- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- риба или пилешко увеличават бюста
Zdraveite , predvaritelno se izvinqvam ako sum propusnala tzi vupos a toi e :Вярно ли е че една чаша прясно изцеден портокал и риба или пилешко увеличават бюста?
7 точка от правилата
moderated by Coki
ne, ne e vqrno.
uveli4avaneto na busta e vazmojno samo 4rez hirurgi4eska namesa, ili moje6 da si go stegne6 s uprajneniq.
za6toto mi bqha kazali 4e se polu4avalo nqkakvo raz6irenie nz kakvo to4no i za tova re6ih da popitam ..... az poglednah s nedoverie no da popitam i vas ms
Kogato vratata na 6tastieto se zatvarq se otvarq druga vrata....no gledaiki zatvorenata nevijdame otvorenata
за първи път 1увам такова нещо
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Някой се ебава якаята с теб.
А бе не разбрахте ли, че циците НЕ растат от нищо, освен от силикон!!!!!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
и от бозаПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
да... с баничкa![]()
като се замислиш реално всяка жена щеше да направи големината на бомбите си по нейно желание ако тая простотия беше вярна
Миличка, ебавали са се с тебПървоначално написано от Mirage_f
![]()
Абе глупости,това аз за първи път го чувам и съм сигурна,че е поредната простотия.Силикоооооооон!И ма и упражнения разбира се...![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Същото като с бозата и всички глупости.Първоначално написано от Mirage_f
Ако с портокаловия сок се увеличаваше бюста всички момичета щяхме да сме с гърди до коленете![]()
offline forever!
Първоначално написано от princesa_viki
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Няма такова нещо.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
:PПървоначално написано от Make_Me_Laugh
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Абсолютно невъзможно е да се увеличи бюста по естествен път. Става само с хирургическа интервенция или след цялостно напълняване.
Досега не бях чувала,че портокаловият сок увеличава бюста.![]()
+1Първоначално написано от BaBy_bS
БОЗАТА.. не бе не знам .. за щастие нямам проблеми.. чела съм, че сок от ананас помага.. ама нз
![]()
![]()
ако имаше нещо което да помага за растежа на бюста, не мислите ли че досега щеше да е известно и половината момиченца (10- 12) досега вече да са се сдобили с бюст, пък да не говорим за тези които са на около 20...
наистина някой те е излъгал или се е майтапил с тебе, защото ми звучи много глупаво и лесно...