.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Как да кажа на приятеля си, че вече не съм девствена?

Искам да попитам относно девствеността, как да кажа на гаджето си ,че вече не съм девствена,тъй-като той ми е първия сериозен приятел,но преди това съм имала сексуални контакти с други момчета.Тъй като с него не се е стигало до секс,да му кажа ли,или да оставя сам да разбере.

т.7
    krem4et0

Всеки сам решава за себе си,но по-добре да му кажеш отколкото да разбере от някой друг.

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

и аз мился че е по-добре да му кажеш, няма какво да криеш..
    Do you speak Salsa? .......

Най-добре му кажи защото след като разбере може да загуби част от доверието си в теб...

e ako naistina ti e seriozen priqtel mn qsno 4e 6te mu kaje6 !!!
    Go HarD, Or Go HOME ! ! !

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Според мен не му казвай нищо. Ако си девствена разбирам да го осведомиш но иначе какво да отидеш и да му кажеш "А бе мило аз не съм девствена" ?! Защо? Айде след като сте много време заедно е нормално да искате да знаете нещо повече за миналото на другия но той не те е питал...

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami normalno e da ne smqta, che toi e edinstveniq. Kakvo ima da mu kazvash ne razbiram Da ne si na 12 i toi da ochakva, che si devstvena!?
    Eating isn't cheating - Arnold

ti si preceni,zavisi ot partniora ti,ako se zagovorite za tova moje da mu kaje6 ako ne kato stignete do tam toi sam 6te razbere

Голям фен
    Да подкрепям мненията по горе.. за какво трябва да му казваш след като той не е питал .. ако пита кажи му кво толкова.

Да не би да има дарба като тия ясновидците от тв-то за да разбере ?
    Немога да разбера какво лошо има в това да кажеш на гаджето си, че не си девствена ?
    В 21 век ли живееш или си някъде в средновековието ?

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    Да не би да има дарба като тия ясновидците от тв-то за да разбере ?
    Немога да разбера какво лошо има в това да кажеш на гаджето си, че не си девствена ?
    В 21 век ли живееш или си някъде в средновековието ?
    Еми знам ли как ще реагира,има ги различни момчета

Абе нали няма да се жениш за него,какво значение има?Казвай му без срам,ама направи така че той да повдигне темата!А и да се той вече ще е направил магистралка там!?
    Знам и мога!

Голям фен
    Не виждам защо трябва да му се обясняваш с кого и кога си правила секс.Той казвал ли ти е,че държи да ти е "първият",че толкова се сдухваш?Решила си на определен етап от живота си да се отдадеш на някое момче,направила си го,но това не означава,че вече си "втора ръка" човек.Няма нужда да му казваш каквото и да било.

Град
    In Devil's Castle
    зависи..ако очаква да си девствена трябва да му кажеш!
    someone else...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Какво значение има дали си отворен буркан или не? Той пак ще бърка в меда
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен
    ако попита му кажи .. но не го лъжи при никакви положения защото все някога ще разбере....

Цитирай Първоначално написано от SMoKe_BoY
    Да подкрепям мненията по горе.. за какво трябва да му казваш след като той не е питал .. ако пита кажи му кво толкова.
    и аз мисля така....като тръгнете да си лягате ако случайно попита казваш "НЕ СЪМ" и толкова....не вишдам къф му е проблема тука......
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Къф е смисъла да му казваш,той и сам ще разбере,че не ти е първия.А и не вярвам да мисли,че ти е първия.

Град
    ... Some happy place ...
    Kaji mu .. ne si li govorite na taq tema 6tom ti e seriozen priqtel
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ми...директно?

КаКто кАзаха ДруГите нАЙ-ДобРе Е дА мУ каЖеш
    РоДил Се ДявОл В ноЩа коВаРна,НадвеСил Се нАд мЕн С ЧернИ пиПалА и КазАл С глАс На беЗпоЩада:"НещАстНа Ти БъДи В люБовТа!"ИзреКъл теЗи дУми СтРашни ЗаклАтиЛ тоЙ коВарнАта глАвА ,УсмиХнаЛ Се С Зла УсмивКа и пОжЕлал Да нЯмаМ никоЙ нА свеТа!!

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Според мен не му казвай нищо. Ако си девствена разбирам да го осведомиш но иначе какво да отидеш и да му кажеш "А бе мило аз не съм девствена" ?! Защо? Айде след като сте много време заедно е нормално да искате да знаете нещо повече за миналото на другия но той не те е питал...
    absoliutno sam saglasna.... ama vij ako te pita tva ve4e e dr rabota.....

Град
    v edno sypersko grad4e
    много ми е интересно това- уж казваш,че ти е сериозен приятел,а той незнае дали си девсвена или не защо аз си мисля,че ако отношенията на двама души са сериозни те трябва да знаят,ако не много, то поне най-важното за другия,пък и си тръгнала да правиш секс с него,а като те гледам те е страх да си поговорите на тая тема,м?
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Град
    The Sky
    Еми като отворите тема за секс му го кажи

hubavo 6te e da znae ... taka 6te znae i po-ve4e za minaloto ti i moje da se sblijite o6te po-ve4e trqbva da si spodelq me s polovinkata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си