- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс с малък... за момичета
A be momi4eta q kajete sq 4e mi e mn interesno v smisal slu4valo li vi se e da pravite sex s nqkoi koito ima malka ...a we mn mi e interesno nz 6to ...
kak reagirahte?kakvo stana ponatatak? ... :P
7 точка от правилата
moderated by Coki
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Това ме подсети за две култови фрази на един приятел:
"Че ти го турим къс да те дразни и дебел да боли"
и
"Миналата година та опрайх един път,тая година по-рядко"(това към жена му)![]()
Play hard,go PRO!
Да случвало ми се еНаистина беше кофти ситуация, много неприятна. Беше му много малък и под много малък имам предвид около 6/7см
Как реагириах?Никак!Не исках да му се подигравам да го комплексирам. Нищо не усетих от цялата работа... няколко дена по-късно се разделихме, защото нямаше смисъл, а и никакви особени чувства не изпитвах към този човек.
Dobre si e to ... Sq mislq 4e vaprosa mi e interesen a da dobavq i o6te edin ... Momi4eta pravili li ste taka nare4enite turski? ... Az da imam vaprosite dneska
...
Аз правя редовно.Обикновено редувам свирка и турскаПървоначално написано от !?
![]()
Az pyk blazq na gajeto ti... Maitapq se
![]()
Да бе всеки ден му по повтарям - друга като мен няма да намериш![]()
Аууу ужас веднага бих му била шута![]()
slu4valo mi se e, "malko"ostanah razo4arovana,ama vse pak ne go otrqzah,ne sum tolkova gadna,verno 4e ni6to ne usetih,ama puk 4oveka si be6e s gotin harakter ta si ostanahme fr posle
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Видях че се отнася само за момичета тази тема , но не се здържах да не напиша нещичко и аз.
А бе момичета толкова ли е важно колко е дълга палката на мъжа , ами ние мъжете кво да кажем ,като някой момичета са плитки.
Все пак хора всякакви , с интерси всякакви , а също така и с размери всякакви![]()
![]()
Ами съжалявам, че не НИЩО не почувствах от 6см. Знам, че момчето не е виновно, но просто не мога...секса представлява поне половината от една връзка.Първоначално написано от Choby85c35
Mom4eta kvoto i da se govori ili da se kazva ili da se pravi
Vsi4ko opira vinagi i samo do sex-atova e istinata ... Tuka obra6tame ve4e na mn po slojna psiholigi4eska tema i da vi kaja 4estno mislq da spreme 4e 6te vzemem da ubidim nqkogo ... Sorry ama ne go saobrazih ...
![]()
Много си прав. Който казва, че секса не е от значение и че размерът не е от значение значи живее в заблуда. Аз поне съм честна.Първоначално написано от !?
Не казвам , че искам да е 20 сантиметров, ама 6 определено не ми е достатъчно(във възбудено състояние)!
Виш са не мисля , че има някой да се обижда от нещо , всеки е такъв каквъто го е саздала природата , всеки си има своите предимства и недостатаци незавсимо дали те са физически или психически или каквито и да било други . Човек е такъв какъвто е и никой с нищо не може да му помогне / ЛИЧНО МНЕНИЕ/Първоначално написано от !?
Но ти казвам , че не може да се съди по физиката на човека , за да будеш с него или не , наистина секса е голям критерии в една здрава връзка , но не е всичко .Не е той най-важния в една връзка , разбери го .
2ма човека ако се обичат и живеят заедно , връзката им се гради на разбирателство , интереси , компромиси и взаимна подкрепа. А , че куцал секса , това все някак трябва да се преудолее и компенсира от останалите черти на двойката . Но както вече казах това е лично мое мнение .
Извиняй , че питам ама какво им е на 20те санта ?Първоначално написано от the_hottie
![]()
Dobre smenqm temata i pitam pravililiste sex sas po-malko ot vas![]()
- Imam i az vapros na kolko godini e mladeja sas 6cm ?
Нямям нищо противПървоначално написано от Choby85c35
разбира се
![]()
Иначе знам , че не се съди човекът по физиката или каквото и да е друго. Но аз не бях влюбена в онзи младеж и нямаше смисъл да задълбочаваме нещата. А дори и да бях влюбена нещата щяха да се разпаднат от самосебе си с течение на времето. Или щяхме да си останем заедно, но да кръшкам за удоволствие.
Първият въпрос не го разбрах, а относно втория - беше тогава на 25Dobre smenqm temata i pitam pravililiste sex sas po-malko ot vas
- Imam i az vapros na kolko godini e mladeja sas 6cm ?
Ем до преди 5 години все си лягах с по-малки от мен , въпреки че все не се получаваше , никакво съвпадение на интереси .Първоначално написано от !?
А и кое момиченце в днешно време на възраст от 15 до 20 годишна възраст знае какво иска или да попитам какъв е %-то от тях които знаят какво искат.Защото мисля че няма такива , поне от моя си опит питам де
Иначе сега съм с жена доста по възрастна от мен , но искам да ви кажа , че си е друго нещо да знаете че имате жена до себе си която знае какво иска и как да си го поиска , без да ти се лигави и да ти прави нещо на пук.
Сега ми е по-добре от колкото преди 5 години , когато бях всяка седмица с различна.
4 години сме заедно с въпросната жена , живеем заедно и се разбираме на пълно идеално![]()
Amiiiiiii pff pitah za vazrasta hottie 6toto vikam ako e bil malyk nali ama tova si e seriozno bre pfff ...
A otnosno takiva izcepki sam 4uval -Az iznasilih edno 10/12 godi6no mom4ence a az sam na primerno 18 20 i tn za tova pitam az![]()
Не съм спала с по-малък от менПървоначално написано от !?
![]()
Nz be 4uval sam takiav ne6ta
i az nz ama ....
Te kato prohodqt si gubqt 4araПървоначално написано от !?
![]()
Рано или късно всички си отиваме от този свят
Айде айде малки пишки. А никой нищо не казва за широките и дълбоки вагини. Колкото и да ти е голям, като попаднеш на някоя кофа се чудиш в коя стена да си го търкаш, за да усетиш нещо.
Не се казва така бе , казва се: Айде айде малка , не е малка на теб устата ти е голямаПървоначално написано от elab
![]()
![]()
Това за жените е поправимо с умпражненията на Кегел. Не е фатално. Това, че някои не го знаят кофти.Първоначално написано от elab
Иначе ти защо пък толкова се засягаш!