.

Виж резултатите на анкетата: Смятате ли, че сред младите хора масово съществуват стереотипи (предразсъдъци) към гейовете?

Гласували
51. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Определено

26 50,98%
  • По-скоро да

15 29,41%
  • По-скоро не

7 13,73%
  • Определено не

3 5,88%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Като се инатиш само и само да развърташ сложни фантасмагории не печелиш респект. Печелиш смях. Наистина е смешно...
    И кой си ти, че ще определяш мнозинството какво е? И изобщо защо си мислиш, че не си част от мнозинството? Ограничен, надут, дрънка всякви глупости само и само да се прави на интелигентен, дискриминира какво ли не... хм, на мен пък ми звучиш точно като част от мнозинството. И то кофти мнозинството!
    Честно казано не давам 5 пари за хорското мнение. за гейското такова - още по-малко.

Както виждаш - в този спор съм в малцинство. Вашите доводи и аргументи атакуват мен като личност, докато аз атакувам определени групи. Разбирай аз съм срещу групата, а групата е срещу мен. Тоест съм против мнозинството. По-просто не мога да ти го обясня.

Разбира се, мнозинството не може да разбере основното ми и детайлно мислене и го класифицира като "ограничено и надуто".

Разбира се, не мога да ви виня, просто сте подвластни на матрицата и матричният начин на мислене.
    Grumpy old madman

Мхм и понеже не даваш пет пари за гейското мнение, за това ги споменаваш във всяка тема.
    Айде, о, всемогъщи, живей си извън матрицата или там, където си.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Все пак не е тайна, че човешкия вид е в регрес. Всичката паплча, която се навъди - неспособна да продължи съществуването си по естествен път ни дърпа назад. Хората ставаме все по-болни, по-глупави. До кога? Крайно време е да се действа!
    Ама ти ставаш жалък вече. Сам се оплиташ в доводите си. Говориш за генния фонд, как трябвало да се прави нещо по въпроса и т.н.

Първо - пак ти казвам, прочети какво значи думата хуманност.

Но дори и да оставим настрана това нещо - какво ти пречат гейовете на генния фонд. Те нали не оставят потомство - следователно няма как да влошат популяцията.

Наистина, човече - спри се малко защото се изложи тотално.

Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Мхм и понеже не даваш пет пари за гейското мнение, за това ги споменаваш във всяка тема.
    Айде, о, всемогъщи, живей си извън матрицата или там, където си.
    Самото им съществуване е проблем.

Виждаш, че дори кратко общуване с мен, ти е помогнало умствено и вече боравиш с много по-подходящи думи като "всемогъщи" например.

Е, как е? Да близнеш червеното хапче? не е като да близнеш нечия чурка май.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Ама ти ставаш жалък вече. Сам се оплиташ в доводите си. Говориш за генния фонд, как трябвало да се прави нещо по въпроса и т.н.

Първо - пак ти казвам, прочети какво значи думата хуманност.

Но дори и да оставим настрана това нещо - какво ти пречат гейовете на генния фонд. Те нали не оставят потомство - следователно няма как да влошат популяцията.

Наистина, човече - спри се малко защото се изложи тотално.
    Стига ми говори за хуманност бе. Хуманно ли е да се правят оръжия за масово унищожение? Само хората ги правят- значи е хуманно да се изтребват милиони!

Гейовете употребяват ресурси, които могат да се ползват от качествените индивиди. Така гейовете влошават условията на живот на населението и то деградира.
    Grumpy old madman

Ами, ти що си мислиш, че говоря с теб?? За да прихвана малко от впечатляващия ти ум, разбира се... Червеното хапче можеш да си го завреш там, от където излизат и великите ти слова - ти си помисли сам къде е това.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Стига ми говори за хуманност бе. Хуманно ли е да се правят оръжия за масово унищожение? Само хората ги правят- значи е хуманно да се изтребват милиони!

Гейовете употребяват ресурси, които могат да се ползват от качествените индивиди. Така гейовете влошават условията на живот на населението и то деградира.
    Ти си шокиращо тъпо парче! Това че се създават оръжия за масово поразяване как оправдава изтребването на гейовете? Да - има войни, престъпления, убийства, грабежи и изнасилвания... Обаче ти подкрепяш ли ги? Това че има все още несъвършенства в човешкото общество не оправдава съзнателното прилагане на още други такива.

А относно ресурсите - ти идиот ли си??? гейовете употребяват ресурси, но и създават такива. Те работят, произвеждат. Следователно са полезни.

А ако говориш за черпенето на естествени природни ресурси - еми че ти си противоречиш напълно. Един гей ще ползва квото ползва и след като умре изчезва. Един хетеро ще създаде поколение, вероятно повече от едно дете и дори и след неговата смърт ще продължат да се черпят ресурси. И то много повече.

