.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 76

секс с малък... за момичета

A be momi4eta q kajete sq 4e mi e mn interesno v smisal slu4valo li vi se e da pravite sex s nqkoi koito ima malka ... a we mn mi e interesno nz 6to ... kak reagirahte?kakvo stana ponatatak? ... :P

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Град
    зад ъгъла
    Това ме подсети за две култови фрази на един приятел:
    "Че ти го турим къс да те дразни и дебел да боли"
    и
    "Миналата година та опрайх един път,тая година по-рядко"(това към жена му)
    Play hard,go PRO!

hottie
    Guest
    Да случвало ми се е Наистина беше кофти ситуация, много неприятна. Беше му много малък и под много малък имам предвид около 6/7см
    Как реагириах?Никак!Не исках да му се подигравам да го комплексирам. Нищо не усетих от цялата работа... няколко дена по-късно се разделихме, защото нямаше смисъл, а и никакви особени чувства не изпитвах към този човек.

...

Dobre si e to ... Sq mislq 4e vaprosa mi e interesen a da dobavq i o6te edin ... Momi4eta pravili li ste taka nare4enite turski ? ... Az da imam vaprosite dneska ...

hottie
    Guest

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от !?
    Dobre si e to ... Sq mislq 4e vaprosa mi e interesen a da dobavq i o6te edin ... Momi4eta pravili li ste taka nare4enite turski ? ... Az da imam vaprosite dneska ...
    Аз правя редовно.Обикновено редувам свирка и турска

...

Az pyk blazq na gajeto ti ... Maitapq se

hottie
    Guest
    Да бе всеки ден му по повтарям - друга като мен няма да намериш

Аууу ужас веднага бих му била шута

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    slu4valo mi se e, "malko"ostanah razo4arovana,ama vse pak ne go otrqzah,ne sum tolkova gadna,verno 4e ni6to ne usetih,ama puk 4oveka si be6e s gotin harakter ta si ostanahme fr posle

Видях че се отнася само за момичета тази тема , но не се здържах да не напиша нещичко и аз.
    А бе момичета толкова ли е важно колко е дълга палката на мъжа , ами ние мъжете кво да кажем ,като някой момичета са плитки.
    Все пак хора всякакви , с интерси всякакви , а също така и с размери всякакви

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Choby85c35
    Видях че се отнася само за момичета тази тема , но не се здържах да не напиша нещичко и аз.
    А бе момичета толкова ли е важно колко е дълга палката на мъжа , ами ние мъжете кво да кажем ,като някой момичета са плитки.
    Все пак хора всякакви , с интерси всякакви , а също така и с размери всякакви
    Ами съжалявам, че не НИЩО не почувствах от 6см. Знам, че момчето не е виновно, но просто не мога...секса представлява поне половината от една връзка.

...

Mom4eta kvoto i da se govori ili da se kazva ili da se pravi
    Vsi4ko opira vinagi i samo do sex-a tova e istinata ... Tuka obra6tame ve4e na mn po slojna psiholigi4eska tema i da vi kaja 4estno mislq da spreme 4e 6te vzemem da ubidim nqkogo ... Sorry ama ne go saobrazih ...

hottie
    Guest

Vsi4ko opira vinagi i samo do sex-a tova e istinata ... Tuka obra6tame ve4e na mn po slojna psiholigi4eska tema i da vi kaja 4estno mislq da spreme 4e 6te vzemem da ubidim nqkogo ... Sorry ama ne go saobrazih ...
    Много си прав. Който казва, че секса не е от значение и че размерът не е от значение значи живее в заблуда. Аз поне съм честна.
    Не казвам , че искам да е 20 сантиметров, ама 6 определено не ми е достатъчно(във възбудено състояние)!

