.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

"Дяволчетата у нас"-И.Ангелов-търся!

Наскоро разбрах,че на една много любима моя песен,когато бях дете и която съм пяла по концерти,именно Иван-ИСТИНСКИЯ Мюзик Айдъл 2 /майната му на днес! и на фалшиви вотове и сценарий-друга тема! / е солист на тази прекрасна детска песничка! Изпял я е в "Ян Бибиян" като дете...Та,аз имам касетката с песента,но идеята е,че ми трябва на mp3 и то ми е много важно! Има ли идея някой къде мога да я намеря...?
    И само едно въпросче,-аз почти сигурна съм,че той я изпълнява тази песен,но не мога да бъда на 100% сиг.,защото съм си загубила оригиналната опаковка на касетката с имената на децата-солисти!А пък в нета не пише...Та,има ли някой тук,който е сто процента сигурен?Защото аз само един процент се колебая,ама и тоя процент може да се окаже победител...
    "Дяволчетата у нас"-СТРАШНО БИХ СЕ РАДВАЛА,ако някой ми я намери... Благодаря предварително!Наистина!
    Bg NaTiOlNaL VoLLeYBaLL TeAm - 4eVeR!!!

boje tazi pesni4ka be6e strahotna i sum q pqla neznah 4e toi q pee imah q na kasetka ama v detskata radina gospojata mi mi q gea bqh i q dala 6toto na neq ima6e mnog detski pesni i tak an emi q vurna

ДЯВОЛЧЕТАТА У НАС
    Щура битка почна в клас,
    супихме вратата.
    - Кой виновен е от вас?-
    кресна госпожата.

Дяволчетата у нас,
    дето побесняха,
    изпариха се завчас
    като дим в мъглата.

Гузно сведохме очи,
    свили раменете.
    Важно е да си мълчим,
    ние сме си “цвете”!

- Щe си купите врата,
    щом сте тарикати! –
    рече нашта госпожа.
    - Бързо по местата!

Знаехме си, че с това
    няма да се свърши,
    “конско” или пък пердах
    ни очаква пак.

Но зад погледа ни плах
    тайничко надничат
    дяволчетата без страх –
    те си ни обичат.

Ето това е текста! Почти съм сигурна,че Иван я пее-като си пуснах пак касетката-същия дрезгав и сташен глас! Но искам някой просто да потвърди!
    Винаги съм се възхищавала на това дете-солиста,защото пее с такава рекота и щом разбрах,че е Иван,просто разбрах,че отдавна действително съм го "мернала"! Не само от Тъпия Мюзик Айдъл 2!
    Моля ви се,трябва ми тази песен-ако някой я намери!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "Иван Ангелов :истинските ми проценти са : 79% за мене 21% против мене ама ми казаха че защото всички от екипа ме мразят ще мми платят 1000 лв. да си трая/Ма са че го раздухам навсякъде."
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Bg NaTiOlNaL VoLLeYBaLL TeAm - 4eVeR!!!

И аз съм я пял тая песен . В трети клас на едно тържество на училището... Ако някой я намери , ще съм много благодарен..

http://vbox7.com/play:3fc44a53 - ТУК СЕ ЦЪКА

myspace.com/nismorazgrad

i az sam q pqla mn me kefe6e..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    София
    Тая песен я има в учебника по музика на сестра ми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си