Просто ти продължаваш да се оплиташ в безумната ти заблудена теза. Просто се откажи от нея, защото колкото повече я защитаваш толкова по-тъп показваш че си.

Дори и децата тук, в този форум почват да ти се смеят.

Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    бла бла
    Да те светна, че всеки индивид нанася повече щети на природата, отколкото й помага.

Казах, че само хората създават оръжия за масово поразяване. Съответно те са чисто човешки "неща" Човек -human "човешко" = "хуманно". Тоест "хуманизъм" е абсолютно глупаво понятие. Хуманноста ни кара да убиваме животните в калнниците по точно определен начин. Ха ха. Хуманно убийство.
    Колко петрол е произвел един гей? А колко са произвели всички? Николко!
    В същото време с дишането си произведа въглероден диоксид например.
    Grumpy old madman

Град
    Blondeland
    Tук, усещам се води битка тип "кой ще състави по-сложно изречение!".....
    Кажете си нещата по-простичко , че и ние (обикновените хорица) да разберем сиреч за какво става на въпрос
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Tук, усещам се води битка тип "кой ще състави по-сложно изречение!".....
    Кажете си нещата по-простичко , че и ние (обикновените хорица) да разберем сиреч за какво става на въпрос
    Когато си ги казваме простичко ни казват, че сме "нетолерантни". КОето било много лошо, да си нетолерантен.
    Grumpy old madman

Междо другото Canis_Dirus не разбирам защо влагаш толкова желание и упорство да наливаш акъл на хора , които просто не желаят. Няма смисъл, не знам какъв опит имаш и т.н но лично за мен си открих ,че в повечето случаи не си заслужава труда, а и ако ставаше така всички щяха да бъдат с умствен капацитет above average . Но това не е така нали.
    Даваш мнение и отминаваш, иначе колкото повече вървиш срещи някой, дори той да е не в грешна посока а направо към умствена пропаст , му забиваш все повече , неговот чувство ,че е вярно това в което вярва и се губи нишката.
    Поздрави за мненията ти.
    The way of all Flesh ...

аз лично нямам нищо против тях,даже са много по-симпатични от хетеро сексуалните момчета,в смисъл: по-добре гей,отколкото изрод

Цитирай Първоначално написано от Vanderveken
    Междо другото Canis_Dirus не разбирам защо влагаш толкова желание и упорство да наливаш акъл на хора , които просто не желаят. Няма смисъл, не знам какъв опит имаш и т.н но лично за мен си открих ,че в повечето случаи не си заслужава труда, а и ако ставаше така всички щяха да бъдат с умствен капацитет above average . Но това не е така нали.
    Даваш мнение и отминаваш, иначе колкото повече вървиш срещи някой, дори той да е не в грешна посока а направо към умствена пропаст , му забиваш все повече , неговот чувство ,че е вярно това в което вярва и се губи нишката.
    Поздрави за мненията ти.
    Прав си, но още съм млад идеалист. Ядосах се на двойният стандарт във форума. Както и да е.

насила можеш да вземеш, но насила не можеш да дадеш. Пример - на сила не можем да научим циганите на четене и писане.

С настоящето се оттеглям от темата.
    Grumpy old madman

Е това пък защо?! Ако имаш още доводи - остани, никой няма да те овика че си природно изчадие заради това, че си на различно мнение.
    Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!

Крайно време беше. Една и съща глупост я повтори безброй пъти. Един куп хора се изредиха да ти обясняват колко несъстоятелни са ти доводите, все накрая трябваше да спреш да дрънкаш едно и също.

Град
    Асеновград, България
    Canis_Dirus, как въобще смееш да сравняваш хомосексуалност и педофилия? Педофилията не напразно се категоризира като парафилия. Тоест, сексуално отклонение. Как мислиш, че едно малко дете разбира какво всъщност прави, когато задоволява по някакъв начин сексуалната потребност на някой 30/40 годишен чичко? Как на едно 7 годишно момиченце би му било съвсем ясно какво всъщност прави?
    Смешно е да наричаш една сексуална ориентация ненормална. Хетеросексуалност, хомосексуалност, бисексуалност - това са сексуални ориентации. Факт е, че ги има и те не се появяват в следствие на индивидуалния живот на човек, както и на личния му избор. Сексуалната ориентация е генетично заложена във всеки един от нас още преди самото му раждане и се е формирала окончателно през първите 4 години от живота му. Ясно е, че това не е избор между "хомосексуален ще съм" и "хетеросексуален ще съм".
    Постовете на всички ви бяха цензурирани поради проява на дискриминация на основание сексуална ориентация и обиди отправени към хора със хомосексуална ориентация. Това не само е забранено от нашия правилник ами и от законите на Република България.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си