- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За педофилията и хомосексуализма
Canis_Dirus замисли се над това: ,,Преди хиляди години първобитният човек открил как да запали огън.Сигурно са го изгорили на кладата ,с която е подарил светлина на своите братя.Обявили го за злодей ,сключил сделка с демон, от който човечеството изпитвало смъртен страх.Но оттогава хората имали огън, с който се топлели, приготвяли си храна и осеветявали пещерите си.Той им оставил дар, чиято стойност те не били в състояние да оценят. Той разсеял мрака на земята.Векове по-късно първобитният човек открил колелото. Вероятно е бил разпънат на същото онова колело, което подарил на братята си. Обявили го за престъпник, позволил си да навлезе в забранена територия. Но оттогава хората можели да преминават през всеки хоризонт. Оставил им дар, който те не оценявали , но той им отворил пътищата на света!''Първоначално написано от Canis_Dirus
Замисли се!!! Ако всички хора бяха като теб да ги е страх от новото досега и огън нямаше да имаш!!!!!!
П.П. Приеми ненормалното ,за да стане нормално!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Към автора на темата (тъй като очевидно създаването й е провокирано от моята анкета за стереотипите)
Братле, като си говорим за Майката Земя (според древните гърци - наречена ГЕЯ![]()
![]()
) и природните закони - би ли ми обяснил защо тогава и при множеството от сложните животински видове (най-вече при бозайниците) се среща хомосексуализма???!! И преди да отречеш че съществува - провери за инфо в гуугле и се замисли дали не си виждал мъжко куче да скача върху друго (с очеизвадни намерения и натопорчено достойнство)?
Ще те улесня малко:
http://www.geocities.com/psychiatryo...malsinoslo.htm
http://www.dnes.bg/article.php?cat=4&id=29083
http://www.bta.bg/site/parallels/2002/2002_42/theme.htm
Потърси първо инфо и тогава пиши тука, че не ми се четат пак брътвежи.
И след като си прочел намереното инфо - как така хомосексуализма при хората е толкова противоестествен тогава???!!![]()
Бъди здрав!![]()
Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!
О, чудесно. Вече се сравнявате с животните. Какъв е процента на хомосексуалните животни? Нищожно малък. Какъв е шансът, група животни да остави хомосексуален индивид да е начело на групата?
А иначе - нещастните, слаби кучета, които не могат да се преборят за надмощие и правото на женска налитат на мъжко. Но не виждам защо ми даваш за пример животно, което е толкова тъпо, че трябва да подуши задника на себеподобното си, за да установи пола, а дори и след това не е ориентирано? Виждал съм куче да скача и върху човек и върху коза с натопорчено достойнство. Явно содомизма, и зоофилията (малко неподходящо понятие) се срещат и в природата. Но въпреки това, ние ги осъждаме.
Е защо? Ако ще съдим извращенията - да съдим всички! Педали, зоофили, педофили - всички под ножа. Канибализма също е се среща в природата, но ние го смятаме за нещо ужасно.
Grumpy old madman
Призовавам да се приема за нещо нормално убииството на малки тюленчета в КанадаПървоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Канибализмът е нещо нормално. Жертвата на Армин Майвес е искала да бъде изядена. Също като педалите те не са правили нищо лошо на никого! защо го съдят?
Grumpy old madman
Ако се нарича моъже с момченца и жени с момиченца,щото като са от един пол по възприемчиво,да не би педерасофилия и лезбйкофилия.
Ти, човече, пръв даде пример с природата и нейните закони, така че - с твойте камъни - по твоята глава.
Примерът със слабото куче не е удачен, тъй като слаб не е равно на гей, нито пък обратното.
Доста от мъжете-гей са расови екземпляри, по които на доста жени им текат лигите (извинете, дами!)
А в човешкото общество доста хомосексуални са заставали начело (кмета на Париж, Лондон, губернатори и други).
Да не говорим пък как е било в древността - Елада, Рим и още по назад даже.
Хомосексуализма е бил, е, и ще бъде винаги със хората, независимо какво е мнението ни за него.
Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!
Дааа - хомосексуалистите не могат да създават поколения.
Ами какво ще кажем за стерилните?
Те също ли трябва да са извън групичката на нормалните???
Все пак ..... нали и те не могат да продължат човешкия род.
Някои са си стерилни "по рождение" - също както някои се раждат с обратни наклонности.
Някои осъзнават след години, че са "различни" - също както след тежък инцидент или заболяване, се открива, че мъжа/жената не може да има деца....
Е???
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ако бъдем буквояди - могат, но не искат!Първоначално написано от Jeuelle
Или поне голямата част от тях.
Расовият екземпляр Радо Прашката, който се хвали, че е чукал Евг. Минчев.Първоначално написано от Langedok
![]()
Хомосексуализма в Елада е бил повече с "възпитателен" характер, отколкото твърда хомосексуална двойка, която да настоява за разни права с другите. А ако даваш тях като пример - дай да въведем отново робството и жените да не са с равни права като мъжете. Ако стане така - нека има педали!
Grumpy old madman
Ок, къде всъщност е проблема за теб:Първоначално написано от Canis_Dirus
В равните права на всички членове на обществото, независимо от пол, цвят, ориентация, предпочитана музика и тн?
В това, че някой си ляга с човек от същия пол?
В това, че според теб се нарушават природните закони?
Къде?? Не разбрах от мненията ти?
