- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против връзките само за секс...?
За! Само разбира се да не се получи така, че в някого от двамата да се появят чувства, докато другият не ги споделя. Иначе кво им е лошото на секс връзките?![]()
![]()
Засега не смятам да опитвам подобно нещо,защото си имам приятел,ноза в бъдеще може![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
protiv... ne bih go napravila nikoga![]()
В днешно време вместо мъжете да търсат коя да чукат жените си търсят кой да изчукат
иначе съм ЗА !
+1Първоначално написано от aanitogb
![]()
Значе имах 2 такива връзки секса е супер ама рано или късно единия хлътва по другия лично аз хлърнах в 1-ната връзка но жената беше 5 години по голяма и имаше гаже и само си азрбих сърцето :<
втората беше доста по едра от мене но правеше яко фелацио и секса беше странен но як и аз нея зех за жна но за кукла да :>
нз ся искамда си имам едно мило момиченце да го гушкамда сио прекарам живота с него
4 и 12т. от правилата
В тая ситуация има 3 вариянта
1.Единия от двамата да се влуби в другия
2.Да се намразят и да не се поглднат повече
3.Накрая да осъзнаят че са прекрасна двойка
Такаче аз съм за. Забавлявайте се хора за това е живота![]()
![]()
![]()
против съм
за мен секса не може да е пълноценен без любов
Protiv vruzkite samo za seks sum!taka ne e istinsko....az iskam liubov...dori i da ima bolka...iskam da use6tam blizostta na liubimiq i da znam,4e me obi4a...a ne e s men prosto za da zadovoli nujdite si!!!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
И в моментите в които такъв човек няма, да си на сухо..Първоначално написано от purple__love
Аз съм за. Каквото и да си говорим, аз поне не познавам човек, който да не е искал да има някой с който просто да се чука. Никой не оспорва, че секса с чувства е нещо много по-красиво и истинско, но има моменти в които хората търсят просто секс.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Epa sex4e kfo za s 2-te race![]()
\/ - t.e. za takiva vryzki sym,e estestveno partniora da e postoqnen...nqma nishto po-hubavo ot edna neangajirashta vryzka...,osobeno ako si prejivql/a tragichna razdqla.Samo che koftito na tezi vryzki e,che pochti vinagi se stiga do tam,kogato ediniq se vlubva adski mnogo v drugiq...,no Sydba [/i]
A qui
Аз съм с тебПървоначално написано от Jaffs
![]()
ами не мога да кажа зависи от човека с който ще имам такива взаимоотношения..но както казаха по-рано в живота си човек трябва да опита и това. Аз лично нямам нищо против, но не се и натискам много много![]()
Определено ЗА..
Имал съм 3 подобни връзки, както ние го наричаме "Приятели с взаимна изгода" (Friends with benefit, One Tree Hill) и всичко си беше перфектно. Не се обвъзрваш, правиш го максимално диво и не ти дреме какво е било и какво ще бъде след това... За един мъж (съдя по мен) това е рая..![]()
Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!
Mi az sam protiv 6toto v edin moment kogato si hvane6 seriozen 4ovek imam predvid momi4e i to e hodilo se e ebalo s edno selo hora i sulio i pulio q e minal mn. qsno 4e kato razbere6 6te q razkara6 na koi my trqbva kurva - govorq ot imeto na mom4etata na men mi se e slu4valo i zatova vi kazvam 4e ve4e ne e na moda da hodi6 da se ebe6 kat razprana , a mom4etata tarsqt seriozni momi4eta koito sa otgovorno , vse pak si ima kurvi za tiq koito iskat samo sex![]()
Само аз ли съм останала с впечатлението, че неангажиращата връзка НЕ означава да се изебеш с всичко което мърда, или ти нещо си в грешка?Първоначално написано от MN_DIV_P
Усещам, че мненията ми започват да преобладават, ама кво общо подяволите имат парите с неангажиращата връзка?Първоначално написано от IvOnDa
![]()
Против...![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Съгласен съм на 100% защото знам от личен опит ! Но човек се учи от грешките си и вече съм по-скоро против !Първоначално написано от Homunuculus
![]()
Няма правда, няма ред, вадим куро и напред!