- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против връзките само за секс...?
ако си няаш друг![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
+1Първоначално написано от sex_igra4ka
Samе shit... different way
firesnow Пуснато на: Пон Юни 02, 2008 9:25 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ако си няаш друг
a ti imas li dryg![]()
друг неПървоначално написано от smurfa
друга да
съжеляам ако разбих сърчицето ти![]()
![]()
haha za malko![]()
нищо ти няаПървоначално написано от smurfa
![]()
Връзките само за секс са за хора ,които нямат собствено АЗ и не могат да намерят някой с ,който да им е хубаво както в леглото така и извън него!
Първоначално написано от darla_f
мислим еднакво
![]()
TAKA XOPA...HEKA ...ima ECTECTBEH Prirast na RAJDAEMOSTTA
Gledam Tuka pove4eto sa za Protiv...Takava Vrazka ...ami nqma Ot KAKBO? da se Pla6ite Po skoro KakaTvo kaza Predi6en POTREBITEL..--> IDVA MOMENT KOGATO se PRE***VA
NO Dokato dostigne Do Tozi Moment Vkraina CMETKA HEKA HE CE Zalagvame Tova e 4ast OT FANTAZIITE na Vseki Maj ili JENA
Are ot men Tolkova... :P
...The Lost Angel.... ----> Edin Angel Minavashe OT Tuka!!!
Във всичко има смисъл стига ти да го откриеш!Първоначално написано от onlylovenosex
![]()
quote="kifla"]Връзките само за секс са за хора ,които нямат собствено АЗ и не могат да намерят някой с ,който да им е хубаво както в леглото така и извън него! [/quote]
Не мисля ,че това е причина да нямаш собствено Аза /аз/ ! Всеки човек има собствено аз!
,,Всеки човек има Аза ,Свръхаза и То!''
,,Не е чудно ,че Азът много пъти не се справя със задачата си.Тримата тирани са външния свят,Свръхазът и То . . . Така ,пришпорван от То ,ограничаван от Свръхаза ,отблъскван от реалността,Азът се бори да приведе в хармония силите и въздействията в него и върху него.И ние разбираме защо така често не можем да потиснем възклицанието: ,,Труден е животът!'' Когато Азът е принуден да види своята слабост,обзема го страх - реален страх от външния свят ,страх от съвестта пред лицето на Свръхаза ,невротичен страх и от силните страсти на То.''
Азът-вътрешната ти нагласа.Като се двуомееш притесняваш за нещо и т.н.
Свръаза-това е потиснатия гняв на човека.Онази страна която ти казва: ,,Не го прави!'' .може да се нарече ,че той е дяволчето на човешката психика и съзнание.
То-това е самата реалност.
Първоначално написано от ScionOfStorm
няма нищо по-хубаво от секс без ангажименти хората си мечтаят за такива рвъзки.Имал съм такава връзка обаче не продължи много дълго и не прерасна в нещо повече,но пък си беше доста вълнуваща и определено много приятна
най-готино е секс с приятелка в смисъл чисто приятелско такова без чувства само шибинг защото сексът между приятели е хубаво нещо![]()
против
само шибинг .. хахаПървоначално написано от gotodasho
Зависи от мн неща,но против по принцип :P :P :P
Против
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
против съм...но точно сега иман такава връзка ...аз си го харесвам а той казва че не иска сериозна връзка и аз се задоволявам с това което ми дава..СЕКС..колкото и тъпо да звучи все пак и тогава има нежност ..страст...и т.н
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
За всеки е индивидуално.
Аз съм против. .. Просто не гоня бройка и не виждам смисъл в това да правя секс с човек, към когото нямам абсолютно никакви чувства. При мен удоволствието от акта е това, че го правя с човек, който обичам.
Ако го направя с някой влагам нещо, в частност чувства. За това и до сега съм го правила само с един.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Тези които са "ЗА" тези взръзки .. да питам само .. има ли някакви последици след това .. независимо какъв тип са .. някой ако иска да разкаже случка![]()
az sum protiv tova ta nqma da imam 200000000 deca![]()
![]()
![]()
ЗА ! Всеки има нужда от разведряване![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love