e s men samo za sexa sega ne mojem edin bez drug postoqnno si pi6em v skype,sms-4eta i kato se vidim go pravim kato za posledno :P [[/b]

Катег0рично НЕ [!]

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    тц тц тц

аз съм без мнение

Град
    ... Some happy place ...
    Az sum za ... ponqkoga 4ovek ima nujda ei taka da raztovari .. ne nqkoi da go revnuva neprestanno i tem podobni
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Определено За.
    Както казаха и по-горе повечето хора минават през такъв етап от живота си докато намерят някой, с който да не е само секс. Не виждам нищо лошо.
    Не всеки минава. Аз как не съм имала таякава връзка, а си правя секс с човек, с който това далеч не е само секс. Не обобщавайте така.
    Да съм казала всеки? Казах повечето. Различно е.

Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Аз съм "ЗА" подобни взаимоотношения.Всеки има нужад от секс,но всеки път си има постоянен партньор.Затова не виждам нищо нередно да се забавлявате и да правите секс без да сте обвързани.Разбира се и двамата трябва да сте абсолютно сигурни,че ще е само секс и нищо повече.
    не разбрах само какъв е проблемът да има и чувства? все едно е нещо непростимо няма по-хубаво от това да си с любим човек, дори да е несподелено. кой знае - може пък да прерасне във по-дълбоки отношения и евала на тия, които са го постигнали пък и чрез редовен секс се усъвършенстваш - до сега само положителни неща видях, при което не виждам причина да съм против

Защо не. Лошо няма, стига и двамата да са наясно с това, да няма чувства, но да им е хубаво заедно
    Мразя лъжата, изневярата и лицемерието!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Определено За.
    Да съм казала всеки? Казах повечето. Различно е.
    Някой беше казал преди тебе всички и съм останала с това впечатление. Както и да е. Извинявам се.

Град
    Sofiq
    tuk trqbva6e da napravi6 i edna ankera za da moje pone da vidim rezoltata a ina4e est 4e sum za

Град
    София
    ЗА
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

Кви връзки кви 5 леа, ви сте мноо заблудени.
    Мноо ясно че само секс и никви връзки!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ;
    ]
    Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Аз съм "ЗА" подобни взаимоотношения.Всеки има нужад от секс,но всеки път си има постоянен партньор.Затова не виждам нищо нередно да се забавлявате и да правите секс без да сте обвързани.Разбира се и двамата трябва да сте абсолютно сигурни,че ще е само секс и нищо повече.
    не разбрах само какъв е проблемът да има и чувства? все едно е нещо непростимо няма по-хубаво от това да си с любим човек, дори да е несподелено. кой знае - може пък да прерасне във по-дълбоки отношения и евала на тия, които са го постигнали пък и чрез редовен секс се усъвършенстваш - до сега само положителни неща видях, при което не виждам причина да съм против
    Защото ако имаш чувства към човека,а той те има само за едното е**** ,може би ще се чувстваш използван,неудовлетворен и т.н..... Ако тва те устройва проблемът е никакъв. А за тва дали сексът ще прерасне в дълбоки отношения-наистина евала на тея дето го постигат,защото са много малко!

Омръзнало ми е от този тип връзки , вече съм ги надживял някак си .
    по- добре е когато връзката е с човека който те обича и ти обичаш.
    Но иначе съм ЗА , но до определено време !!

Град
    Svoge
    Разбира се че ще са актуални- това си е чиста свобода + удоволствие. Не става въпрос за супер безразборен секс, а само от време на време да се увлече човек само за 1 нощ. :P
    Обичам кратко, целувам сладко,
    без подпис, без дата- направо в устата!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си