.
Затворена тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 165
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Сериозно - ти имаш ли 18 години?
    на 11 съм.
    Типичен пуберски отговор.

Град
    The Sky
    Няма да коментирам, това твоето е егати мисленето! Нямам думи! Аз съм ЗА хомосексуализма!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Сериозно - ти имаш ли 18 години?
    на 11 съм.
    Типичен пуберски отговор.
    На типичен пуберски въпрос.

Ясно ми е, че не можеш да ме разбереш.

Не обичам да боравя с измислени понятия като "морал" "толерантност" и тн. Аз съм индивидуалист и не зачитам чуждото мнение. Наречи го "твърдоглавие", ако искаш.

Така, или иначе, едно абстрактно понятие може да се интепретира по безброй начини.

amatorium, ти май пак си на кале и говориш за "Пътя"
    Grumpy old madman

Не торелирам нито едно от двете...и сам съгласен с теб но само 50%....Смятам че нормалното развитие на индивида допринася до неговите желания за полов контакт ако ще да е и със собствения пол....не мисля че гейовете се раждат такива...100% иначе долу ПЕДОФИЛИЯТА ДОЛУ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА.
    Entombed For live

Аз съм индивидуалист и не зачитам чуждото мнение. Наречи го "твърдоглавие", ако искаш.
    Не твърдоглавие, а тъпоглавие. Типично за пуберите - упорити и войнствени. Това поведение идва от комплексите им за малоценност. Пуберите искат да се докажат пред света. И в този си стремеж посрещат с отрицание всичко.

Нищо, ще порастнеш. Дано поумнееш, както повечето хора на зряла възраст. Макар и не винаги да се стига до такъв благоприятен развой...

Аз съм индивидуалист и не зачитам чуждото мнение. Наречи го "твърдоглавие", ако искаш.
    Не твърдоглавие, а тъпоглавие. Типично за пуберите - упорити и войнствени. Това поведение идва от комплексите им за малоценност. Пуберите искат да се докажат пред света. И в този си стремеж посрещат с отрицание всичко.

Нищо, ще порастнеш. Дано поумнееш, както повечето хора на зряла възраст. Макар и не винаги да се стига до такъв благоприятен развой...
    Акъла не идва с годините.
    То се е видяло, че не приемаш.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Дааа - хомосексуалистите не могат да създават поколения.
    Ами какво ще кажем за стерилните?
    Те също ли трябва да са извън групичката на нормалните???
    Все пак ..... нали и те не могат да продължат човешкия род.

Някои са си стерилни "по рождение" - също както някои се раждат с обратни наклонности.
    Някои осъзнават след години, че са "различни" - също както след тежък инцидент или заболяване, се открива, че мъжа/жената не може да има деца....
    Е???
    Kой умник ще отговори???

ммммм зависи. Може би не толерирам парадирането да си хомо. Както и много неща. Много стана "модерно" да си "различен"

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Интересни неща се казаха, интересни неща НЕ се казаха. В общи линии ми хареса мисълта, че толерантност, морал и тем подобни са много разтегливи и субективни понятия. А относно педофилията - това понятие се тълкува по уникално смешни критерии от пуберите. Например на някой на 35 години е нормално да му се доебе свежо 16-17 годишно пиче (говоря за ебане, не за връзка, щото връзките с такива разлики на мен също са ми странни) и като може да го направи и не е подсъдно какво - да не го прави щото не е морално ли? Ами, ако неговия морал позволява да го направи без притеснения (случаи - дал Господ)? И една вметка - наскоро 62 годишният велик футболен треньор Георги Василев - Гочето се сдоби с дъщеричка от 22 годишната си съгпруга. Ебем ти и педофила, а?
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на amatorium
    A kakvo e "kale"?
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Canis_Dirus замисли се над това: ,,Преди хиляди години първобитният човек открил как да запали огън.Сигурно са го изгорили на кладата ,с която е подарил светлина на своите братя.Обявили го за злодей ,сключил сделка с демон, от който човечеството изпитвало смъртен страх.Но оттогава хората имали огън, с който се топлели, приготвяли си храна и осеветявали пещерите си.Той им оставил дар, чиято стойност те не били в състояние да оценят. Той разсеял мрака на земята.Векове по-късно първобитният човек открил колелото. Вероятно е бил разпънат на същото онова колело, което подарил на братята си. Обявили го за престъпник, позволил си да навлезе в забранена територия. Но оттогава хората можели да преминават през всеки хоризонт. Оставил им дар, който те не оценявали , но той им отворил пътищата на света!''

