- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо искате да се браснем !?
Аз съм момче и имам страхотна приятелка на която не и харесва да се брасна а и аз неискам.Но много от приятелите ми си браснат краката,рацете,корема а ве абсолютно всичко и ми изглеждат на педали.Като ги попитам защо те ми казват : момичетата не тарпят неизбраснати,приятелката ми ме накара,за да ми диша кожата и е било полезно.Учудвам се просто защо подяволите ?!
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
Аз съм момиче и мисля, че е съвсем нормално момчетата да не си бръснат краката.![]()
i az s1m momi4e na mene s16to izob6to ne mi haresva mom4e da si br1sne krakata bih si pomislila 4e e gey.![]()
Ami pod mi6nicite i na padpadaka da ... ama po krakata i racetetam ve4e dosta geisko izglejda
momi4e s gola glava ... nqma li da preli4a na maj ... a obezkosmen maj napalno nqma li da preli4a na momi4e
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
каде му утива мъжкото като е изрусен с бръснати крака, раце и тн..аз съм момче и са ми много зле тия дето си бръснат краката
не ме кефи тая история
![]()
За мен да бръснат подчертаните части е тъпо.не ми пука особено дали е избръснат или не.не ми пречи,даже по ще ме дразни,ако ми боцкаПървоначално написано от BuJlDozeRa
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Не харесвам бръснати момчета.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
то секи си има предпочитания.Намен ми харесват момчета с обезкосмени крака.Според мен не е педелско дори точно обратното и така са ПО-ПРИВЛЕКАТЕЛНИ.Но пак казвам всеки си има вкус,но това е моето мнение.![]()
Аз също не харесвам момчета с гладки крака.. Малко педалско ми се вижда, а за ръцете- същото мнение. Но пък по гърдите, гърба, подмишниците, корема и малко по- надолу.. никак не ми харесват космати истории. То си е въпрос на предпочитание. Едни момичета харесват да им е гладко, а други - не...
![]()
а за мишниците просто кви предпочитания.Едва ли на някох му е приятно друг до него да смърдии да не си махат космите под мишниците е супер нехигиенично
za6toto stavate kato GOLI pileta i e adski sme6no... [li4no mnenie]![]()
Харесвам мъже с обезкосмени крака адски готино е да легнеш до човека до теб и да е ти е гладко и приятно а за рацете наистина е педалско... Ръцете ми харесват необезкосмени..
Който има нужда да се обезкосмява да го правиМен ме кефят космите по коремчето на приятеляя... ууу адски секси са
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Sharpay
и според мен на корема е вече прекалено
някои обаче имат нужда..Първоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
А на приятеля са адски малко и то долу ниско посредата... мн сладки![]()
![]()
ми за тези които имат наистина нужда да но така самопосле космите стават мн твърди и е гадно ако не е имал време или е забравил да си ги махне
не е мн приятно за гледане а и на него сигурно няма да му е много канхортно.
а за краката съм абселютно зааааа![]()
Аз харесвам космати момчета. ^^ Е, не.. някакви, които приличат по-скоро на маймуна, а нормално космати.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Какви са тези простотии,бре?!
Момиче ли си,че ще се бръснеш по краката и ръцете?Ебаси простотиите.Естествено,че не си падам по избръснати крачета и ръчички.Аз с педерас ли ходя,или с момче?!Ебаси.
Ами зависи колко е окосмяването... по принцип не харесвам обръснати и т.н., но ако е като някоя гора тогава вече ще искам и по краката и навсякъде!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Значиии... Ръцете да не са обезкосмени. На краката... попринцип предпочитам обезкосмени, но ако не са някакви дълги накъдрени косми като гора, не ми пречи чак толкова.Но на корема, гърдите и гърба ми е гнусно.
![]()
Не знам защо някои мъже отказват да се избръснат.Не искат да са с космата праисторическа жена но път те искат да си ходят с косми щот тва било мъжествено...хаха...Не им ли стига тва между краката?
Иии момичета не се притеснявайте че може мъжете да имат по-гладки крака от вас.Тва не може да стане щот мъжете имат по-дебела кожа и не използват разни продукти за след баня.
Но пък от друга страна човека до вас има кожухче ще ви е по-топло през студените дни...
В дилема съм...
бла-бла, и все пак пак ще питам...ебати притесненията, ебати чудото...ако предположим, че мъжете, с които имам физически контакт са в граница 18-25...колко космат може да е един "мъж" на тея години...специално гърдите визирам...айде краката може, но най-косматите мъже, които съм виждала в тая граница нямат почти никакви косми по гърдите...да не говорим колко нереално гнусно е мъж без косми по ръцете...по дяволите, аз пък съм женска и не ги махам по простата причина, че не се виждат, а за "мъж" да не говорим...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....