- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да кажа на приятеля си, че вече не съм девствена?
Искам да попитам относно девствеността, как да кажа на гаджето си ,че вече не съм девствена,тъй-като той ми е първия сериозен приятел,но преди това съм имала сексуални контакти с други момчета.Тъй като с него не се е стигало до секс,да му кажа ли,или да оставя сам да разбере.
т.7
krem4et0
Всеки сам решава за себе си,но по-добре да му кажеш отколкото да разбере от някой друг.
и аз мился че е по-добре да му кажеш, няма какво да криеш..
Do you speak Salsa? .......
e ako naistina ti e seriozen priqtel mn qsno 4e 6te mu kaje6 !!!
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
Според мен не му казвай нищо. Ако си девствена разбирам да го осведомиш но иначе какво да отидеш и да му кажеш "А бе мило аз не съм девствена" ?! Защо? Айде след като сте много време заедно е нормално да искате да знаете нещо повече за миналото на другия но той не те е питал...![]()
Ami normalno e da ne smqta, che toi e edinstveniq. Kakvo ima da mu kazvash ne razbiramDa ne si na 12 i toi da ochakva, che si devstvena!?
![]()
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
ti si preceni,zavisi ot partniora ti,ako se zagovorite za tova moje da mu kaje6 ako ne kato stignete do tam toi sam 6te razbere
Да подкрепям мненията по горе.. за какво трябва да му казваш след като той не е питал .. ако пита кажи му кво толкова.
Да не би да има дарба като тия ясновидците от тв-то за да разбере ?
Немога да разбера какво лошо има в това да кажеш на гаджето си, че не си девствена ?
В 21 век ли живееш или си някъде в средновековието ?
Еми знам ли как ще реагира,има ги различни момчетаПървоначално написано от alex_devv
Абе нали няма да се жениш за него,какво значение има?Казвай му без срам,ама направи така че той да повдигне темата!А и да се той вече ще е направил магистралка там!?![]()
Знам и мога!
Не виждам защо трябва да му се обясняваш с кого и кога си правила секс.Той казвал ли ти е,че държи да ти е "първият",че толкова се сдухваш?Решила си на определен етап от живота си да се отдадеш на някое момче,направила си го,но това не означава,че вече си "втора ръка" човек.Няма нужда да му казваш каквото и да било.
зависи..ако очаква да си девствена трябва да му кажеш!
someone else...
Какво значение има дали си отворен буркан или не? Той пак ще бърка в меда![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ако попита му кажи .. но не го лъжи при никакви положения защото все някога ще разбере....![]()
и аз мисля така....като тръгнете да си лягате ако случайно попита казваш "НЕ СЪМ" и толкова....не вишдам къф му е проблема тука......Първоначално написано от SMoKe_BoY
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Къф е смисъла да му казваш,той и сам ще разбере,че не ти е първия.А и не вярвам да мисли,че ти е първия.
Kaji mu .. ne si li govorite na taq tema 6tom ti e seriozen priqtel![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
КаКто кАзаха ДруГите нАЙ-ДобРе Е дА мУ каЖеш![]()
РоДил Се ДявОл В ноЩа коВаРна,НадвеСил Се нАд мЕн С ЧернИ пиПалА и КазАл С глАс На беЗпоЩада:"НещАстНа Ти БъДи В люБовТа!"ИзреКъл теЗи дУми СтРашни ЗаклАтиЛ тоЙ коВарнАта глАвА ,УсмиХнаЛ Се С Зла УсмивКа и пОжЕлал Да нЯмаМ никоЙ нА свеТа!!
absoliutno sam saglasna.... ama vij ako te pita tva ve4e e dr rabota.....Първоначално написано от slun4ice
![]()
много ми е интересно това- уж казваш,че ти е сериозен приятел,а той незнае дали си девсвена или незащо аз си мисля,че ако отношенията на двама души са сериозни те трябва да знаят,ако не много, то поне най-важното за другия,пък и си тръгнала да правиш секс с него,а като те гледам те е страх да си поговорите на тая тема,м?
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Еми като отворите тема за секс му го кажи![]()
hubavo 6te e da znae ... taka 6te znae i po-ve4e za minaloto ti i moje da se sblijite o6te po-ve4etrqbva da si spodelq me s polovinkata
![]()