- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За педофилията и хомосексуализма
Канис дурурус или както там ти е тъпото никче това е тема всички си казват мненията защо изобщо си я пуснал като отхвърляш всичките мнения на хората с думите че грешът и твоита теза е непоклатима![]()
![]()
![]()
Търсиш внимание а
Неспорете с него само глупак спори с глупаци
Какво категоризираш като "полово съзрял индивид"? Както казах - жена е родила на 8. Тоест на 8 е била полово съзряла и е била жена (с цикъл - да). Но според закона е педофилия. А пола се определя още при раждането. От тогава ти пише в акта за раждане "пол- едикакъвси".Първоначално написано от swords1010
И какъв си ти, че ще определяш, кой осъзнава и кой не?
pomo6tplz, преди определен брой години имало един човек наречен Галилей. Та той твърдял точно обратното на това, което твърдели всички други, а именно, че земята се върти. Естествено не му повярвали. Явно ти все още смяташ, че земята е плоска и неподвижна.
Grumpy old madman
Ем,то понятието педофилия ще бъде размито след още няколко десетилетия..
Законите се определят от определени морални закони,а те се менят с времето..
За педофил се смята 4овек,който прави секс с непълнолетни (до 18 години),защото се с4ита,4е хората под тази възраст са достатъ4но крехки и 4исти за да се отдават на такова покварно нещо..
Противоре4ието идва от това,4е ако е така,би трябвало и хората под 18 години да не правят секс помежду си..но те правят,защото се 4увстват достатъ4но сексуални..защо тогава да не правят секс с 30 годишни?
Знам,4е зву4и гадно да го кажа,но като гледам някакви разсъбле4ени моми4енца,в предизвикателни пози по сайтовете за запознанства ми се иска да им го сложи някой 40 годишен със засилка.В карйна сметка,нали те се изживяват като Лолитки и един вид ,с такова поведение,си го търсят.Аз също се изживявам като Лолитка,но съм готова да си полу4а последствията.
Какво са виновни мъжете,4е са попаднали на лесна пля4ка?
Не одобрявам педофилията,но още пове4е не одобрявам поведението на тези моми4енца.Не смятам,4е 4овек може да бъде оневиняван заради възрастта и наивността си.
Тук говоря за доброволната "педофилия",ако някой 40 годишен пожелае секс с 12 годишно моми4енце,а тя не го пожелае,не става въпрос за педофилия,а за изнасилване.
За хомосексуалистите,аз съм хомофоб по ли4ни при4ини и мразя и гейовете и педерастите.Няма да обяснявам защо,просто няма да бъда толерантна към тях никога.Не ми пука колко ограни4ено изглежда отстрани.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Изобщо не е ограничено! Въпрос на личен избор. Някои не харесват кучета, други котки, трети не обичат рози. Но не се смята за ограничено. Е, аз не харесвам гнусните педерасти. Гадни са ми!Първоначално написано от RAWRRR
Grumpy old madman
На мен пък ми е по-гадно, когато гледам нормални хетеросексуални мъже, да изглеждат като гейове. Къса ми се сърцето.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ne mu obijdai nicka. Canis Dirus e nai-strashniqt vulk obitaval planetata. Imai uvajenie kum jivotnoto.Първоначално написано от pomo6tplz
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Kvo se ebavate we ? Prav e za vsi4ko !Първоначално написано от amatorium
А това го разбери, Ограничен си, не си широко скроен, и си комплексар. На мен не ми пречат, но ПЕДОФИЛИТЕ ги мразя.Първоначално написано от Canis_Dirus
Ти май имаш някъкъв комплехс.
Неочаквай някой да ти обори глупавата "тезе" защото няма 5 свързани изречения. Седни си на трите букви и си помисли.![]()
Нещо много често започнахте да използвате думичката "комплексар".. Сега това ли е на мода? Или научихте какво значи от "онази темичка"?
Лапетии.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Хммм. Прио положение, че изказвам гледна точка, която е извън нормите и границите на обществото, следва, че начина ми на мислене е напуснал положените днес рамки и е нарушил тяхното ограничение. Тоест съм много по-широко скроен, отколкото ти някога ще бъдеш.Първоначално написано от chipi_kaoo
Да, аз съм комплексна личност и мисълта ми не се ограничава от общоприетата норма.
Освен това е невъзможно някой да обори тезата ми, без да разчупи стереотипа на мислене и да погледна нещата така, както ги виждам аз. А направи ли го - спечелил съм още един инакомислещ, пък бил той и гей.
