.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 165
    За! Само разбира се да не се получи така, че в някого от двамата да се появят чувства, докато другият не ги споделя. Иначе кво им е лошото на секс връзките?

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Засега не смятам да опитвам подобно нещо,защото си имам приятел,ноза в бъдеще може
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Пловдив
    protiv... ne bih go napravila nikoga

В днешно време вместо мъжете да търсат коя да чукат жените си търсят кой да изчукат
    иначе съм ЗА !

Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ami po princip tezi vruzki taka ili inache prerastvat v seriozni ili se razpadat. Za 1 -2 puti sex OK, no posle se porajdat chuvstva ako sexa e strahoten i si dopadate. Nqma nachin prosto...
    +1 i az sam za i si mnogo prav edna takava vraska ili se razpada ili stava seriozna az ot po4ti godina sam v takava vraska i moga da kaja,4e nikoga nee samo sex,za dase pravi sex trqbva da ima i trapka pone ot tova ne6to .
    +1

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Абсолютно ЗА !
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Цитирай Първоначално написано от beb4eto0o
    Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ami po princip tezi vruzki taka ili inache prerastvat v seriozni ili se razpadat. Za 1 -2 puti sex OK, no posle se porajdat chuvstva ako sexa e strahoten i si dopadate. Nqma nachin prosto...
    +1 i az sam za i si mnogo prav edna takava vraska ili se razpada ili stava seriozna az ot po4ti godina sam v takava vraska i moga da kaja,4e nikoga nee samo sex,za dase pravi sex trqbva da ima i trapka pone ot tova ne6to .
    +1
    Аз не съм съгласна ..... лично аз смятам , че може да има секс без никакви чъвства, просто готин секс ....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Град
    На жив кораб с избягали затворници
    Значе имах 2 такива връзки секса е супер ама рано или късно единия хлътва по другия лично аз хлърнах в 1-ната връзка но жената беше 5 години по голяма и имаше гаже и само си азрбих сърцето :<

втората беше доста по едра от мене но правеше яко фелацио и секса беше странен но як и аз нея зех за жна но за кукла да :>

нз ся искамда си имам едно мило момиченце да го гушкамда сио прекарам живота с него
    4 и 12т. от правилата

В тая ситуация има 3 вариянта
    1.Единия от двамата да се влуби в другия
    2.Да се намразят и да не се поглднат повече
    3.Накрая да осъзнаят че са прекрасна двойка

Такаче аз съм за. Забавлявайте се хора за това е живота

Голям фен
    против съм
    за мен секса не може да е пълноценен без любов

Protiv vruzkite samo za seks sum!taka ne e istinsko....az iskam liubov...dori i da ima bolka...iskam da use6tam blizostta na liubimiq i da znam,4e me obi4a...a ne e s men prosto za da zadovoli nujdite si!!!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Цитирай Първоначално написано от purple__love
    Protiv vruzkite samo za seks sum!taka ne e istinsko....az iskam liubov...dori i da ima bolka...iskam da use6tam blizostta na liubimiq i da znam,4e me obi4a...a ne e s men prosto za da zadovoli nujdite si!!!
    И в моментите в които такъв човек няма, да си на сухо..

Аз съм за. Каквото и да си говорим, аз поне не познавам човек, който да не е искал да има някой с който просто да се чука. Никой не оспорва, че секса с чувства е нещо много по-красиво и истинско, но има моменти в които хората търсят просто секс.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Epa sex4e kfo za s 2-te race

\/ - t.e. za takiva vryzki sym,e estestveno partniora da e postoqnen...nqma nishto po-hubavo ot edna neangajirashta vryzka...,osobeno ako si prejivql/a tragichna razdqla.Samo che koftito na tezi vryzki e,che pochti vinagi se stiga do tam,kogato ediniq se vlubva adski mnogo v drugiq...,no Sydba [/i]
    A qui

Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    Определено За.
    Както казаха и по-горе повечето хора минават през такъв етап от живота си докато намерят някой, с който да не е само секс. Не виждам нищо лошо.
    Аз съм с теб

ами не мога да кажа зависи от човека с който ще имам такива взаимоотношения..но както казаха по-рано в живота си човек трябва да опита и това. Аз лично нямам нищо против, но не се и натискам много много

Град
    Свищов
    Определено ЗА..
    Имал съм 3 подобни връзки, както ние го наричаме "Приятели с взаимна изгода" (Friends with benefit, One Tree Hill) и всичко си беше перфектно. Не се обвъзрваш, правиш го максимално диво и не ти дреме какво е било и какво ще бъде след това... За един мъж (съдя по мен) това е рая..
    Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!

Mi az sam protiv 6toto v edin moment kogato si hvane6 seriozen 4ovek imam predvid momi4e i to e hodilo se e ebalo s edno selo hora i sulio i pulio q e minal mn. qsno 4e kato razbere6 6te q razkara6 na koi my trqbva kurva - govorq ot imeto na mom4etata na men mi se e slu4valo i zatova vi kazvam 4e ve4e ne e na moda da hodi6 da se ebe6 kat razprana , a mom4etata tarsqt seriozni momi4eta koito sa otgovorno , vse pak si ima kurvi za tiq koito iskat samo sex

Цитирай Първоначално написано от MN_DIV_P
    Mi az sam protiv 6toto v edin moment kogato si hvane6 seriozen 4ovek imam predvid momi4e i to e hodilo se e ebalo s edno selo hora i sulio i pulio q e minal mn. qsno 4e kato razbere6 6te q razkara6 na koi my trqbva k***a - govorq ot imeto na mom4etata na men mi se e slu4valo i zatova vi kazvam 4e ve4e ne e na moda da hodi6 da se ebe6 kat razprana , a mom4etata tarsqt seriozni momi4eta koito sa otgovorno , vse pak si ima kurvi za tiq koito iskat samo sex
    Само аз ли съм останала с впечатлението, че неангажиращата връзка НЕ означава да се изебеш с всичко което мърда, или ти нещо си в грешка?

ми според мен тея връзки отиват най-много на хлапачки,които мислят само за пари и са си хванали някой богат чичко,правят секс с него и не ги ебе кво става

Цитирай Първоначално написано от IvOnDa
    ми според мен тея връзки отиват най-много на хлапачки,които мислят само за пари и са си хванали някой богат чичко,правят секс с него и не ги ебе кво става
    Усещам, че мненията ми започват да преобладават, ама кво общо подяволите имат парите с неангажиращата връзка?

Град
    Boulevard of broken dreams
    Против...
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Град
    Там, където има ракия.
    Цитирай Първоначално написано от Homunuculus
    В такива връзки в един момент всичко се прее*ава жестоко и става грозна гледка,за това ги избягвам
    Съгласен съм на 100% защото знам от личен опит ! Но човек се учи от грешките си и вече съм по-скоро против !
    Няма правда, няма ред, вадим куро и напред!

ЗААААА!!!!!!!!!
    FreAk_oN_A_leAsH

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си