- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хималайски Чай
Здравейте на всички! Предполагам повечето от вас са опитвали Хималайския чай във Апартамента.. ВЕЛИК Е! Аз съм мн въодушевена от това чайче и искам да ви питам дали ви харесва и дали знаете как се прави.. имате ли идея каква е рецептата? Моля каквото знаете за това невероятно вкусно нещо.. да ми кажете
Аз сега си правя подобие на този чай..
слагам малко гореща вода (малко).. като докато се сипва минава през цедка с карамфил, за да се ароматизира, слагам мед, мляко и канела и става мн вкусно и е подобно на Хималайския чай.. само че и джинджифил трябва да си взема, но не знам какво още се слага, а и искам точната рецепта, затова моля ако някой знае нещо по въпроса да ми каже
мерси предваре
P.S. Темата не е за диети или козметика, но друготе форуми съвсем не са подходящи според мен![]()
Хмм...не съм опитвала, но ми изглежда доста добро \/ Иска ми се и аз да пробвам да си направя. А как така през цедка с карамфил?!
ааа хималайския в апартамента е наистина невероятенно не знам как се прави
ми карамфила се продава в пакетче и е мн ароматен и е на пръчици.. слагаш 3-4 пръчици в седката и после като сипваш горещата вода я сипваш така, че да тече през карамфила и тя се ароматизираПървоначално написано от State oF MinD
после слагаш канела, мляко и мед и става мн яко
ама не слагай много вода, защото става воднисто
повече мляко
![]()
Пробвах подобието на хималаиският чай с канела, джинджифил,карамфил,мед и мляко :P и мога да кажа само едно НЕВЕРОЯТНО Е!!!Нека някой които знае рецептата да я сподели, не я пазете за себе си
![]()
НАМЕРИИИХ! НАМЕРИХ! НАМЕРИХ!
http://www.tialoto.bg/recepti-koktei...ay-masala.5506
http://bg.fanopic.com/culinary/discu...hai-himalaiski
Айде кажете кой как го прави и дали се получава![]()
Ммм изглежда вкусно. Аз едва ли не живея на чайовеЩе го пробвам тези дни.
Изглежда ще е хубав,но ненавиждам прясно мляко и едва ли ще го пробвам![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
В "Чай във фабриката" (Tea House) продават (Yogi Tea е марката). Има и пакетчета, и насипен. Всъщност е просто смес от необходимите подправки. Наскоро търсих рецепти, но ме домързя да си търся всичко поотделно. Затуй си купих оттам. : )
Ами горе-долуПървоначално написано от heiress
нещо подобно
за последно търсих миналата година около април месец
бях забравила и наскоро видях една тема в един др форум, за чай и се присетих за този
и вече има информация.. голям кеф
снощи си направих и стана доста добре като за 1ви път, като изключим, че прекалих с меда малко
А Heiress, може ли да ми припомниш от къде се познаваме и кой се крие зад ника ти?![]()
Не обичам чай, така че няма да го пробвам, но иначе изглежда приятен.
Не обичам чай , но звучи интересно. Ще го покажа на майка ми тя обича да ги пие тези бъркочи.![]()
оф ми се забравям, кво да направязабравила съм ти ника тук
а и аз понеже "супер често" влизам.. кво става с теб бре
![]()