- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 31 пъти за 1 ден?!
аве кви са тия партенки ве о.О
Възможно е,някаква жена правила по 200 оргазма на ден![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Ebasi maikata s izvinenie... Kfa e taq priqtelka we..... Emi ako si otdeli6 celiqt den SAMO i EDINSTVENO za tofa sigurno moje...
Хо хо, този е голям щастливец... нарая сигурно е бил смазан и от удоволствие и от умора.
Ми възможно е сигурно...
С едно момче ли?
ne e vuzmojno! moje jelanie za 31 puti da ima no fizi4eski mislq 4e e prekaleno mn! toi nqma da moje da si go vdigne tolkova mn put, a tq 6te se protrie otdolufantastiki sa tova!
ne e vuzmojno i sam sigurna v tova![]()
I`m surrounded by liars everywhere I turn...
I`m surrounded by imposters everywhere I turn...
I`m surrounded by identity crisis everywhere I turn...
I don`t want to be anything other than me....
pylen absurd ...
Вие луди ли сте бе как ще може.. т'ва е просто НЕВЪЗМОЖНО.. тя да са скъса не може 31 пъти ... то си е до организъм..![]()
![]()
![]()
тя ша пукяса..
Според мен не е възможно !
и аз тва за жената го бях чувала някъде, ама нз за мъж дали е възможно, защото все пак техния оргазъм е свързан със семе изпразване и не мисля че половата му система би могла да "произведе" толкова материалПървоначално написано от ^Miss_Independent^
Горката! Ни най-малко не подозираш колко много си наивнаПървоначално написано от menta_loverka
!
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
xaaxaxaxaxaxxaaxxaaxxaxaaxaxxaxaaxaxaxaaxxaxaxxaax aax
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
toq sigyrno si e izkaral madete prez huq
еми възможно ,но с един мъж а и плюс това 31 презервативи ги сложи в пари и си помисли дали приятеля и би дал толко пари![]()
а ако да го правят 31 пъти Значи да и го вкара общо 31 пъти естествено че е възможно![]()
![]()
Първоначално написано от cotton candy
Za 8 4asa svur6vam vednuj a priqtelkata mi 1200 puti VAZMOJNO LI E?! posle po4vame pak ?!? OMG toq da ne e robot![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
Не е възможно дори и за 24 часа![]()
хахахаххахахахахаха Замълчи моля ти се ..........Първоначално написано от Criss_Angelll
abe kfi sa teq gluposti ye,po nqkoe vreme penisa se umorqva,glavi4kata po4va da boli,puk i edin pi4 ima6e nqkva tema det si nabil 12 4ekii i po4nal da furlq kruv,taka 4e 31 puti,tfa ne e vuzmojno,toq traa da e ebasi minutkoto,i traa si naprai centur za izkustveno oplojdane
дрън дрън та пляс 31 пъти
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be