.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 165 от общо 165

Град
    София
    i da i ne zavisi mnogo ot xorata

Супер фен Аватара на girl91
    Против!

Фен Аватара на Girlicious
    Град
    Пловдив
    Аз съм За...не съм го правила,но ако нямам гадже и не търся сериозна връзка бих се предала на желанието, стига той да знае как да ме изкуши....

Не виждам нищо лошо..аз съм за
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

х

аз също съм ЗА!

В момента поддържам такъв тип отношения и съм много доволна Причината да не прераснат в нещо повече е това, че и двамата сме твърде ангажирани с работа и учене, а за мен това в момента е на първо място и нямам време да се занимавам с нещо по-сериозно, него това го устройва... виждаме се нощем тайничко, тръпката е несравнима Няма сцени на ревност, няма излишни тревоги.. просто убийствен секс, за който и душата си давам Не знам докога ще продължи това, но дори и утре да свърши... съм убедена, че и двамата ще запазим доброто си приятелство и хубав спомен.

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от toni_boni
    В момента поддържам такъв тип отношения и съм много доволна Причината да не прераснат в нещо повече е това, че и двамата сме твърде ангажирани с работа и учене, а за мен това в момента е на първо място и нямам време да се занимавам с нещо по-сериозно, него това го устройва... виждаме се нощем тайничко, тръпката е несравнима Няма сцени на ревност, няма излишни тревоги.. просто убийствен секс, за който и душата си давам Не знам докога ще продължи това, но дори и утре да свърши... съм убедена, че и двамата ще запазим доброто си приятелство и хубав спомен.
    10x evalata kefi6 me i az imah takava "vrazka" s edno momi4e ama zamina za 4ujbina i mnogo mi lipsva sega
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

poprincip sam za za6toto ponqkoga ti se iska s nekoi da si za edna ve4er i tolkova bez tarsene po telefonite poe4e bez ni6to prosto si gleda6 kefa no tova omrazva se nqkoga i togava e vreme da potarsi6 ne6to po seriozno

Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    За,ако и двамата го осъзнават и са сигурни че искат само това.
    +1

Град
    Русе
    Против съм

Мега фен Аватара на Rofl4e
    против..

За
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си