.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Град
    Sofiq

Отказвали ли сте? - за мажете

e taka vidqh 4e ima tema ma tam sa re6ili 4e e za jeni za tva napravih i edna za majete pone da ima smisal 4e 6te e po int

Otkazvali li ste na nqkoe momi4e koeto vi e predlagalo sex?
    otkazvali li ste na momi4e koeto vi e predlagalo da vi pravi svirka?
    I kakvi sa bili pri4inite v dvata slu4aq.

purvoto da otkazval sum kato ne sum bil piqn i sum si imal seriozna priqtelka ili momi4eto e bilo mnogo vulk - otnasq se i za vtoroto i sum se i obosnoval 6to sum otkazval

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Първото да щот бях влюбен в приятелката си ама това беше отдавна но сега съжалявам защото онова момиче беше страаааааашна мацка...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Много ясно аз кура ми не съм си го намерил на улицата бе .....
    А като е хищно горско животно с три букви - "ВУК"(вълк) . . как да се прежаля
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

1. Да
    2. Да

Имам си отина приятелка и не ми се разваля готина връзка за 30 мин кеф.. пък и то до колко ще е кеф не се знае ;д

И да спомена - горд съм от тези факти

.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Моя да не е прасе у всяка кочина да влиза
    НИЕ НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИМ... НИЕ НИКОГА НЯМА ДА ПРОСТИМ... СМЪРТ ЗА ТУРЦИЯ!

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Redovno otkazvam i ot dvete neshta. Prichina - WoW raids Jeni kolkoto iskash, hubavi raidove po-trudno se namirat. Dnes naprimer sym pytuval ~210km za da moga da si raidvam na jivo sys sydite(sybirame se s 4 domashni pc-ta i 3 laptopa ) a s drugite 18 choveka - Team Speak FTW!
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

ами, може и да съм отказвал, ама не помня.... сигурно съм бил мнооооооооого пиян
    Do you speak Salsa? .......

Re: Отказвали ли сте? - за мажете

Цитирай Първоначално написано от FuTuRe iS nOw
    Otkazvali li ste na nqkoe momi4e koeto vi e predlagalo sex? -DA
    otkazvali li ste na momi4e koeto vi e predlagalo da vi pravi svirka?-DA
    I kakvi sa bili pri4inite v dvata slu4aq.
    1-Не ме е кефило моми4ето
    2- Има6е мноо голяма уста и ме фана страх
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Oтказвал съм .. нз защо го направих :<
    The Spark

otkazval sum 2-3 puti za6toto 6tqha da mi se smeqt priqtelite

Аз никога не бих отказал, отказват само загубеняците които си мислят че са вюбени. ЛюбоФ нямааа!!

Преди седмица, 2 отказах на една дето вече съм я ряпкал 2-3 пъти. Викаше ме у тях, че техните ги нямало ама просто не ми се правеше нищо...пък и направо ми е кеф като знам на нея колко й се ще, а в същото време й отказвам Трябва мъжете се държим малко на положение, а не като ни свирнат и хукваме. Разбира се има и такива мацки, при които не е хубаво да се отказва, защото надали ще питат втори път
    Курвите трябва да се държат под напрежение!!!
    Niggaz act like they gon' get wit me when they see me onsite
    But I don't give a shit you bitch cuz I'm a gangsta for life

Цитирай Първоначално написано от madawc
    Преди седмица, 2 отказах на една дето вече съм я ряпкал 2-3 пъти. Викаше ме у тях, че техните ги нямало ама просто не ми се правеше нищо...пък и направо ми е кеф като знам на нея колко й се ще, а в същото време й отказвам Трябва мъжете се държим малко на положение, а не като ни свирнат и хукваме. Разбира се има и такива мацки, при които не е хубаво да се отказва, защото надали ще питат втори път
    Курвите трябва да се държат под напрежение!!!
    копеле що не ми се обади бе, щях да и помогна на момата качествено.

Голям фен Аватара на 50cent
    мда имаше едно ммиче което си ходихме заедно и аз отивам да си я взема от училището и и се случи така че хапнахме пиинахме и решихме да го направим тоест ние не решихме то се случи абе знаета как е наи обикновенно зарибяване и всичко си е както трябва и във леглото разбрах че тя не е девствена защото я барнах със пръстче вътре и викам а че как така не я боли начи ме е излъгала и после си говорихме някакви мръснишки неща и тя се изпусна и ми каза че е на 13 а ме беше излъгала и аз така ли начи ме лъжеш и така и онова и аз викам ееми съжалявам мила ама нещо няма да стане

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    1. Да
    2. Да

Имам си отина приятелка и не ми се разваля готина връзка за 30 мин кеф.. пък и то до колко ще е кеф не се знае ;д

Град
    зад ъгъла
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    1. Да
    2. Да

+1 ,и до сега НИКОГА не съм съжялявал.НО си признавам ,че има 1-2 момичета на който ще ми е мноооого трудно да откажа....
    Play hard,go PRO!

Срам ме е да си кажа,но да Много ми е кофти за това.Защото на момиче не се отказва.
    Знам и мога!

На мен момче ми е отказвало секс... Нямаше приятелка, просто държеше на мен и на приятелството ни Но свирка не са ми отказвали
    [img][/img]

az ne sam otkazval nikoga no shte otkaja ako e nqkoi vampir

Град
    В нас
    Като не съм на кеФ мн ясно,че ще откажа.... Аз решавам кога

az sam golqm sexoman ..na kef, ne na kef vinagi sam IN THE GAME hahaha

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Да на една от другия клас и на една от моя клас

1-вия случей просто нямаше да издържа тя искаше цяла нощ 2-рия случай тамън ходех със сегашното си гадже някаде 3-тия ден и оная ми намекна и отказах ест

3 puti purviq put momi4eto ne go pozavah i ne me kefishe a az ne sum broika4 vtoriq nepomnq mai4e nebqh na kef a tretiq babami po4ina tozi den
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Не съм отказвал на нито едно от двете. Защо ли? Ами защото по Ентелегентен начин показвам на момичето, че няма да и стане номера, да не се стига до неудобни ситуации.

Цитирай Първоначално написано от kico
    az sam golqm sexoman ..na kef, ne na kef vinagi sam IN THE GAME hahaha
    сексоман, хаха израза бате... казва се нимфоман

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си