- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За педофилията и хомосексуализма
Типичен пуберски отговор.Първоначално написано от Canis_Dirus
Няма да коментирам, това твоето е егати мисленето! Нямам думи!Аз съм ЗА хомосексуализма!
На типичен пуберски въпрос.Първоначално написано от Crag Hack
Ясно ми е, че не можеш да ме разбереш.
Не обичам да боравя с измислени понятия като "морал" "толерантност" и тн. Аз съм индивидуалист и не зачитам чуждото мнение. Наречи го "твърдоглавие", ако искаш.
Така, или иначе, едно абстрактно понятие може да се интепретира по безброй начини.
amatorium, ти май пак си на кале и говориш за "Пътя"![]()
![]()
Grumpy old madman
Не торелирам нито едно от двете...и сам съгласен с теб но само 50%....Смятам че нормалното развитие на индивида допринася до неговите желания за полов контакт ако ще да е и със собствения пол....не мисля че гейовете се раждат такива...100% иначе долу ПЕДОФИЛИЯТА ДОЛУ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА.
Entombed For live
Не твърдоглавие, а тъпоглавие. Типично за пуберите - упорити и войнствени. Това поведение идва от комплексите им за малоценност. Пуберите искат да се докажат пред света. И в този си стремеж посрещат с отрицание всичко.Първоначално написано от Canis_Dirus
Нищо, ще порастнеш. Дано поумнееш, както повечето хора на зряла възраст. Макар и не винаги да се стига до такъв благоприятен развой...
Акъла не идва с годините.Първоначално написано от Crag Hack
То се е видяло, че не приемаш.
Grumpy old madman
Kой умник ще отговори???Първоначално написано от Jeuelle
Интересни неща се казаха, интересни неща НЕ се казаха. В общи линии ми хареса мисълта, че толерантност, морал и тем подобни са много разтегливи и субективни понятия. А относно педофилията - това понятие се тълкува по уникално смешни критерии от пуберите. Например на някой на 35 години е нормално да му се доебе свежо 16-17 годишно пиче (говоря за ебане, не за връзка, щото връзките с такива разлики на мен също са ми странни) и като може да го направи и не е подсъдно какво - да не го прави щото не е морално ли? Ами, ако неговия морал позволява да го направи без притеснения (случаи - дал Господ)? И една вметка - наскоро 62 годишният велик футболен треньор Георги Василев - Гочето се сдоби с дъщеричка от 22 годишната си съгпруга. Ебем ти и педофила, а?![]()
Левски шампион але але!
Tva za tiulenite ne e normalno 6toto TE sa na iz4ezvane!!!Първоначално написано от Canis_Dirus
2.Tva e protiv normite na 21 vek!Kak 6te qde6 4ovek?Ti trqbva da si psihi4no bolen!
3.Pedalite li?Emi kvo sravnqva6 pedalite s Armin Maives! Korenno razli4ni ne6ta sa! A ti za6to sydi6 pedalite i vsi4ki po-razli4ni ot teb? Otgovori mi! Kakvo iska6 da postigne6 v tozi moment?Kakva tolerantnost iska6 sprqmo teb? Otgovori mi pone da znaem!
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ако не знаеш, жертвата на Армин Майвес е бил неговият любовник. Отрязали му члена и го изяли. Рамщайн изпяха Mein Teil по този повод. Това да го разглеждаме като усложнен орален секс ли?Първоначално написано от ANTIHUMAN
2. Пикая на обществения договор и неговите норми.
Със същото учудване и аз мога да попитам "Ама как можеш мъж да ебе мъж?" е явно може.
3. Армин Майвес е педал. Чукал е жертвата си, изяли са му пениса (заедно), а после го е пекъл на пружина (от легло) като на скара.
