.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Море&Секс

Море&Секс

такам... положението е следното с приятеля ми ходим 2 години и след няколко дни отиваме на море (разпали ме темата са секс на плажа) и искам да го зарадвам по някакъв начин, искам нещо свързано със секс на плажа но в същото време да е романтично... дайте идеи мерси много =)
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Голям фен
    Каквото и да правите на плажа си вземете ГОЛЯМА кърпа. Защото иначе като ти се набие пясъка по разни места няма да усетиш много романтиката...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.
    Самото място за секс/плажа/ ще направи и секса романтичен, а тръпката много по-голяма в сравнение със секса в спалнята например(:
    Както те посъветваха вече, желателно е да си вземете голяма кърпа/одеялце , може нещо за пиене/шампанско/ и също така не забравяйте за предпазните средства.Това в общи линии, просто се наслАди на момента и изживей пълноценно емоцията (:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Както казаха по-нагоре е хубаво кърпата да е по-голяма,защото не само,че може да влезе пясък в ...,но от това могат да се получат нежелани инфекции.
    Романтично ще е (поне според моята представа за романтика) да сте на плажа късно вечерта,когато няма кой да ви притеснява.Останалото си идва от вътре.
    И аз бих искала някой ден да го направя на плажа...Ех..мечти

Супер фен
    Град
    Bourgas
    първо на пясъка а после във водата
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    (= В ДолИнаТа нА ЦвТятА и ЩаСтиеТо =)
    Цитирай Първоначално написано от pampers
    първо на пясъка а после във водата
    Е,хайде сега както каза принцеса_вики....МечтИ

Град
    Град на самотата, болката и тъгата
    секс на плажа и острани любителите ви гледат и ви снимат, ох искам и аз такава слава
    http://friend.ipbfree.com :P

Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ще праскам чикий и тва е по 2 3 пъти дневно и тва е спасението
    Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ако отида в Аптеката и сам под 18 ще ми дадат ли презерватив

Let's talk about sex, baby .. . Let's talk about you and me

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Здравей.
    Самото място за секс/плажа/ ще направи и секса романтичен, а тръпката много по-голяма в сравнение със секса в спалнята например(:
    Както те посъветваха вече, желателно е да си вземете голяма кърпа/одеялце , може нещо за пиене/шампанско/ и също така не забравяйте за предпазните средства.Това в общи линии, просто се наслАди на момента и изживей пълноценно емоцията (:
    Sъгласна съм И особено ме кефи ,да е на скала примерно ако е по-големичка и не е рабата Малко ще е твърдо ,но идеята ме кефи

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Здравей.
    Sъгласна съм И особено ме кефи ,да е на скала примерно ако е по-големичка и не е рабата Малко ще е твърдо ,но идеята ме кефи
    тъкмо се сетих за едни камъни. ^^ в морето... рай! ама да не бъка от хора наоколо,апф
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    с0фия
    сутрин като изгрява слънцето през деня ама на по затънтено място дето да няма хора привечер като изгрява луната
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Мега фен
    Град
    София
    Раэхождате си се по эалеэ слънче по пражната ивица и ти се иэцепваш "Искам те тук и сега"
    [size=7][b][u]fosse cos

По-скоро той трябва да бъде идейният от вас 2-мата, но вечер към 1-2 часа водата в морето е приятна, ако денят е бил горещ едно среднощно къпане с романтичен край някъде другаде (примерно спалнята) би било супер

Craig David-Walking Away

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lamzzzercho
    По-скоро той трябва да бъде идейният от вас 2-мата
    Каэа глупост.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мн пъти съм го правила на плажа, дори когато е имало доста хора хахх, яко си е.
    и бтв: ай стиа с тва "отивам на МОРЕ" , само селяните го казв3ат тва.казва се ПЛАЖ

[quote="StEfIt0o0o0o0"]Мн пъти съм го правила на плажа, дори когато е имало доста хора хахх, яко си е.
    и бтв: ай стиа с тва "отивам на МОРЕ" , само селяните го казв3ат тва.казва се ПЛАЖ[/quote

ne jiveq krai moreto i za tva ne moga da kaja che otivam na plaj, vse pak nqma da visq samo na plaja
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Раэхождате си се по эалеэ слънче по пражната ивица и ти се иэцепваш "Искам те тук и сега"
    Даа и вади два кондома и една плажна кърпа от джоба на БАНСКИЯ си....
    Това найстина звучи добре, но ми се струва малко като "Стига бе, милооо. Пак ми напълни дупето с пясък..." (или както беше там)

Както казаха по-добре е да действате като сте си взели плажна хавлия и чанта с разни неща за ядене (примерно шоколадови бонбони, ама за тях трябва хладилна чанта хах), за пиене (алкохол, НО не прекалявайте) и кондоми естествено... Обаче по-добре ги забутай навътре в чантата, 'щото е малко тъпо да ги види.
    И като ги вземете тия неща отивате на някой по-самотен плаж (от което той ще се досети к'во ще правите там, но няма значение - няма да е по-малко вълнуващо според мен) и сядате на хавлията.. давате си един на друг вкусотиики, галите се, целувате се, пийвате от време на време... И така - ясно е нататък той ще се задейства, достатъчно му е дори това, че си го завела на самотен плаж (силен намек си е).
    Гуд лък!

Повече от фен Аватара на Scarface_

h

sry 4e pisha na latinica no oshte ne sum si svalil programata za kirilicata.Ta po temata : 4ista raota otidete na plaja ve4erta otdale4ete se ot 4adurite toest kadeto po princip ima hora vurvete bosi to4no kadeto svurshvat vulnite tam i se otrazqva lunata druj go za rukata kogato reshish go butni gledai da ste s po plajni drehi tam i pqsuka e po tvurd,kalen i trudno bi vlenal nqkade...prosto kakto si vurvite go butni na zemqta i mu kaji da mul4i i deistvai ! ! ! uspeh

най-хубаво е в джакузи... но на плажа, просто се разхождайте, избери си някакво място и го почни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си