- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- какво става с държавата ?
Zna4i iskam da razkaja edno ne6to koeto se slu4i sno6ti ... Izpratihme baba mi da si hodi kam balgariq ot alicante sas samolet koito ima prestoi v barcelona 1 4as air bulgaria sas samoletite ta taka tam te namerili povreda v samoleta kompiutara ne rabotel na samoleta bil razvalen i sled 2 4asa i 30 minuti te izlagali 150 patnika 4e samoleta e opraven i pak ka4ili si4ki i sled 4as i polovina letene saob6tili po mikrofona na 10 000 metra viso4ina na patnicite koito bili tam 4e samoleta pak se e razvalil i trqbva otnovo da se varnat v barcelona sled koeto te se varnali poneje ne im dali razre6enie da kacnat v balgariq si4ki tezi 150 4oveka bili v panika v balgariq na leti6teto bilo panika stovareli patnicite na airogarata v barcelona otnovo i trqbvalo da spqt na hotel i poneje na na6ite balgari im se svideli da dadat 2000-3000 evro za hotel stovareli patnicite v 4akalnq nqkade si v barcelona i gi lagali do 6 sutrinta 4e samoleta idva da gi vzeme umreli ot glad bez da ima ot nqkade da kupqt ne6to im dali po 1 sandvi4 da qdat sled koeto v 6 do6al nai posle malko po zdrav samolet i gi stovaril na leti6teto v sofiq ........ ta vaprosa mi e kakvo stava s horata v na6ata darjava kak moje da znae6 4e e s4upen samoleta i za da ne plati6 hotel na 150 4oveka tqhniq jivot da bade pojertvan imalo e i malki deca i bebeta ? Vazmojno li e nqkolko hilqdi evro da se ravnqvat na jivota na 150 4ove6ki sa6testva ???????
7 точка от правилата
moderated by Coki
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Първоначално написано от Guttersnipe
Da oba4e e samo na na6ite poneje horata koito sa tqhni samoletite sa dlajni da poemat razhodite no kakto i da e samoletite sa balgarski i si4ki sa balgari koito rabotqt no 6tom kazva6 moje da znae6 pove4e ot men kakto i da e gledai novini slu6ai radio za6toto darjavata ni 6te bade opliuta razadi tezi hora i ne kazvam 4e si4ki balgari sa takiva a tezi koito sa napraveli tova i tezi koito sa gotovi da pojertvat jivota na horata zaradi pari ... navsqkade v sveta go nqma a predi 1 sedmica ot bg se opitali da izletqt sas samolet sas 4upeno krilo ot kran e s4upeno oba4e nqmalo kak i sprqli to4no predi da zasili .... 6tom si prav kaji mi edin slu4ei v druga darjava ... cigara da zapali6 spirat samoleta a na6ite daje v toaletnata davat da se pu6i ... sam si napravi izvod kolko darjim edin na drug az nqma kakvo da komentiram
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Оф бе човек знаейш ли кво е приятно да видиш една страница написана на латиница, мислиш ли че ни е кеф да го четем, а?
Баси хората в България ли живеете или къде че пишете на шльокавица. Егати и хората сте!
![]()
Всичко свързано с компютри!
Не само летището е проблем ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА В МОМЕНТА Е ПРОБЛЕМ ! Никои си невърши работата както трябва и гледат само за едни пари![]()
Първоначално написано от Ловеч
Ami predpo4itam da pi6a na latinica taka sam sviknal nikoga na bg ne sam i pisal .... a i prav si ne jiveq v bg![]()
Първоначално написано от Cukata
Da tova se opitvam i az da kaja ama tuka nqkoi hora ne mogat da go razberat ... kakto i da e kakvo e vinoven naroda si4ko tova se slu4va poneje ne sme zadrujni i vinagi 6te se slu4vat takiva ne6ta i 6te ima i po fatalni za6toto seki gleda sebe si i nikoi ne go ebe za drugite predi nqkolko dena bqh puskal edna tema Zamislqli li ste se ? namerete q i vijte za kakvo govorq poneje dosta hora ne me razbirat .
spored teb vsi4ki li gi kefi zeleniq cvqt..?Първоначално написано от Ловеч
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Пътувал съм отиване-връщане до Испания общо 6 пъти, все с български компании. Мнението ми? Ето го -![]()
Левски шампион але але!
Eто какво ми е мнението цък ,много хубав репортаж са направили
Българската политика е едно голямо лайно с розичка отгоре за замазване на положението.. ама лайното вони... ли вони![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!