А иначе ако тръгнем да се захващаме за всяка дума и да я вадим от контекста - ще стигнем до никъде.
Проблемът е, че радетелите на толерантността не са толерантни. не са толерантни към мен и към моята нетолерантност.
Проблемът е, че хората желаещи расова толерантност излизат с призиви "никаква толерантност за нацистите".
Писна ми да се тълкува толерантността, както е удобно на мнозинството. Ако обществото е толерантно към хората, които мразят нацисти, то трябва да е толерантно и към мен, като човек, който мрази хомосексуалисти.
Е за това - ако ще има свобода на словото - нека да е пълна. Толерантност към нетолерантните мнения!
Отнасяйте се с другите така, както искате те да се отнасят с вас! Бъдете толерантни!![]()
едит: Ако кажете, че толерантността си има граници, то аз ще ви кажа, че моята също има, но са различни от тази на вашата. Бъдете толерантни към различията!![]()
Grumpy old madman
PEDOFILITE i PEDALITE NETRQBVA DA SA6TESTVUVAT ! ! !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
Толерантност и омраза са взаимно изключващи се неща, мойто патенце!![]()
Обикновено яростната хомофобия е признак на неосъзнати гей влечения (или осъзнати с ужас), така че кой знае......... може и наживо да се засечем с теб някой ден по тематичните заведения в София....![]()
Абе момче, ти на колко си години? Мислех че си по-зрял, ама демонстрираш начин на мислене присъщ на 16 годишните тийненджъри.Първоначално написано от Canis_Dirus
Знаеш ли какво е демокрация? Всеки има право да живее така, както си иска, стига да не пречи на другите да живеят както си искат.
Затова няма как да се толерира нетолерантност. Алогично е. Получава се Параграф 22 (ако знаеш какво е).
Ако на теб просто са ти неприятни гейовете и запазваш мненеито за себе си - разбира се, имаш право на него. Но то не трябва да резултира в действия, които да пречат на гейовете да си живеят живота.
Мене има само едно нещо дето ме дразни в гейовете а не самия факт че спят с мъже. А това че се държат като лигави женички, как можаха точно това качество да копират от жените немога да разбера. Много е дразнещо, ама много))
Дразнещо е, когато е насочено директно към теб. Така е. Но пак казвам - стига да не те закачат тебе (в смисъл да флиртуват с теб) - ква ти е грижата?
В интерес на истината - много малка част го правят, но за нещастие тъкмо те се набиват на очи, дори в гей средите тези хора са отбягвани. Жаргона за тях е "пищящи", "Принцеси", "кралици", "ходещи компромати" и други.Първоначално написано от mother
Мнозинството от гей хората по нищо не се различават от хетерото и затова не ги забелязваш.
А като заговорихме за педофилия, някой може ли даде точно определение за "Педофил". Но не според закона, защото различни държави - различни закони. Вие как го разбирате от морална гледна точка, знам ли как да го обесня?
Защото примерно на 21 годиншна възраст имах връзка с момиче на 13 години, но немога да се опрелича като "педофил" или човек който е направил нещо лошо. Нито съм насилвал момичето за нещо нито нищо. Как мислите вие? И без нападки плс![]()
Е аз призовавам само толерантните към толерантност. Към следване на християнския морал.Първоначално написано от Langedok
А шанса да се засечем из тези заведения, за които говориш, е почти нулев. Не обичам София и не пребивавам там с особено удоволствие.
И къде видя яростна хомофобия? Обидите в предната тема (цензурираните такива) бяха повече от лиготия. А тази я направих само защото се подразних на модерацията. Малко да се поупражнявам в спорове.
Иначе педалите са ми безразлични.
Grumpy old madman
Именно. Ситуацията е подобна на описаната от Хелър, но това са парадоксите на цивилизацията. Въвеждането на норма е нож с две остриета и не можеш да избегнеш двусмислията и парадоксите.Първоначално написано от Crag Hack
Толерантността е измислено понятие.
А ако се чувствам ощетен от самото съществуване на гейове, негри и тн.? Това, дали пречиш на другите да живеят, както те си искат също е много относително.
Нацистите искат да живеят сред чиста раса. Тоест негрите например им пречат. какво правим?
Аз продължавам да твърдя, че единствената истина за мен е моята.
Grumpy old madman
Мисля че трябжва да си доста изпаднал, за да имаш връзка с 13 годишно момиче. Изпаднал - в смисъл с ниски интелектуални потребности. Просто не може да има диалог с 13 годишно дете. То не е личност. Не може да ти даде нищо. Там потокът на комуникация е еднопосочен.Първоначално написано от mother
А дали си педофил... ще кажа само,че се надявам да е било случайно стечение на обстоятелствата.
Сериозно - ти имаш ли 18 години?Първоначално написано от Canis_Dirus
+1 Trqbva v Bulgaria horata poveche da chetat i po-malko da govorqt.Първоначално написано от Sam90'
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
на 11 съм.Първоначално написано от Crag Hack
Grumpy old madman
Mislq, che haraktera i lichnostta na detsata v povecheto sluchai e dosta po-razvita ot na golemite hora. Prosto vuzrastovata razlika pravi interesite dosta razlichni.Първоначално написано от Crag Hack
Po temata: I kraino tolerantnite i kraino netolerantnite sa ednakvo greshni i ednakvo dalech ot istinata za Putq...![]()
Eating isn't cheating - Arnold