- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против връзките само за секс...?
i da i ne zavisi mnogo ot xorata![]()
Аз съм За...не съм го правила,но ако нямам гадже и не търся сериозна връзка бих се предала на желанието, стига той да знае как да ме изкуши....
Не виждам нищо лошо..аз съм за![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
В момента поддържам такъв тип отношения и съм много доволнаПричината да не прераснат в нещо повече е това, че и двамата сме твърде ангажирани с работа и учене, а за мен това в момента е на първо място и нямам време да се занимавам с нещо по-сериозно, него това го устройва... виждаме се нощем тайничко, тръпката е несравнима
Няма сцени на ревност, няма излишни тревоги.. просто убийствен секс, за който и душата си давам
Не знам докога ще продължи това, но дори и утре да свърши... съм убедена, че и двамата ще запазим доброто си приятелство и хубав спомен.
10x evalata kefi6 me i az imah takava "vrazka" s edno momi4e ama zamina za 4ujbina i mnogo mi lipsva segaПървоначално написано от toni_boni
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
poprincip sam za za6toto ponqkoga ti se iska s nekoi da si za edna ve4er i tolkova bez tarsene po telefonite poe4e bez ni6to prosto si gleda6 kefa no tova omrazva se nqkoga i togava e vreme da potarsi6 ne6to po seriozno
+1Първоначално написано от sex_igra4ka
За
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!