.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84
    изобщо да не ти пука...не обръщай внимание и аз преди бях така,постоянно с комплекси,но започна да не ми пука и е много по-добре.А пък и е по-добре да си с малък и стегнат бюст,отколкото да имаш голям,който тежи,нито можеш да тичаш като хората и т.н. А и не всички момчета гледат бюста да е голям,така че спокойно и се харесвай такава каквато си!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ***Pinki***
    изобщо да не ти пука...не обръщай внимание и аз преди бях така,постоянно с комплекси,но започна да не ми пука и е много по-добре.А пък и е по-добре да си с малък и стегнат бюст,отколкото да имаш голям,който тежи,нито можеш да тичаш като хората и т.н. А и не всички момчета гледат бюста да е голям,така че спокойно и се харесвай такава каквато си!
    Tova sa mitove, che tejat i, che ne mojesh da tichash. No naistina ne pozvolqvai na nishto v tozi jivot da ti suzdava kompleksi,ne vaji samo za cicite.

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Цитирай Първоначално написано от TheNh3
    големата цица си е хубаво нещо

ма и вие некфи 14-годишни хлапетий седнали да ми мислят дали ще им апораснат циците или не много сте зле ...
    абфе ти не можеш ли по компетентно да си изказваш мнението. всичките ти постове лъхат на агресия. Да не си осиновен. Имай малко уважение
    I Love
    Vania
    Kabakova

Не можеш... По едно време имаше някви мелодии, хапчета Бюст+, хмел, какво ли не беше.. но НЕ вярвам, че ще има ефект.
    Търсещият щастие е като пияницата,
    който не може да улучи пътя към дома,
    но знае, че има дом.
    Ще ми помогнеш ли да го намеря??

Не се притеснявай,ще ти порастнат,но не очаквай драстични размери.Поначало още от 4-5 клас си личи дали ще са големи или малки.В моя род няма никой с големи гърди,но на мен и на сестра ми са ни големи и стегнати.От една страна ми харесва,от друга не чак толкова.Просто всички те гледат там,трябва да носиш постоянно сутиен,горна дреха с копчета не мога да си намеря,защото не се закопчават,нося дрехи номер S ,но вече само отдолу,отгоре няма начин .Не се комплексирайте от това,повечето момичета които познавам са с малки гърди,свиква се.

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    С малки е по-яко.Я се загледай в момичетата на улицата, всички с хубава фигура са с малки гърди
    Ima i izkliucheniq.Nqkoi momicheta s perfektna figura sa s golqm biust. Edna priqtelka e taka i zatova kazvam
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Gurdite vuobshtee ne sa vajni bih kazala .. moje bi samo za momchetata sa,no se zabelqzvat kogato gi ima,a kogato gi nqma prosto gi nqma .. e da hubavo e momiche da ima po golemi gurdi,no tova che gi nqma ne moje po nikakuv nachin da vuzdeistva na samoto momiche kato chovek.. ) Prosto samata ti ne trqbva da obrushtash vnimanie na tova che gurdite ti ne sa golemi .. taka nqma da imash problemi s kompleksite ... Puk i dokolkoto razbrah sega se razvivash,ot kude znaesh moje da porastnat,a te sus sigrnost shte porastnat,dori i malko ) Nqma da ostanesh tochno ploska (shtom imash cikul veche) Nai haresvanoto momiche v uchilishte naprimer e ploska.. naistina ploska ..
    Ne vijdam prichina da se pritesnqvash za gurdite si
    ~Remember,remember...25th of November~

мен в 5 клас бяха по4нали да ми растат такмо, ама в 6-ти спрях да ям 6тото бях леко закръглена и това ме комплексираше още пове4е..зтова вбще не обръщах внимание на гърдите и си нямах и представа че не редовното ядене и гладуването направо има някакво влияние в/у растежа на гърдите...затова спряха да ми растат и от тогава (ся сам 10 клас) сам с малки гърди, понякога ме комплексира, но понякога се успокоявам че по математика имам 6-ца не щото даскала ми зяпа деколтето(като на моите саучени4ки) а щото имам нещо в главата.. така 4е не се комплексирай...а за стимулация нз, чувала сам и аз за бозата ама не вярвам...пак ако си някоя супер богаташка сложи си силикон ама по нататък ако не ти пораснат хи4... ама силиконовите и те си имат недостатъци тай 4е...спокс, гърдите не са всичко :P
    МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!