Замисли се!!! Ако всички хора бяха като теб да ги е страх от новото досега и огън нямаше да имаш!!!!!!
    П.П. Приеми ненормалното ,за да стане нормално!
    Призовавам да се приема за нещо нормално убииството на малки тюленчета в Канада
    Канибализмът е нещо нормално. Жертвата на Армин Майвес е искала да бъде изядена. Също като педалите те не са правили нищо лошо на никого! защо го съдят?
    Tva za tiulenite ne e normalno 6toto TE sa na iz4ezvane!!!
    2.Tva e protiv normite na 21 vek!Kak 6te qde6 4ovek?Ti trqbva da si psihi4no bolen!
    3.Pedalite li?Emi kvo sravnqva6 pedalite s Armin Maives ! Korenno razli4ni ne6ta sa! A ti za6to sydi6 pedalite i vsi4ki po-razli4ni ot teb? Otgovori mi! Kakvo iska6 da postigne6 v tozi moment?Kakva tolerantnost iska6 sprqmo teb? Otgovori mi pone da znaem!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

2.Tva e protiv normite na 21 vek!Kak 6te qde6 4ovek?Ti trqbva da si psihi4no bolen!
    3.Pedalite li?Emi kvo sravnqva6 pedalite s Armin Maives ! Korenno razli4ni ne6ta sa! A ti za6to sydi6 pedalite i vsi4ki po-razli4ni ot teb? Otgovori mi! Kakvo iska6 da postigne6 v tozi moment?Kakva tolerantnost iska6 sprqmo teb? Otgovori mi pone da znaem!
    Ако не знаеш, жертвата на Армин Майвес е бил неговият любовник. Отрязали му члена и го изяли. Рамщайн изпяха Mein Teil по този повод. Това да го разглеждаме като усложнен орален секс ли?

2. Пикая на обществения договор и неговите норми.
    Със същото учудване и аз мога да попитам "Ама как можеш мъж да ебе мъж?" е явно може.

3. Армин Майвес е педал. Чукал е жертвата си, изяли са му пениса (заедно), а после го е пекъл на пружина (от легло) като на скара.

То така се почва. Лапнеш една пишка, ебнеш едно дупе, а след години вечеряш с любовника си, като той е главното ястие
    Grumpy old madman

Ако не знаеш, жертвата на Армин Майвес е бил неговият любовник. Отрязали му члена и го изяли. Рамщайн изпяха Mein Teil по този повод. Това да го разглеждаме като усложнен орален секс ли?

2. Пикая на обществения договор и неговите норми.
    Със същото учудване и аз мога да попитам "Ама как можеш мъж да ебе мъж?" е явно може.

3. Армин Майвес е педал. Чукал е жертвата си, изяли са му пениса (заедно), а после го е пекъл на пружина (от легло) като на скара.

