- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против връзките само за секс...?
Ако и двамата са необвързани и имат нужда от секс,докато си намерят сериозен партньор,с когото да си допадат и да имат чувства,не виждам нищо лошо.По-добре да си имаш партньор "само за секс",докато си необвързан/а,отколкото да си лягаш със случайни и безразборно.![]()
Иначе мен лично не ме влече идеята да си имам такъв партньор.![]()
ebete se na volq mn e hubavo az saz ZA![]()
![]()
![]()
ЗА ЗА ЗА FTW !
какво по хубаво от това![]()
Разбира се - ЗА !!!
Няма правда, няма ред, вадим куро и напред!
Аз съм твърдо ЗА такива връзки. Понякога просто имаме нужда да задоволим нуждите си, а не искаме да се обвързваме. Няма лошо. Стига само да няма прекалено честа смяна на партньорите![]()
ZA!
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Не всеки минава. Аз как не съм имала таякава връзка, а си правя секс с човек, с който това далеч не е само секс. Не обобщавайте така.Първоначално написано от Jaffs
По темата. Аз не съм този тип човек. За мен сексът е интимност, разголване, пълноотдаване на тяло и душа. Общо взето не мисля, че бих правила секс с някой, към който не изпитвам огромни чувства. А да не говорим, че не си представям да правя някога секс с някой друг, освен с настоящия ми приятел.
ами по принцип съм За...само че никога секса не е само секс...смисъл....или от едната или от другата страна ще има чувства..споерд мен де...
нееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
someone else...
estestveno 4e za no iskam da otbeleja 4e spored men posle tezi otno6eniq prerastvat sega sum v takava vruzka.purvo bqh s mom4eto i to purvo be6e s men samo za sexa sega ne mojem edin bez drug postoqnno si pi6em v skype,sms-4eta i kato se vidim go pravim kato za posledno:P
[[/b]
Катег0рично НЕ [!]![]()
![]()
Az sum za ... ponqkoga 4ovek ima nujda ei taka da raztovari .. ne nqkoi da go revnuva neprestanno i tem podobni
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Да съм казала всеки? Казах повечето. Различно е.Първоначално написано от krem4et0
![]()
не разбрах само какъв е проблемът да има и чувства? все едно е нещо непростимоПървоначално написано от scanadal
няма по-хубаво от това да си с любим човек, дори да е несподелено. кой знае - може пък да прерасне във по-дълбоки отношения и евала на тия, които са го постигнали
пък и чрез редовен секс се усъвършенстваш - до сега само положителни неща видях, при което не виждам причина да съм против
![]()
Защо не. Лошо няма, стига и двамата да са наясно с това, да няма чувства, но да им е хубаво заедно![]()
Мразя лъжата, изневярата и лицемерието!!!
Някой беше казал преди тебе всички и съм останала с това впечатление. Както и да е. Извинявам се.Първоначално написано от Jaffs
tuk trqbva6e da napravi6 i edna ankera za da moje pone da vidim rezoltataa ina4e est 4e sum za
![]()
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
ЗА![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
Кви връзки кви 5 леа, ви сте мноо заблудени.
Мноо ясно че само секс и никви връзки!
Защото ако имаш чувства към човека,а той те има само за едното е**** ,може би ще се чувстваш използван,неудовлетворен и т.н..... Ако тва те устройва проблемът е никакъв.Първоначално написано от ;
А за тва дали сексът ще прерасне в дълбоки отношения-наистина евала на тея дето го постигат,защото са много малко!
![]()
Омръзнало ми е от този тип връзки , вече съм ги надживял някак си .
по- добре е когато връзката е с човека който те обича и ти обичаш.
Но иначе съм ЗА , но до определено време !!
Разбира се че ще са актуални- това си е чиста свобода + удоволствие. Не става въпрос за супер безразборен секс, а само от време на време да се увлече човек само за 1 нощ. :P
Обичам кратко, целувам сладко,
без подпис, без дата- направо в устата!!!