Едно ще ти кажа - научи се да си ги харесваш! Да, ще порастнат повече бъде спокойна, но започни да си ги харесваш и такива, това е начина. Аз също бях супер комплексирана, но след време се научих да си ги харесвам, даже сега ходя и без сутиен(преди несъм си и помисляла)
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

аз лично никога не съм харесвала големи гърди не вярвам с нещо да им стимулираш растежа чувала съм за боза но не съм сиг.дали помага
    Some girls are just born winners !

Харесвай ги такива,каквито са.И моите са малки,но в краина сметка те не са всичко
    And I don't care about you if you don't care about me !!!

http://www.jivotno.com/wildchild

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    За да не се спичаш, лятото особено, носи по-широки блузки, с апликация или пайети отпред и няма да се личи разликата.

Бих ти казала само, че не всяко момиче е Памела ... и не всеки мъж харесва такива с такива като на Памела ... повечето момчета харесват и гледат повече дупетата отколкото циците ... А и умните момчета и тези,които си заслужават не гледат толкова външността, по скоро умствения багаж ...
    Ще ти дам пример... себе си ... нито цици имам, нито кой знае какъв задник... обаче на приятеля му не му пука за малките цици а и казва, че мн ми харесвал дупето .. така че ... не всичко е материално и колкото по-малко се комплексираш, толкова по добре ще се чувстваш .. а и ще порастат по бързо ... нали знаеш когато се впрягаш и притесняваш защо не ти идва - то не ти идва ... в 1мом. като се успокоиш - то ти идва ... тука е същото

edna malka taina - mujete obi4at poveche dupeta otkolkoto gurdi
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Ами попринцип е глупаво това, но има едно решение не е сутиен ами силиконови подплънки. Струват около тридесет лева в магазините за бельо. Залепват се за гърдите ти и слагаш блуза отгоре и не си личи се едно нямаш нищо. УСПЕХ
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    В това няма нищо лошо да си с малки гърди,даже е по-добре поне не ти пречат аз съм на 14 и гръдната обиколка ми е 95,нормално момиче съм ,ама кво да се прави гени

Голям фен
    И аз съм с не дотам големи гърди,според мен големите гърди са за да се гледат а малките за да се пипат,те са много по-чуствителни на допир и жените с малки гърди са по-страсни това е доказано

Аз пък съм мъж и да ти кажа чесно, не се впечатлявам хич от цици за разлика от някои мои приятели Като говорим за външен вид, за мен лично има някои доста по важни подробности...не си мисли, че ако си готина някой ще обръща внимание вообще, че на пенка циците били по-големи от твоите

Град
    Selo Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]
    Цитирай Първоначално написано от State oF MinD
    Алеле божке като почнете да се комплексирате за некви си цици Разберете...това НЕ Е НАЙ-ВАЖНОТО!!!
    много правилно напълно съм съгласна с теб!
    +1
    има толкова др по-важни неща.Ени цици не правят човека
    +1 Няма к'во да се впрягаш на едни цици
    Ochi v Ochi, Ysta v Ysta, Ryka v Onova, Onova v Ryka, Onova v Onova ....III .... Stava Belq!!!!

Сама казваш,че все още се развиваш-значи ще пораснат още Както ти казаха вече:Научи се да си ги харесваш!

Цитирай Първоначално написано от BoRe
    Цитирай Първоначално написано от TheNh3
    големата цица си е хубаво нещо

ма и вие некфи 14-годишни хлапетий седнали да ми мислят дали ще им апораснат циците или не много сте зле ...
    абфе ти не можеш ли по компетентно да си изказваш мнението. всичките ти постове лъхат на агресия. Да не си осиновен. Имай малко уважение
    Подкрепям BoRe,с двете ръце и двата крака.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    edna malka taina - mujete obi4at poveche dupeta otkolkoto gurdi
    Така е,но в Куба,Бразилия,Латинска Америка и тези страни,които са латиноамерикански.А те на Балканите като , че ли държат много повече на гръдната обиколка и това да си 50-кг , 1.75-180см.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Изобщо не бива да се притесняваш, че са ти малки гърдите, а и си на 14 - има да растат още, спокойно Аз също нямам големи гърди, но изобщо не се притеснявам. А и не харесвам огромни бюстове, изглежда ми несъразмерно цялото тяло...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си