То така се почва. Лапнеш една пишка, ебнеш едно дупе, а след години вечеряш с любовника си, като той е главното ястие
    Аааа sorry, отговор от един хетеросексуален студент по медицина дето прочете интересната ти преработка на еволюционната теория в началото на темата за 2 минути и после 2 часа не престана да се чуди как може да има толкова прости хора.
    Sorry, ако натоваря някой с мението си, просто ме дразнят ограничено мислещи тъпаци, а и господина каза, че никой не излизал с аргументи да го обори. Аз имам 1-2...
    Първо - ти си расист. Второ - виждам, че си педофил, няма друго обяснение за мен. Трето - между вредна мутационна изменчивост и хомосексуализъм има една определена тънка граница... има нема колкото от един простак до един умен човек. Понякога хомосексуализмът е вродена хормонална болест, свързана с фунцията на надбъбречната жлеза. Понякога е и друга причината. И все пак тази "мутация" (каква е по характер според теб - генна, хромозомна или геномна? Или пък откри нов, непознат на генетиката до сега вид ) не е изчезнала с времето и естественият отбор не я е премахнал. А щом движещата сила я е запазила, тогава ще да е полезна, а? Но тя е запазила и хемофилията... Значи все пак явно трябва да се примирим с това, че някои неща съществуват, независимо от това дали ни харесва или не (както ти трябва да се примириш с това че вероятно в мухата, която преди малко размазах имаше повече мозък, отколкото в твойта глава). А за педофилията - едно момиченце преди време беше изнасилено от педофил. Познавам родителите му. Ще ми се да знаеш за какво говориш, когато сравняшаш педофилите с хомосексуалистите безмозъчно създание такова. А мнението си по въпроса за хомосексуализма? Може да не товариш с него хората, които не са расисти и приемат всички хора такива каквито са - нещо, което ги издига едно стъпало над теб (стъпалото наречено човечност).
    Апропо, хареса ми озни пост за стерилитета. Интересно ми е кой и как ще отговори на него. А на пича, дето каза, че било модерно да си различен - онзи ден извадих яйчниците на женски труп, с едната слушалка на mp3-то в ухото ми и си слушах Криско, докато 2ма от колегите ми с които работя на масата ги беше гнус да пипнат (както повечето други) - това ме прави различен, и ми е супер модерно, да - в понеделник пак ще съм така - ела ме убий с камъни преди различния да е почнал след няколко години да прави сърдечни операции (не дай си боже на някои да му се наложи!).

Супер фен Аватара на Deadlock
    Човешкият род продължава да съществува и няма изгледи да изчезне поради недостатъчно размножаване, нали?
    Тоест имаме си основи, можем да си позволим да говорим за покрива.

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock
    Човешкият род продължава да съществува и няма изгледи да изчезне поради недостатъчно размножаване, нали?
    Тоест имаме си основи, можем да си позволим да говорим за покрива.
    Ти остави това ..... ами и земаме да понатежваме
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Левски шампион але але!

shayne, това, че си студент по медицина трябваше да ме впечатли ли? При положение, че съвременната медицина е на трето място по брой жертви в САЩ след инфарктите и раковите заболявания? Убиец да ми говори за хуманност?

Расист викаш. Бе последната приятелка беше наполовина индийка. Естествено живееш в мини концлагер, ама няма как.

Ти сега, защо говориш за случай на изнасилвания? Говоря, когато връзката е на доброволни начала. Най-младата майка в света беше на 8 години мисля. Достигнала е полова зрялост преди опрделената от закона възраст.

и стига с тази еволюция. Според креационистите например, тя е пълна глупост. Освен това е теория, тоест не можем да я вземем за вярна.

Апропо в семейството имам 5 човека доктори (ДжиПи, детски, вътрешни, хирург, студент по медицина) - да са живи и здрави, но през живота си не вярвам да прибегна до техните нужди. Нямам доверие на медицината.

Изобщо ми е писнало, доктори да дават препоръки за здравословен живот. При положение, че мнозинството пушат и са с наднормено тегло. Здрав човек не се нуждае от доктор.
    Grumpy old madman

Guest

Canis, гейовете не са отделен биологичен вид, както и хомосексуализмът не съществува единствено при хората. Какви ги говориш? Освен това, да изравниш хомосексулаността с педофилията е твърде странно, имайки предвид една основна разлика - децата не осъзнават съвсем в какво биват въвлечени. ЗАтова и педофилията е наказуема - защото може да нанесе непоправими вреди, да не говорим, че талм често става дума за изнасилвания и тн. Въобще, на базата на какво ги отхвърляш? Законово е наложена възрастова граница, тъй като едно дете не може да носи пълна отговорност за себе си. При най-младата майка в света така и не се разбира кой е бащата, няма как да коментираш дали е изнасилване или не. Това, че е родила, не значи, че е заченала доброволно. Изнасилени жени понякога раждат, капиш?