То така се почва. Лапнеш една пишка, ебнеш едно дупе, а след години вечеряш с любовника си, като той е главното ястие![]()
Grumpy old madman
Аааа sorry, отговор от един хетеросексуален студент по медицина дето прочете интересната ти преработка на еволюционната теория в началото на темата за 2 минути и после 2 часа не престана да се чуди как може да има толкова прости хора.Първоначално написано от Canis_Dirus
Sorry, ако натоваря някой с мението си, просто ме дразнят ограничено мислещи тъпаци, а и господина каза, че никой не излизал с аргументи да го обори. Аз имам 1-2...![]()
Първо - ти си расист. Второ - виждам, че си педофил, няма друго обяснение за мен. Трето - между вредна мутационна изменчивост и хомосексуализъм има една определена тънка граница... има нема колкото от един простак до един умен човек. Понякога хомосексуализмът е вродена хормонална болест, свързана с фунцията на надбъбречната жлеза. Понякога е и друга причината. И все пак тази "мутация" (каква е по характер според теб - генна, хромозомна или геномна?Или пък откри нов, непознат на генетиката до сега вид
) не е изчезнала с времето и естественият отбор не я е премахнал. А щом движещата сила я е запазила, тогава ще да е полезна, а? Но тя е запазила и хемофилията... Значи все пак явно трябва да се примирим с това, че някои неща съществуват, независимо от това дали ни харесва или не (както ти трябва да се примириш с това че вероятно в мухата, която преди малко размазах имаше повече мозък, отколкото в твойта глава). А за педофилията - едно момиченце преди време беше изнасилено от педофил. Познавам родителите му. Ще ми се да знаеш за какво говориш, когато сравняшаш педофилите с хомосексуалистите безмозъчно създание такова. А мнението си по въпроса за хомосексуализма? Може да не товариш с него хората, които не са расисти и приемат всички хора такива каквито са - нещо, което ги издига едно стъпало над теб (стъпалото наречено човечност).
Апропо, хареса ми озни пост за стерилитета. Интересно ми е кой и как ще отговори на него. А на пича, дето каза, че било модерно да си различен - онзи ден извадих яйчниците на женски труп, с едната слушалка на mp3-то в ухото ми и си слушах Криско, докато 2ма от колегите ми с които работя на масата ги беше гнус да пипнат (както повечето други) - това ме прави различен, и ми е супер модерно, да - в понеделник пак ще съм така - ела ме убий с камъни преди различния да е почнал след няколко години да прави сърдечни операции (не дай си боже на някои да му се наложи!).
Човешкият род продължава да съществува и няма изгледи да изчезне поради недостатъчно размножаване, нали?
Тоест имаме си основи, можем да си позволим да говорим за покрива.
Ти остави това ..... ами и земаме да понатежвамеПървоначално написано от Deadlock
![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
shayne, това, че си студент по медицина трябваше да ме впечатли ли? При положение, че съвременната медицина е на трето място по брой жертви в САЩ след инфарктите и раковите заболявания? Убиец да ми говори за хуманност?
Расист викаш. Бе последната приятелка беше наполовина индийка. Естествено живееш в мини концлагер, ама няма как.![]()
Ти сега, защо говориш за случай на изнасилвания? Говоря, когато връзката е на доброволни начала. Най-младата майка в света беше на 8 години мисля. Достигнала е полова зрялост преди опрделената от закона възраст.
и стига с тази еволюция. Според креационистите например, тя е пълна глупост. Освен това е теория, тоест не можем да я вземем за вярна.
Апропо в семейството имам 5 човека доктори (ДжиПи, детски, вътрешни, хирург, студент по медицина) - да са живи и здрави, но през живота си не вярвам да прибегна до техните нужди. Нямам доверие на медицината.
Изобщо ми е писнало, доктори да дават препоръки за здравословен живот. При положение, че мнозинството пушат и са с наднормено тегло. Здрав човек не се нуждае от доктор.
