.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Въпрос относно секс с непълнолетна :?

Здравейте на всички,значи имам един въпрос - Ако правя секс с момиче което е на 14 възможно ли е на нея да и стане нещо,примерно да и се спре развитието или нещо подобно,че изпитваме лека уплаха да не и стане нещо Благодаря предварително на всички за отговорите :P Може да звучи налудничево,но все пак да попитам :P

Мега фен Аватара на amatorium
    Zavisi mnogo ot momicheto i momcheto. Kato cqlo nqma fatalni neshta, stiga da ne q ubiesh ot sex
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    у вас ;]
    една позната започна да го прави на 12 ( сега е на 16) и нищо и няма
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Не ги слушай,нищо на никой няма да му стане!

Повече от фен
    Еееех,не мога да го разбера това-на всеки тъп въпрос се отговаря е един куп подиграваки!!!Ами за 10000 път казвам-щом питат,значи да,сигурно са малки и да,по-добре да питат.

И не,нищо няма да й стане еба си.Поразгледай се в др теми и виж-доста хора са се отворили около 14 ката.
    [img] [/img]

Град
    Svoge
    Абе брат ми е по- голям от мене и често казва че секса е полезен, и това е доказано. Пък и какво може да стане?
    Обичам кратко, целувам сладко,
    без подпис, без дата- направо в устата!!!

Нищо естествено че не може да и стане... стига бе, тея твари (жените (ма са си обичам мойта твар )) се развиват по-бързо от нас така че спокоооо

bi se otrazilo zle na roditelite i , ako razberat i moje bi v uchilishte no na razvitieto i nishto nqma da mu stane
    Truth is only skin deep

Цитирай Първоначално написано от PlamM
    bi se otrazilo zle na roditelite i , ako razberat i moje bi v uchilishte no na razvitieto i nishto nqma da mu stane
    +1

Една позната прави секс на 12 и след 3 дни... ядохме благо жито
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Цитирай Първоначално написано от Virtual^Reality
    Цитирай Първоначално написано от PlamM
    +1

Една позната прави секс на 12 и след 3 дни... ядохме благо жито
    Какво искаш да кажеш с тва??? Да не би да е умряла :Пп

ше и се ускори развитието( ако говориш за физическото)
    заради хормоните

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Физически почти няма какво да й се увреди. Друго виж...

ni6to nqma da i stane ...

Град
    Елхово
    НЕ, НИЩО НЯМА ДА И СТАНЕ...СТИГА ДА ПОЛЗВАТЕ ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ

Цитирай Първоначално написано от CoOLBebZz
    НЕ, НИЩО НЯМА ДА И СТАНЕ...СТИГА ДА ПОЛЗВАТЕ ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ
    Ти луд/а ли си.Ако нямат предпазни мерки,поне както го разбирам аз после ще има тема- "Свърших в нея.бременна ли е?"
    Vitium Mortalis

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ot nicka ti razbiram 4e si 1991 nabor,demek si na 17,demek i ti si nepulnoleten....ne samo tq...6to togava temata se kazva"sex s nepulnoletna"
    aaa bdw na 14 kato pravqt sex ni6to im nqma ama na 15 po4vat da im kapqt zubite,na 16 ve4e hodqt s bastun!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    От поста ти си мисля,че си по-голям от нея...Смятам,ако наистина е така(не сте на еда възраст) да не я закачаш,защото е още твърде малка за да го прави.Физически нищо няма да й се случи,но може дая объркаш представата й за любов и романтика,които са свързани със секса.Ако държиш на нея-остави я първо да порасне
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен
    Град
    Панацея
    axhuahxuahx те момичетата на 10 години почват 0ще и са си нормални (като изключим психиката), пък ти за 14 говориш.... накъде 0тива света
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Момиче което прави секс за първи път тогава спира да расте на височина. Колкото си била толкоз повече не чакай да растеш. Е има и някви изроди дето после продължават да растат.
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от 1000RR
    Момиче което прави секс за първи път тогава спира да расте на височина. Колкото си била толкоз повече не чакай да растеш. Е има и някви изроди дето после продължават да растат.
    : +1
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    ot nicka ti razbiram 4e si 1991 nabor,demek si na 17,demek i ti si nepulnoleten....ne samo tq...6to togava temata se kazva"sex s nepulnoletna"
    aaa bdw na 14 kato pravqt sex ni6to im nqma ama na 15 po4vat da im kapqt zubite,na 16 ve4e hodqt s bastun!
    +1
    Рано или късно всички си отиваме от този свят

Може ли да си спре растежа ?!

Град
    Хасково

Re: Въпрос относно секс с непълнолетна :?

Цитирай Първоначално написано от pencho1991
    Здравейте на всички,значи имам един въпрос - Ако правя секс с момиче което е на 14 възможно ли е на нея да и стане нещо,примерно да и се спре развитието или нещо подобно,че изпитваме лека уплаха да не и стане нещо Благодаря предварително на всички за отговорите :P Може да звучи налудничево,но все пак да попитам :P
    Да пич може да стане.Да лежиш в затвора ако си на 18 Внимавай като късате,че да не се прецакаш нещо.То жена не е човек да се разберепш с него де
    the cool is here

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет

явно е че твоето УМСТВЕНО РАЗВИТИЕ колкото и да е било вече го няма...
    Такива мнения от малоумници не ми помагат кой знае колко,просто съм чувал,че може да спре да расте и затова пуснах темата,е има ли нещо такова че може да спре да расте на височина или е измама всичко

явно е че твоето УМСТВЕНО РАЗВИТИЕ колкото и да е било вече го няма...
    Такива мнения от малоумници не ми помагат кой знае колко,просто съм чувал,че може да спре да расте и затова пуснах темата,е има ли нещо такова че може да спре да расте на височина или е измама всичко
    вярваи ми няма нищо вярно ако е така до сега половината свят да е 1 и 20
    Е тва вече е отговор с който може да получиш уважението ми,а не веднага да се нахвърляте срещу мен,благодаря !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си