.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Обезкосмяване-вода-захар и....

zdraveite!Nqkoi znae li kak se previ smesta s voda zahar i limonena kiselina za obezkosmqvane? Slaga se v opredeleno kolichestvo iii kak tochno se pravi?AKo nqkoi znae neka da pishe!! Plssssssss

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    ...is just too little too late...

xax mi kupi si takuv krem

xax za prav pat go 4uvam tva...

Ne e taka pravi se sas voda i natrieva osnova razbarkva6 i nanasq6 obilno
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Голям фен
    Защо ти е да ги правиш тези бъркочи,а не си купиш една готова топла кола маска от близкия магазин.Доста по "цивилизовано" ми се струва,а и ще си спестиш много мъки.

а ако те е страх че ще те боли просто има кремове.но резолтата не е особенно траен

Град
    entre el mar y una estrella...
    хах ми тва е кола маска, но не се опитвай по-добре си купи...
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

em..

Emi v edin film taka praveha i beshe hubavo v smisal pravi se vkushti ii izglejda lesnichko..a inache imam epilator...
    ...is just too little too late...

Град
    Blagoevgrad
    Щом имаш епилатор,няма смисъл да се мъчиш с течна кола маска.То с готовата какви мъки са,пък ти да я правиш сама си тръгнала.

Град
    blg
    aa 4uvala sam ot poznati da pravqt ne6to podobno

Купи си най-добре някоя свясна кола маска,че с тия бълвочи най-много някоя кожна алергия да направиш...

Съотношението на захар,вода и лимонена киселина е 10/5/5 стига за целите крака,четох го някъде много отдавна.Дано да съм била полезна :P

Град
    Bikini Bottom
    Струва ми се логично... захар + вода = много лепкава смес, по която залепват косъмчетата + лим. кис. тва е за да остане маската течна, а не да се кристализира.
    пп. 10/5/5 тва в кила ли е? в кво е? или може 10 лъж. /5 лъж. /5 лъж?

е мисля, че ще стане, ма коко трябва да се вари ала бала.... аве я си купи за 80 стотинки една кола маска.

пп. Ял съм кола маска.... и май така се прави

За кво ти е ад се занимаваш..една кола маска е 2лв

Po dobre si kupi kola maska pravi se ot su6toto

Казва се кола маска . Майка ми си прави сама и е много по-качествена от купешката кола маска , поне така ми изглежда . Незнам точно как се прави , но по-добре не се занимавай а направо си купи готова , защото едва ли имаш толкова нерви , камо ли опит !

Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Защо ти е да ги правиш тези бъркочи,а не си купиш една готова топла кола маска от близкия магазин.Доста по "цивилизовано" ми се струва,а и ще си спестиш много мъки.
    НЕ СИ КУПУВАЙ ТОПЛА ! ПОСЛЕ ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ МНОГО !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си