- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Малки са..,какво да правя?
изобщо да не ти пука...не обръщай вниманиеи аз преди бях така,постоянно с комплекси,но започна да не ми пука и е много по-добре.А пък и е по-добре да си с малък и стегнат бюст,отколкото да имаш голям,който тежи,нито можеш да тичаш като хората и т.н.
А и не всички момчета гледат бюста да е голям,така че спокойно и се харесвай такава каквато си!
![]()
![]()
Tova sa mitove, che tejat i, che ne mojesh da tichash.Първоначално написано от ***Pinki***
No naistina ne pozvolqvai na nishto v tozi jivot da ti suzdava kompleksi,ne vaji samo za cicite.
![]()
![]()
абфе ти не можеш ли по компетентно да си изказваш мнението. всичките ти постове лъхат на агресия. Да не си осиновен. Имай малко уважениеПървоначално написано от TheNh3
I Love
Vania
Kabakova
Не можеш...По едно време имаше някви мелодии, хапчета Бюст+, хмел, какво ли не беше.. но НЕ вярвам, че ще има ефект.
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
Не се притеснявай,ще ти порастнат,но не очаквай драстични размери.Поначало още от 4-5 клас си личи дали ще са големи или малки.В моя род няма никой с големи гърди,но на мен и на сестра ми са ни големи и стегнати.От една страна ми харесва,от друга не чак толкова.Просто всички те гледат там,трябва да носиш постоянно сутиен,горна дреха с копчета не мога да си намеря,защото не се закопчават,нося дрехи номер S ,но вече само отдолу,отгоре няма начин.Не се комплексирайте от това,повечето момичета които познавам са с малки гърди,свиква се.
Ima i izkliucheniq.Nqkoi momicheta s perfektna figura sa s golqm biust. Edna priqtelka e taka i zatova kazvamПървоначално написано от sladku_bebzi
![]()
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Gurdite vuobshtee ne sa vajni bih kazala .. moje bi samo za momchetata sa,no se zabelqzvat kogato gi ima,a kogato gi nqma prosto gi nqma .. e da hubavo e momiche da ima po golemi gurdi,no tova che gi nqma ne moje po nikakuv nachin da vuzdeistva na samoto momiche kato chovek..) Prosto samata ti ne trqbva da obrushtash vnimanie na tova che gurdite ti ne sa golemi .. taka nqma da imash problemi s kompleksite ...
Puk i dokolkoto razbrah sega se razvivash,ot kude znaesh moje da porastnat,a te sus sigrnost shte porastnat,dori i malko
) Nqma da ostanesh tochno ploska (shtom imash cikul veche) Nai haresvanoto momiche v uchilishte naprimer e ploska.. naistina ploska ..
Ne vijdam prichina da se pritesnqvash za gurdite si![]()
~Remember,remember...25th of November~
мен в 5 клас бяха по4нали да ми растат такмо, ама в 6-ти спрях да ям 6тото бях леко закръглена и това ме комплексираше още пове4е..зтова вбще не обръщах внимание на гърдите и си нямах и представа че не редовното ядене и гладуването направо има някакво влияние в/у растежа на гърдите...затова спряха да ми растат и от тогава (ся сам 10 клас) сам с малки гърди, понякога ме комплексира, но понякога се успокоявам че по математика имам 6-ца не щото даскала ми зяпа деколтето(като на моите саучени4ки) а щото имам нещо в главата.. така 4е не се комплексирай...а за стимулация нз, чувала сам и аз за бозата ама не вярвам...пак ако си някоя супер богаташка сложи си силиконама по нататък ако не ти пораснат хи4... ама силиконовите и те си имат недостатъци тай 4е...спокс, гърдите не са всичко :P
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
Едно ще ти кажа - научи се да си ги харесваш! Да, ще порастнат повече бъде спокойна, но започни да си ги харесваш и такива, това е начина. Аз също бях супер комплексирана, но след време се научих да си ги харесвам, даже сега ходя и без сутиен(преди несъм си и помисляла)![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
аз лично никога не съм харесвала големи гърди не вярвам с нещо да им стимулираш растежа чувала съм за боза но не съм сиг.дали помага
Some girls are just born winners !
Харесвай ги такива,каквито са.И моите са малки,но в краина сметка те не са всичко![]()
За да не се спичаш, лятото особено, носи по-широки блузки, с апликация или пайети отпред и няма да се личи разликата.
Бих ти казала само, че не всяко момиче е Памела ... и не всеки мъж харесва такива с такива като на Памела ... повечето момчета харесват и гледат повече дупетата отколкото циците ... А и умните момчета и тези,които си заслужават не гледат толкова външността, по скоро умствения багаж ...
Ще ти дам пример... себе си ... нито цици имам, нито кой знае какъв задник... обаче на приятеля му не му пука за малките цици а и казва, че мн ми харесвал дупето .. така че ... не всичко е материално и колкото по-малко се комплексираш, толкова по добре ще се чувстваш .. а и ще порастат по бързо ... нали знаеш когато се впрягаш и притесняваш защо не ти идва - то не ти идва ... в 1мом. като се успокоиш - то ти идва ... тука е същото![]()
edna malka taina - mujete obi4at poveche dupeta otkolkoto gurdi![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Ами попринцип е глупаво това, но има едно решение не е сутиен ами силиконови подплънки. Струват около тридесет лева в магазините за бельо. Залепват се за гърдите ти и слагаш блуза отгоре и не си личи се едно нямаш нищо.УСПЕХ
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
В това няма нищо лошо да си с малки гърди,даже е по-добре поне не ти пречат аз съм на 14 и гръдната обиколка ми е 95,нормално момиче съм ,ама кво да се прави гени![]()
И аз съм с не дотам големи гърди,според мен големите гърди са за да се гледат а малките за да се пипат,те са много по-чуствителни на допир и жените с малки гърди са по-страсни това е доказано![]()
Аз пък съм мъж и да ти кажа чесно, не се впечатлявам хич от цици за разлика от някои мои приятелиКато говорим за външен вид, за мен лично има някои доста по важни подробности...не си мисли, че ако си готина някой ще обръща внимание вообще, че на пенка циците били по-големи от твоите
![]()
![]()
+1Първоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
Няма к'во да се впрягаш на едни цици
![]()
Ochi v Ochi, Ysta v Ysta, Ryka v Onova, Onova v Ryka, Onova v Onova ....III .... Stava Belq!!!!
Сама казваш,че все още се развиваш-значи ще пораснат ощеКакто ти казаха вече:Научи се да си ги харесваш!
![]()
Подкрепям BoRe,с двете ръце и двата крака.Първоначално написано от BoRe
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Така е,но в Куба,Бразилия,Латинска Америка и тези страни,които са латиноамерикански.А те на Балканите като , че ли държат много повече на гръдната обиколка и това да си 50-кг , 1.75-180см.Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Изобщо не бива да се притесняваш, че са ти малки гърдите, а и си на 14 - има да растат още, спокойноАз също нямам големи гърди, но изобщо не се притеснявам. А и не харесвам огромни бюстове, изглежда ми несъразмерно цялото тяло...
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()