Grumpy old madman
Canis, гейовете не са отделен биологичен вид, както и хомосексуализмът не съществува единствено при хората. Какви ги говориш? Освен това, да изравниш хомосексулаността с педофилията е твърде странно, имайки предвид една основна разлика - децата не осъзнават съвсем в какво биват въвлечени. ЗАтова и педофилията е наказуема - защото може да нанесе непоправими вреди, да не говорим, че талм често става дума за изнасилвания и тн. Въобще, на базата на какво ги отхвърляш? Законово е наложена възрастова граница, тъй като едно дете не може да носи пълна отговорност за себе си. При най-младата майка в света така и не се разбира кой е бащата, няма как да коментираш дали е изнасилване или не. Това, че е родила, не значи, че е заченала доброволно. Изнасилени жени понякога раждат, капиш?
Не мисля, че хомосексуалността е избор, но въпреки това тя може да бъде осъзната като такава. Т.е. човек с хомосексуална връзка/отношения ги започва с ясното съзнание, че са такива, т.е. може да носи отговорност за себе си.
Разбира се, аз съм убедена, че темата ти е просто провокация, разнообразяване, защото тук се връзват. Айде, със здраве.
Ааа то, че темата е ебавка си казах преди няколко поста. Само ми стана тъпо, че всички тук се изкараха мега толерантни и готини пичове, а по улиците само се чува "Педераст нещастен".
Иначе- закона е условно нещо, дали е желано и осъзнато също е много условно да се каже. В случая някой решава за чужд живот.
Същата условност - родители женят недораслите си дечица в някой арабски страни, или цигански гета в България.
Grumpy old madman
Ха, не съм забелязала, че си казал![]()
Но - да, нищо не е черно и бяло, за добро или лошо.
Aз също си чакам отговора.Първоначално написано от ANTIHUMAN
И вземам да мисля , че е добре поняога , преди да зададем въпрос , добре да помислим какви могат да бъдат отговорите.....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Така..
1. Аз съм 16-годишно момче, което все още не е наясно със сексуалната си ориентация.
2. Форумът е място, където хората да обсъждат разнообразни теми.А това, което ти правиш, не е обсъждане.Ти тръгваш с идеята, че няма да приемеш, това, което някой друг ще напише, няма да приемеш мнение различно от твоето.
3. Педофилията е насилие, защото педофилия е, когато пълнолетен блудства с 10,11,12 годишни деца, които си нямат и на представа какво се случва с тях.Докато това, че някой е спал с 16 годишна разгонена лигла, която сама си го проси, не е педофилия.
4. Природата е създадена от нещо или някой.Аз лично не мога да кажа, че съм истински религиозен християнин.Но каквото или който и да е създал света и планетта, в които живеем, това нещо е направило много и различни видове, погрижило се е да има разнообразие и е устроило така нещата, че ако ние решим да се правим на по-умни от него и да затрием това разнообразие, то от това затриване ще има и негативни последици върху нас.Все искаш биологични обоснования, еми ето ти най-простото - още в начален курс учат децата, че ако едно от животните в хранителната верига изчезне, равновесието ще се разруши и ще настъпят катаклизми.Това че 10, 15 или 20 процента от хората са хомосексуални, не пречи на човечеството да се размножава, както виждаш броя на населението в света непрекъснато расте.Освен това мисля, че двама родители е по-важно да обичат детето си и да се грижат за него, отколкото то да се роди и да го захвърлят.Пък и в днешно време много хетеросексуални двойки, които могат да имат деца, не искат да си правят деца.Аз обичам децата и мисля, че специално за отглеждането на деца бих могъл да се справя много по-добре от доста хетеросексуални хора, много често гледам сестра ми.В днешно време си има начини, по които всеки, които има желание може да има дете.
5. Хмм, да, и аз е чудя как така във форумите всички са много позитивно настроени, а по улицата "Тоя мазен гей.Ще го троша тоя педал.Ей тоя е обърнал резбата."