Не мисля, че хомосексуалността е избор, но въпреки това тя може да бъде осъзната като такава. Т.е. човек с хомосексуална връзка/отношения ги започва с ясното съзнание, че са такива, т.е. може да носи отговорност за себе си.

Разбира се, аз съм убедена, че темата ти е просто провокация, разнообразяване, защото тук се връзват. Айде, със здраве.

Ааа то, че темата е ебавка си казах преди няколко поста. Само ми стана тъпо, че всички тук се изкараха мега толерантни и готини пичове, а по улиците само се чува "Педераст нещастен".

Иначе- закона е условно нещо, дали е желано и осъзнато също е много условно да се каже. В случая някой решава за чужд живот.

Същата условност - родители женят недораслите си дечица в някой арабски страни, или цигански гета в България.
    Grumpy old madman

Guest
    Ха, не съм забелязала, че си казал

Но - да, нищо не е черно и бяло, за добро или лошо.

Град
    Blondeland

Апропо, хареса ми озни пост за стерилитета. Интересно ми е кой и как ще отговори на него.
    Aз също си чакам отговора.
    И вземам да мисля , че е добре поняога , преди да зададем въпрос , добре да помислим какви могат да бъдат отговорите.....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Така..

1. Аз съм 16-годишно момче, което все още не е наясно със сексуалната си ориентация.

2. Форумът е място, където хората да обсъждат разнообразни теми.А това, което ти правиш, не е обсъждане.Ти тръгваш с идеята, че няма да приемеш, това, което някой друг ще напише, няма да приемеш мнение различно от твоето.

3. Педофилията е насилие, защото педофилия е, когато пълнолетен блудства с 10,11,12 годишни деца, които си нямат и на представа какво се случва с тях.Докато това, че някой е спал с 16 годишна разгонена лигла, която сама си го проси, не е педофилия.

4. Природата е създадена от нещо или някой.Аз лично не мога да кажа, че съм истински религиозен християнин.Но каквото или който и да е създал света и планетта, в които живеем, това нещо е направило много и различни видове, погрижило се е да има разнообразие и е устроило така нещата, че ако ние решим да се правим на по-умни от него и да затрием това разнообразие, то от това затриване ще има и негативни последици върху нас.Все искаш биологични обоснования, еми ето ти най-простото - още в начален курс учат децата, че ако едно от животните в хранителната верига изчезне, равновесието ще се разруши и ще настъпят катаклизми.Това че 10, 15 или 20 процента от хората са хомосексуални, не пречи на човечеството да се размножава, както виждаш броя на населението в света непрекъснато расте.Освен това мисля, че двама родители е по-важно да обичат детето си и да се грижат за него, отколкото то да се роди и да го захвърлят.Пък и в днешно време много хетеросексуални двойки, които могат да имат деца, не искат да си правят деца.Аз обичам децата и мисля, че специално за отглеждането на деца бих могъл да се справя много по-добре от доста хетеросексуални хора, много често гледам сестра ми.В днешно време си има начини, по които всеки, които има желание може да има дете.

5. Хмм, да, и аз е чудя как така във форумите всички са много позитивно настроени, а по улицата "Тоя мазен гей.Ще го троша тоя педал.Ей тоя е обърнал резбата."

