- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 31 пъти за 1 ден?!
![]()
![]()
![]()
![]()
abe kfi sa tiq tupotii be s tfa li namerila taa da se vhali
ta to e fizi4eski nevuzmojno be,kolkoto i da stava i kakvoto i da e polojenieto(zavisi si ot horata) mislq si 4e ne moje pove4e ot 10 puti..
Se edno nqkoe momi4e da se pohvali,4e i idva sqka sedmica
![]()
tfa e fizika ne stavat taka rabotite :P
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Всъщност има някаква възможност. При тантричен секс мъжете получават оргазъм но без изпразване. Самите тантристи се изпразват 3 пъти в годината. Нещо такова бях чела не съм 100% сигурна в това, което пиша. Но не мисля, че приятелката ти и гаджето и го практикуват, просто защото трябва години опит за да се постигне техника и единство с партньора.
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
4e e vazmojno vazmojno e ma priqtelkata ti e kurva !!!!!!!!!Първоначално написано от menta_loverka
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
Добре де тая или е била неква страшна нимфоманка, или тва е толкова истина колкото и аз сам Майкъл Джордан! Не че я е пръснал, то според мене от толкова трескане я е направил на вита баничка! Да не говорим, че се си мисла, че някой от двамата ще го заболи от толко ръгане.
Обичам кратко, целувам сладко,
без подпис, без дата- направо в устата!!!
Абсюлютно невъзможно!
Това си е болестно състояние и аз едно време се интересувах от темата, тя се възбужда и свършва дори само да си помисли за секс.Първоначално написано от Spider4eto
Онтопик: Невъзможно е! Физически невъзможно е, тъй като известно време след половият акт и жената и мъжа нямат желание за още (или поне то намалява). Ти казваш, че са били на даскало, но дори и да не са, представи си за 20 часа да речем (4 часа даскало, сън и т.н.) 31 оргазма..Пада се по повече от 2 оргазма на час. НЕВЪЗМОЖНО Е!
Пропуснах да добавя нещо, тя е тръгнала да ги брои точно ли?
Vuzmojno e.Ako ima nqkakuv problem,toi nqma da e s jenata 10000000%,a s mom4eto !!!
Puk i toi moje da i go e naprail s prusti nqkolko puti,s usta ... VUZMOJNO E !
в тоя случай не....но нормално е абсолютно възможно...
Entombed For live
uf pak li twoite izmisleni filmi?aide otidi bii 31 chikii na nqkoi da widim kak eПървоначално написано от Milena_Pld
Sigurno e vazmojno samo 4e mom4eto posle sigurno e varvql kato taburetka..... :P
точно такаПървоначално написано от cotton candy
.....Love You Forever..........
otnasq se za muj beeeПървоначално написано от Ramones_fan
i s chikii ne moe stane 31 puti nevazmojno!!! samo kum 5 put ti sa namalqva jelanieto kum 10 veche edva li she moe si go digne ...
100% ta menka taq![]()
ne az kazah, che e wuzmojno a ti dokaji go;),Първоначално написано от Milena_Pld
Не е възможно тва,трябва да си много откачил че да повярваш
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
тва е пълен абсурд!!!Откъде толкова сперма? Най много 5 пъти![]()
Мечтай ! Мечтай !
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Абсурд, как може дори да се поколебаеш за да пуснеш тема![]()
Питай я данеби да е върнала лентата 31 пътиПървоначално написано от menta_loverka
![]()
Fitness Forever
Не, но ако греша-не ме интересува кой по колко пъти свършва и на к'ъв гъзар се пра'и..![]()
ИМА ПО-ГОЛЯМ ШАНС ДА КАЦНЕ "НЛО" В 2 НА ОБЕД, ПОСРЕД НДК !!!
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
Абе ако някой получи оргазъм 31 пъти в рамките на 24 часа ще умре!
За мъж не вярвам![]()
![]()
31.... 3 макс сигурно :P