6. От предни постове видях, че не ти се четат и гледат неща, които да те убеждават.За това ще напиша само няколко реплики от един филм.Ако все пак имаш желание, казва се Queer as folk.Попринцип повечето герои са хомо, но в сериала са засегнати и мн теми, в които всеки може да се разпознае, инетресен е филма.Няма БГ субс, но с широките ти познания по биология, предполагам, че и с английския няма да имаш поблем, щом аз простото 16-годишно гейче се справям..
Та ето ги и репликите:
"Cause he(God) created you in his image, or at least that`s what I was always taught..and since God is Love & God doesnt make mistakes..you must be exactly the way he wants you to be, the way he intended you to be & that goes fo every person, every plant, every mountain, every grain of sand..we`re all his, and he loves us all" - тази реплика е от 14ти епизод. Много е важна ситуацията в която е казана, а именно..един от героите беше отишъл на някаква сбирка, където ги обеждаваха, че може да се променят, да станат хетеро, но това е невъзможно и един от неговите приятели му каза това за Бог..
"All she wants from you is to show her a little support...I know what you think about me.I`m the slit jew lawyer..but you`re wrong I`m Lindsays lover, and Gus`s adorable mother and I know that I`ll never cause him the pain you caused to her.He`ll never have to wonder whether ot not I love him" - това го казва една лесбийка на родителите на приятелката си, защото те отказаха да приемат сватбата на дъщеря си, само и само защото тя е хомо...
и след като гледаш този филм и след като видиш как от злоба, само и само заради това, че е хомо, един от глваните герой бе пребит почти до смърт..незнам как някой би могъл да мрази хомосексуалните , само заради това, че са различни в сексуалните си препочитания.
Ще спра до тук.Надявам се, че постът ми не стана прекалено отегчително дълъг, но това е моето мнение.
Преди да бъдем различни, ние сме хора! Нека бъдем по-добри един към друг и да се опитаме да не живеем с предразсъдъци.
Директно ще копирам поста си от другата тема, в която писа.
Canis_Dirus, как въобще смееш да сравняваш хомосексуалност и педофилия? Педофилията не напразно се категоризира като парафилия. Тоест, сексуално отклонение. Как мислиш, че едно малко дете разбира какво всъщност прави, когато задоволява по някакъв начин сексуалната потребност на някой 30/40 годишен чичко? Как на едно 7 годишно момиченце би му било съвсем ясно какво всъщност прави?
Смешно е да наричаш една сексуална ориентация ненормална. Хетеросексуалност, хомосексуалност, бисексуалност - това са сексуални ориентации. Факт е, че ги има и те не се появяват в следствие на индивидуалния живот на човек, както и на личния му избор. Сексуалната ориентация е генетично заложена във всеки един от нас още преди самото му раждане и се е формирала окончателно през първите 4 години от живота му. Ясно е, че това не е избор между "хомосексуален ще съм" и "хетеросексуален ще съм".
swords1010, ако искаш си го копирай още 4-5 пъти. Това няма да промени факта, че боравиш с измислени и мъгляви понятия. Кое как се категоризира. Ами, много ни е удобно да категоризираме едно нещо като незаконно, а друго като. Според както ни е удобно. Педофилията защо да не може да се приеме като сексуална ориентация? С какво право заключваме, че на един седемгодишен не му е ясно, какво прави? както беше написал Вежинов в "Един есенен ден по шосето" "От къде знаете? (че мравките нямат съзнание)".
Изобщо логиката ти издиша отвсякъде.
Grumpy old madman
Скъпи мой, Canis_Dirus!
По-скоро твоята логика издиша.![]()
Определено не можем да категоризираме педофилията като сексуална ориентация поради прочстичката причина, че сексуална ориентация представлява сексуални влечения към индивиди от определен ПОЛ (да, тук е разликата) или липса на такива.
Парафилията e сексуално отклонение. Такава е и педофилията, защото тя представлява сексуални влечения към полово несъзрели индивиди, които опредлено не са в състояние да осъзнаят какво вършат.
Доста можем да поспорим по това, чия логика бързо, бързо издишва.![]()