- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Малки са..,какво да правя?
Така имам много малки гърди,ама кажи-речи почти съм си плоска.Знам ,че още се развивам и тн.,но всичко около мен имат много по-големия гърди от моите,даже момичета с 2-3год. по-малки съм виждала с по-големи.Да комплексирам се -много.Искам да попитам с какво мога да им стимулирам растежа,да ме посъветвате нещо.
Еми аз съм чувала за боза,ама колко помага...........![]()
Има и друг начин-сутиени с подплънки![]()
P.S. Не си комплексирай,не всички мъже са цицомани![]()
![]()
of boje i az bqh taka..poglejdam kaka koqto e s 4 godini po golqmata ot mene i sme 1 kam 1 golemi... taka 4e spoks..az im sviknah ve4e ina4e i az predi se kompleksirah.. vs fr sa s mn mn mn po golemi az sam si ploska i kvo ot tva..shtom az sam sviknala deto pak i gadjety mi e nqkav super lud po tema pamela andersan spoks![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Не се впрягай толкова.Все пак има доста такива момичета.Пак и съм сигорна че имаш други качества(които са по важни от дърдите) с които да правиш добро впечатление.
Да и както по горе пише и сутиените с подплънки са вариант.![]()
И все пак циците не са най-важното нещо
Spokoino ne vsi4ki maje gledat da ima6 ogromni gardi tova ne e vajnoto vajnoto nai ve4e e haraktera tikazvam ti go kato mom4e na momi4e
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Ти сама каза,че все още се развиваш,така че не се притеснявай толкова.А пък и не всички момчета гледат само и единствено гърдите.
Споко,а пък ако толкова вече се срамуваш -> сутиени с подплънки.
така е- аз харесвам дупета и гърб0веПървоначално написано от slaveto1989
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Няма как да ги стимулираш да растат....Може само ако надебелееш много и те също ще станат по едри![]()
![]()
Иначе решението е земаш сутиен с големи подплънки, някакъв , който да пасва на бюста ти и да го показва в най-добрата светлина иначе друго решение няма..Но спокойно има много момичета , който не са надарени, но това не е от голямо значение...
...
Алеле божке като почнете да се комплексирате за некви си цициРазберете...това НЕ Е НАЙ-ВАЖНОТО!!!
Това е пълна измислицаПървоначално написано от slaveto1989
...
много правилно напълно съм съгласна с теб!Първоначално написано от State oF MinD
...
+1Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
има толкова др по-важни неща.Ени цици не правят човека
Голяма работа, едни гърди, не се
впрягай ... а и тези малките пикли, които виждаш може и
да са с по-малки гърди и от теб или пък да нямат никакви,
в днешно време има сутиени с толкова подплънки, че свят
да ти се завие.Като, че ли сутиенът е станал аксесоар, а не
необходимост ... както и да е, отплеснах се.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
гледаи сега....... да не ти пука! Има мом4ета дето това вообщеееееееееееееее не ги интересува! Давам ти пример ......преди няколко месеца грЪдната ми обиколка беше 95 ( както писах в една тема наскоро) и вчера се измерих са маика ми на базик.... 98 :О ае стига ве......(фАкт е че сам качила кг ми!) Обаче пак да ти кажа аз по ирония на садбата гаджето ми не му пука за грудни обиколки и т.н :Д дале4е е от тия не6та......
![]()
![]()
![]()
нз за него това малко или много е..... обаче не се валнува..... и аз се радвам! Човече! не се валнуваи и ти! Това е последното качество на КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА!НЕ СИ ТАПЧИ ОРГАНИЗМА С ТИЯ БУКЛУЦИ.... ХАПЧЕНЦА И ПРОЧИЕ......
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Сега момчетата не ти гледат гърдите,а дупетоНаблегни на него
Относно бозата-гърдите не растат толкова,колкото растат задните части
![]()
Мерси на всички за отговорите,чесно накарахте ме да се почувствам по добре.А тъй като до сега не съм си купувала сутиен,как да разбера точно кой размер съм или направо трябва да се пробва?
Щом имаш малки гърди сигурно ще ти стане 70 B ама пак трябва да се пробва де отиваш в някой магазин за сутиени казваш как стоят нещата и тя жената ще ти даде подходящия за теб![]()
...
С малки е по-яко.Я се загледай в момичетата на улицата, всички с хубава фигура са с малки гърди![]()
кефи им се![]()
Oбкръжението ми от мъже са цицомани и гъзомани,някои се сещат за лицето,но то не е толкова важно. френда ми винаги изтъква "много са ти хуваби очите,копеле" ест зяпнал в гърдите ми и аз му отвръщам"те са малко по-нагоре,кучко."но всичко е в кръга на шегата. Мъжете ценят и други неща като характера,мисля,че ако имаш добро чувство за хумор,не си досадна,оставаш момчетата да дишат и си толерантна ще ти се лепят като мухи на конски задник. Аз не съм най-красивото нещо на света,е,да,имам що годе добър гъз и съм отгледала някфи луди дини,но характера ми е основното което забавлява противоположния пол.Първоначално написано от comics
Кво ти пука ? И моите са малки.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
hou hou hou tyka moje dosta da se posporiПървоначално написано от sladku_bebzi