Виш са не мисля , че има някой да се обижда от нещо , всеки е такъв каквъто го е саздала природата , всеки си има своите предимства и недостатаци незавсимо дали те са физически или психически или каквито и да било други . Човек е такъв какъвто е и никой с нищо не може да му помогне / ЛИЧНО МНЕНИЕ/
    Но ти казвам , че не може да се съди по физиката на човека , за да будеш с него или не , наистина секса е голям критерии в една здрава връзка , но не е всичко .Не е той най-важния в една връзка , разбери го .
    2ма човека ако се обичат и живеят заедно , връзката им се гради на разбирателство , интереси , компромиси и взаимна подкрепа. А , че куцал секса , това все някак трябва да се преудолее и компенсира от останалите черти на двойката . Но както вече казах това е лично мое мнение .

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Много си прав. Който казва, че секса не е от значение и че размерът не е от значение значи живее в заблуда. Аз поне съм честна.
    Не казвам , че искам да е 20 сантиметров, ама 6 определено не ми е достатъчно(във възбудено състояние)!
    Извиняй , че питам ама какво им е на 20те санта ?

...

Dobre smenqm temata i pitam pravililiste sex sas po-malko ot vas
    - Imam i az vapros na kolko godini e mladeja sas 6cm ?

hottie
    Guest

Цитирай Първоначално написано от Choby85c35
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Извиняй , че питам ама какво им е на 20те санта ?
    Нямям нищо против разбира се
    Иначе знам , че не се съди човекът по физиката или каквото и да е друго. Но аз не бях влюбена в онзи младеж и нямаше смисъл да задълбочаваме нещата. А дори и да бях влюбена нещата щяха да се разпаднат от самосебе си с течение на времето. Или щяхме да си останем заедно, но да кръшкам за удоволствие.

Първият въпрос не го разбрах, а относно втория - беше тогава на 25

Ем до преди 5 години все си лягах с по-малки от мен , въпреки че все не се получаваше , никакво съвпадение на интереси .
    А и кое момиченце в днешно време на възраст от 15 до 20 годишна възраст знае какво иска или да попитам какъв е %-то от тях които знаят какво искат.Защото мисля че няма такива , поне от моя си опит питам де
    Иначе сега съм с жена доста по възрастна от мен , но искам да ви кажа , че си е друго нещо да знаете че имате жена до себе си която знае какво иска и как да си го поиска , без да ти се лигави и да ти прави нещо на пук.
    Сега ми е по-добре от колкото преди 5 години , когато бях всяка седмица с различна.
    4 години сме заедно с въпросната жена , живеем заедно и се разбираме на пълно идеално

...

Amiiiiiii pff pitah za vazrasta hottie 6toto vikam ako e bil malyk nali ama tova si e seriozno bre pfff ...
    A otnosno takiva izcepki sam 4uval -Az iznasilih edno 10/12 godi6no mom4ence a az sam na primerno 18 20 i tn za tova pitam az

hottie
    Guest

Amiiiiiii pff pitah za vazrasta hottie 6toto vikam ako e bil malyk nali ama tova si e seriozno bre pfff ...
    A otnosno takiva izcepki sam 4uval -Az iznasilih edno 10/12 godi6no mom4ence a az sam na primerno 18 20 i tn za tova pitam az
    Не съм спала с по-малък от мен

...

Nz be 4uval sam takiav ne6ta
    i az nz ama ....

Град
    софия

Te kato prohodqt si gubqt 4ara
    Рано или късно всички си отиваме от този свят

Град
    София
    Айде айде малки пишки. А никой нищо не казва за широките и дълбоки вагини. Колкото и да ти е голям, като попаднеш на някоя кофа се чудиш в коя стена да си го търкаш, за да усетиш нещо.

Цитирай Първоначално написано от elab
    Айде айде малки пишки. А никой нищо не казва за широките и дълбоки вагини. Колкото и да ти е голям, като попаднеш на някоя кофа се чудиш в коя стена да си го търкаш, за да усетиш нещо.
    Не се казва така бе , казва се: Айде айде малка , не е малка на теб устата ти е голяма

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от elab
    Това за жените е поправимо с умпражненията на Кегел. Не е фатално. Това, че някои не го знаят кофти.
    Иначе ти защо пък толкова се засягаш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си