- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против връзките само за секс...?
ZA! e zavisi de ako si obvurzan ne mn qsno ama ina4e za6to ne![]()
FUCK OFF
+1Първоначално написано от beb4eto0o
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Против! Безмислени са ..
Ами зависи.Когато човек желае разнообразие например след раздяла,когато е имал дълга връзка една неангажираща се отразява добре.![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Аз съм "За".От време на време всеки има нужда от това![]()
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
ako e samo zaradi sex,tova ne moje da e vrazka,Vijda mi se adski purvi4no i jovotinsko,puk i edva li sexa 6te si struva,ako nqma 4uvstva.Ne sam privarjeni4ka i na "priqtelskiq sex"![]()
tvardo sam ZA, imah takava vrazka i bqh 6tasliva dalgo vreme.
no mislq 4e trqbva vsi4ko v takiva vrazki da se izqsni ot samoto na4alo, nie qvno taka i ne se izqsnihme i sega az go izbqgvam, a toi iska da jiveem zaedno![]()
I`m surrounded by liars everywhere I turn...
I`m surrounded by imposters everywhere I turn...
I`m surrounded by identity crisis everywhere I turn...
I don`t want to be anything other than me....
ЗА,но само,ако и двамата са необвързани...
Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]
znae6 li kakvo im e lo6oto na tiq vruzki, vinagi edinq vodi!prvi mu se sex i se obajda a ti si tam vednaga ili ne vednaga no pri purva vuzmojnost no kogato ti se obadi6 vse ne6to izka4a i toi ne moje!Tupo e, vupreki 4e v pove4eto slu4ai momi4eto vodi!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Не че момичето води ми при нас няма такива неща не ми се прави секс или имам работа...зарязваш всичко и отиваш да мушкашПървоначално написано от key_of_hell
![]()
Проблема е, че вие не си го признавате.Най ми е странно някое момиче като каже "уф много съм загоряла,прави ми се секс ала бала"Първоначално написано от Diablue{F}
Ми излез на улицата и извикай "Кой ще ме нае*е" и ще се събере целия квартал пред вратата ти...
За нас мъжете ще е много по-добре :PПървоначално написано от Diablue{F}
Osven 4e problema v teoriqta ti e 4e priema6 krasotata za konstanta, ili drugo q4e kazano ne e zaduljitelno da se subere celiq kvartal i az malko ne razbiram za6to samo govorite 4e ste vinagi gotovi puk kato nqkoq 6to gode simpati4na devoika vi se navre v rucete se durpate kato koketni devstveni momi4enca!Първоначално написано от Чичко_Полицай
Ina4e az si kazvam na kogoto iskam da mi go sloji 4e sum razgonena posle kato stane tq kakvato e stanala se pravq na priqtno razseqna i dori iznenadana!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Първоначално написано от key_of_hell
Ела ми се наври да видиш колко съм кокетен :P
nedei da otpravq6 takiva predlojeniq kum 4ovek sus stra6en avatar i nikname, za da ne ostaneme i dvamata iznenadani na sutrinta!Първоначално написано от Чичко_Полицай
Надявам се приятно изненаданПървоначално написано от key_of_hell
![]()
ne se sumnqvai!Първоначално написано от Чичко_Полицай
Излезе ми късметаПървоначално написано от key_of_hell
![]()
![]()
![]()
za
zavisi s ko i kak![]()