.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Защо искате да се браснем !?

Аз съм момче и имам страхотна приятелка на която не и харесва да се брасна а и аз неискам.Но много от приятелите ми си браснат краката,рацете,корема а ве абсолютно всичко и ми изглеждат на педали.Като ги попитам защо те ми казват : момичетата не тарпят неизбраснати,приятелката ми ме накара,за да ми диша кожата и е било полезно.Учудвам се просто защо подяволите ?!
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

Аз съм момиче и мисля, че е съвсем нормално момчетата да не си бръснат краката.

Цитирай Първоначално написано от MemoRieS
    Аз съм момиче и мисля, че е съвсем нормално момчетата да не си бръснат краката.
    +1 ne haresvam momcheta s obrysnati kraka,no vsi4ko tuka si do li4ni predoi4itaniq.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

i az s1m momi4e na mene s16to izob6to ne mi haresva mom4e da si br1sne krakata bih si pomislila 4e e gey.

Ami pod mi6nicite i na padpadaka da ... ama po krakata i racete tam ve4e dosta geisko izglejda momi4e s gola glava ... nqma li da preli4a na maj ... a obezkosmen maj napalno nqma li da preli4a na momi4e
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    дупката на геврека
    каде му утива мъжкото като е изрусен с бръснати крака, раце и тн.. аз съм момче и са ми много зле тия дето си бръснат краката не ме кефи тая история

Град
    варна

Re: Защо искате да се браснем !?

Цитирай Първоначално написано от BuJlDozeRa
    Аз съм момче и имам страхотна приятелка на която не и харесва да се брасна а и аз неискам.Но много от приятелите ми си браснат краката,рацете,корема а ве абсолютно всичко и ми изглеждат на педали.Като ги попитам защо те ми казват : момичетата не тарпят неизбраснати,приятелката ми ме накара,за да ми диша кожата и е било полезно.Учудвам се просто защо подяволите ?!
    За мен да бръснат подчертаните части е тъпо.не ми пука особено дали е избръснат или не.не ми пречи,даже по ще ме дразни,ако ми боцка

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Не харесвам бръснати момчета.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

то секи си има предпочитания.Намен ми харесват момчета с обезкосмени крака.Според мен не е педелско дори точно обратното и така са ПО-ПРИВЛЕКАТЕЛНИ.Но пак казвам всеки си има вкус,но това е моето мнение.

Аз също не харесвам момчета с гладки крака .. Малко педалско ми се вижда, а за ръцете- същото мнение. Но пък по гърдите, гърба, подмишниците, корема и малко по- надолу.. никак не ми харесват космати истории. То си е въпрос на предпочитание. Едни момичета харесват да им е гладко, а други - не...

а за мишниците просто кви предпочитания.Едва ли на някох му е приятно друг до него да смърди и да не си махат космите под мишниците е супер нехигиенично

za6toto stavate kato GOLI pileta i e adski sme6no... [li4no mnenie]

Харесвам мъже с обезкосмени крака адски готино е да легнеш до човека до теб и да е ти е гладко и приятно а за рацете наистина е педалско... Ръцете ми харесват необезкосмени..

Който има нужда да се обезкосмява да го прави Мен ме кефят космите по коремчето на приятеляя... ууу адски секси са

Цитирай Първоначално написано от Sharpay
    Харесвам мъже с обезкосмени крака адски готино е да легнеш до човека до теб и да е ти е гладко и приятно а за рацете наистина е педалско... Ръцете ми харесват необезкосмени..

Който има нужда да се обезкосмява да го прави Мен ме кефят космите по коремчето на приятеляя... ууу адски секси са
    +1
    и според мен на корема е вече прекалено

Цитирай Първоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
    Цитирай Първоначално написано от Sharpay

+1
    и според мен на корема е вече прекалено
    някои обаче имат нужда..
    А на приятеля са адски малко и то долу ниско посредата... мн сладки

Ужасно е. Преди време имах познат,който си бръснеше ръцете и карата. Изглеждаше отвратително-постоянно имаше обриви и изглеждаше много зле. На къде отива всичко- мъжете се изрусяват, бръснат, лигавят се... Въобще нещата не отиват на добре...

ми за тези които имат наистина нужда да но така само после космите стават мн твърди и е гадно ако не е имал време или е забравил да си ги махне не е мн приятно за гледане а и на него сигурно няма да му е много канхортно.

а за краката съм абселютно зааааа

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
    то секи си има предпочитания.Намен ми харесват момчета с обезкосмени крака.Според мен не е педелско дори точно обратното и така са ПО-ПРИВЛЕКАТЕЛНИ.Но пак казвам всеки си има вкус,но това е моето мнение.
    +1

Аз харесвам космати момчета. ^^ Е, не.. някакви, които приличат по-скоро на маймуна, а нормално космати.
    Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Какви са тези простотии,бре?!
    Момиче ли си,че ще се бръснеш по краката и ръцете?Ебаси простотиите.Естествено,че не си падам по избръснати крачета и ръчички.Аз с педерас ли ходя,или с момче?!Ебаси.

Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Какви са тези простотии,бре?!
    Момиче ли си,че ще се бръснеш по краката и ръцете?Ебаси простотиите.Естествено,че не си падам по избръснати крачета и ръчички.Аз с педерас ли ходя,или с момче?!Ебаси.
    Много точно казано

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами зависи колко е окосмяването... по принцип не харесвам обръснати и т.н., но ако е като някоя гора тогава вече ще искам и по краката и навсякъде!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Повече от фен Аватара на plamka
    Значиии... Ръцете да не са обезкосмени. На краката... попринцип предпочитам обезкосмени, но ако не са някакви дълги накъдрени косми като гора, не ми пречи чак толкова. Но на корема, гърдите и гърба ми е гнусно.

Не знам защо някои мъже отказват да се избръснат.Не искат да са с космата праисторическа жена но път те искат да си ходят с косми щот тва било мъжествено...хаха...Не им ли стига тва между краката?
    Иии момичета не се притеснявайте че може мъжете да имат по-гладки крака от вас.Тва не може да стане щот мъжете имат по-дебела кожа и не използват разни продукти за след баня.
    Но пък от друга страна човека до вас има кожухче ще ви е по-топло през студените дни...
    В дилема съм...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    бла-бла, и все пак пак ще питам...ебати притесненията, ебати чудото...ако предположим, че мъжете, с които имам физически контакт са в граница 18-25...колко космат може да е един "мъж" на тея години...специално гърдите визирам...айде краката може, но най-косматите мъже, които съм виждала в тая граница нямат почти никакви косми по гърдите...да не говорим колко нереално гнусно е мъж без косми по ръцете...по дяволите, аз пък съм женска и не ги махам по простата причина, че не се виждат, а за "мъж" да не говорим...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си