- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно секс с непълнолетна :?
Здравейте на всички,значи имам един въпрос - Ако правя секс с момиче което е на 14 възможно ли е на нея да и стане нещо,примерно да и се спре развитието или нещо подобно,че изпитваме лека уплаха да не и стане нещоБлагодаря предварително на всички за отговорите :P Може да звучи налудничево,но все пак да попитам :P
Zavisi mnogo ot momicheto i momcheto. Kato cqlo nqma fatalni neshta, stiga da ne q ubiesh ot sex![]()
Eating isn't cheating - Arnold
една позната започна да го прави на 12 ( сега е на 16) и нищо и няма![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Абе брат ми е по- голям от мене и често казва че секса е полезен, и това е доказано. Пък и какво може да стане?
Обичам кратко, целувам сладко,
без подпис, без дата- направо в устата!!!
Нищо естествено че не може да и стане... стига бе, тея твари (жените (ма са си обичам мойта твар)) се развиват по-бързо от нас така че спокоооо
bi se otrazilo zle na roditelite i , ako razberat i moje bi v uchilishteno na razvitieto i nishto nqma da mu stane
![]()
Truth is only skin deep
+1Първоначално написано от PlamM
Една позната прави секс на 12 и след 3 дни... ядохме благо жито
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Какво искаш да кажеш с тва??? Да не би да е умряла :ПпПървоначално написано от Virtual^Reality
ше и се ускори развитието( ако говориш за физическото)
заради хормоните
Физически почти няма какво да й се увреди. Друго виж...
ni6to nqma da i stane ...![]()
НЕ, НИЩО НЯМА ДА И СТАНЕ...СТИГА ДА ПОЛЗВАТЕ ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ
Ти луд/а ли си.Ако нямат предпазни мерки,поне както го разбирам аз после ще има тема- "Свърших в нея.бременна ли е?"Първоначално написано от CoOLBebZz
Vitium Mortalis
ot nicka ti razbiram 4e si 1991 nabor,demek si na 17,demek i ti si nepulnoleten....ne samo tq...6to togava temata se kazva"sex s nepulnoletna"
aaa bdw na 14 kato pravqt sex ni6to im nqma ama na 15 po4vat da im kapqt zubite,na 16 ve4e hodqt s bastun!![]()
![]()
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
От поста ти си мисля,че си по-голям от нея...Смятам,ако наистина е така(не сте на еда възраст) да не я закачаш,защото е още твърде малка за да го прави.Физически нищо няма да й се случи,но може дая объркаш представата й за любов и романтика,които са свързани със секса.Ако държиш на нея-остави я първо да порасне
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
axhuahxuahx те момичетата на 10 години почват 0ще и са си нормални (като изключим психиката), пък ти за 14 говориш.... накъде 0тива света![]()
Първоначално написано от Say It Right
Момиче което прави секс за първи път тогава спира да расте на височина.Колкото си била толкоз повече не чакай да растеш.
Е има и някви изроди дето после продължават да растат.
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
Първоначално написано от 1000RR
: +1
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
+1Първоначално написано от darla_f
Рано или късно всички си отиваме от този свят
Може ли да си спре растежа ?!![]()
![]()
Да пич може да стане.Да лежиш в затвора ако си на 18Първоначално написано от pencho1991
Внимавай като късате,че да не се прецакаш нещо.То жена не е човек да се разберепш с него де
![]()
the cool is here
Такива мнения от малоумници не ми помагат кой знае колко,просто съм чувал,че може да спре да расте и затова пуснах темата,е има ли нещо такова че може да спре да расте на височина или е измама всичкоПървоначално написано от ХодещСъвет
![]()
Е тва вече е отговор с който може да получиш уважението ми,а не веднага да се нахвърляте срещу мен,благодаря !Първоначално написано от ХодещСъвет