6. От предни постове видях, че не ти се четат и гледат неща, които да те убеждават.За това ще напиша само няколко реплики от един филм.Ако все пак имаш желание, казва се Queer as folk.Попринцип повечето герои са хомо, но в сериала са засегнати и мн теми, в които всеки може да се разпознае, инетресен е филма.Няма БГ субс, но с широките ти познания по биология, предполагам, че и с английския няма да имаш поблем, щом аз простото 16-годишно гейче се справям..
    Та ето ги и репликите:
    "Cause he(God) created you in his image, or at least that`s what I was always taught..and since God is Love & God doesnt make mistakes..you must be exactly the way he wants you to be, the way he intended you to be & that goes fo every person, every plant, every mountain, every grain of sand..we`re all his, and he loves us all" - тази реплика е от 14ти епизод. Много е важна ситуацията в която е казана, а именно..един от героите беше отишъл на някаква сбирка, където ги обеждаваха, че може да се променят, да станат хетеро, но това е невъзможно и един от неговите приятели му каза това за Бог..
    "All she wants from you is to show her a little support...I know what you think about me.I`m the slit jew lawyer..but you`re wrong I`m Lindsays lover, and Gus`s adorable mother and I know that I`ll never cause him the pain you caused to her.He`ll never have to wonder whether ot not I love him" - това го казва една лесбийка на родителите на приятелката си, защото те отказаха да приемат сватбата на дъщеря си, само и само защото тя е хомо...
    и след като гледаш този филм и след като видиш как от злоба, само и само заради това, че е хомо, един от глваните герой бе пребит почти до смърт..незнам как някой би могъл да мрази хомосексуалните , само заради това, че са различни в сексуалните си препочитания.

Ще спра до тук.Надявам се, че постът ми не стана прекалено отегчително дълъг, но това е моето мнение.
    Преди да бъдем различни, ние сме хора! Нека бъдем по-добри един към друг и да се опитаме да не живеем с предразсъдъци.

Град
    Асеновград, България
    Директно ще копирам поста си от другата тема, в която писа.

Canis_Dirus, как въобще смееш да сравняваш хомосексуалност и педофилия? Педофилията не напразно се категоризира като парафилия. Тоест, сексуално отклонение. Как мислиш, че едно малко дете разбира какво всъщност прави, когато задоволява по някакъв начин сексуалната потребност на някой 30/40 годишен чичко? Как на едно 7 годишно момиченце би му било съвсем ясно какво всъщност прави?
    Смешно е да наричаш една сексуална ориентация ненормална. Хетеросексуалност, хомосексуалност, бисексуалност - това са сексуални ориентации. Факт е, че ги има и те не се появяват в следствие на индивидуалния живот на човек, както и на личния му избор. Сексуалната ориентация е генетично заложена във всеки един от нас още преди самото му раждане и се е формирала окончателно през първите 4 години от живота му. Ясно е, че това не е избор между "хомосексуален ще съм" и "хетеросексуален ще съм".
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

swords1010, ако искаш си го копирай още 4-5 пъти. Това няма да промени факта, че боравиш с измислени и мъгляви понятия. Кое как се категоризира. Ами, много ни е удобно да категоризираме едно нещо като незаконно, а друго като. Според както ни е удобно. Педофилията защо да не може да се приеме като сексуална ориентация? С какво право заключваме, че на един седемгодишен не му е ясно, какво прави? както беше написал Вежинов в "Един есенен ден по шосето" "От къде знаете? (че мравките нямат съзнание)".

Изобщо логиката ти издиша отвсякъде.
    Grumpy old madman

Град
    Асеновград, България
    Скъпи мой, Canis_Dirus!
    По-скоро твоята логика издиша.
    Определено не можем да категоризираме педофилията като сексуална ориентация поради прочстичката причина, че сексуална ориентация представлява сексуални влечения към индивиди от определен ПОЛ (да, тук е разликата) или липса на такива.
    Парафилията e сексуално отклонение. Такава е и педофилията, защото тя представлява сексуални влечения към полово несъзрели индивиди, които опредлено не са в състояние да осъзнаят какво вършат.
    Доста можем да поспорим по това, чия логика бързо, бързо издишва.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си