При всички случай печеля![]()
Grumpy old madman
Добре е да се изказва личната гледна точка , стига тя да не се охарактеризира като ОБЩОПРИЕТА !!!
и кога по дяволите ще ми отговорите на въпроса.нали сте много умни!!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Доброволно изнасилване. Звучи абсурдно, нали?
Да, но в българското правораздаване съществува подобен термин. Има два регистрирани такива случай от 1992 - 1993 година. накратко момичето е изправено пред варианта да бъде изнасилено от 1, или от 10 човека. и се получава "доброволно изнасилване". Съответно не може да се наложи максимално наказание. Яко, а?
Понятието е абсурдно толкова, колкото е абсурдно и осъждането на педофилията и приемането на хомосексуализма. Всичко се свежда до изкуствено създадени условности.
Grumpy old madman
Искам предварително да се извиня,че не цитирам.Едното мнение е мое другото не знам на кого беше.
Да кажа предварително - мъж съм и съм хетеросексуален.
Лесбийките вече и те ще имат възможност да дадат здраво поколение (или поне в близките години).Някви учени са измислили начин,да правят сперма от женски стволови клетки..
Хомосексуалните според доста разпространена хипотеза (защото май не са напълно наясно още за точната причина) с тези си наклонности.Ако ти се беше родил така и нямаше възможност да дадеш своя принос за продължението на човечеството щеше ли да се гръмнеш?
Плюс това гейовете могат да даряват сперма,лесбийките могат да си отгледат дете,като това дете ще израсне с две майки,вместо с баща и майка.Природата и без това (тука ми е някво конфузно да го призная,че и аз съм от мъж) е устроила нещата така,че да няма нужда детето да израства с баща.Той само ходи и опложда.
И един въпрос като за завършек - всички тези хора,които са със здравословни проблеми възпрепятстващи размножаването (например рак на матката,рак на тестисите,СПИН) също ли не заслужават място на този свят.
За мен ти заемаш една позиция на някво висше същество,което преценява,че другите подобни на теб заслужават да живеят,останалите - не.Не мислиш ли,че това е преценка и избор,който твоята толкова любима природа прави?Не сме тук на този свят само да се размножаваме.Ако това беше единственото,то тогава за какво?Да се появят нови обречени души,с едното нещо което имат да направят тук - да се изтаковат и да си ходят.Все си мисля,че друга роля имаме.
Обременявам се,като се опитвам да вникна в твойте концепции.Има хора,които смятат,че човек сам прави избор как да се развият нещата на тази планета,природата като ни е създала,само е дала старт на фактора,които ще променя облика на нещата.Аз съм сред хората,които мислят така и не искам да се ограничавам с няква си логика и ред,в които се опитваш да поставиш нещата.
Айде мерси за вниманието и приятно оплождане.
Дааа - хомосексуалистите не могат да създават поколения.
Ами какво ще кажем за стерилните?
Те също ли трябва да са извън групичката на нормалните???
Все пак ..... нали и те не могат да продължат човешкия род.
Някои са си стерилни "по рождение" - също както някои се раждат с обратни наклонности.
Някои осъзнават след години, че са "различни" - също както след тежък инцидент или заболяване, се открива, че мъжа/жената не може да има деца....
Е???
Канис,би ли отговорил,недей на избирателно-пропусквателния принцип с мненията.Да не си някаква мембрана?
Ако може ми обясни и какво целиш с тази тема в форум за тийнейджъри.Я не ни изкривявай представите!
А ето и още едно мое мнение:
Човешката раса вече няма нужда да предава ген за идеални физически качества.Така че стремеж към едно идеално общество от страна на неговите първични качества не е главен приоритет.Ако изтребиш гейовете,ще решиш ли проблема с глобалното затопляне?А по малко педофили ще намали ли броя на видовете в Червената книга?
ПП:Ако още веднъж не отговори на горенаписаното или пък излезе с някоя глупост за коментар,моля да не му пишете повече в темата или поне да я заключат модераторите/админите.Нищо добро няма да излезе от това.
ПП2:Преди да се захванеш за нападките ми към теб,приеми че си има причина хората да се дразнят на дървени философи.Нямам намерение да ти променям мнението за нещата,както казваш - това си е личен избор,но не мисля че трябва да се опитваш да го наложиш на другите.Нека те си направят сами изводите,както ти предполагам си направил.
ПП3:Живи и здрави всички и се придържайте към толерантност и морал,ако смятате че това е правилното нещо.Peace!
Да бе - то Българина разбира от всичко. Най-умен е.
Спори дори по въпроси по които не е никак компетентен....
Живееш в една от най-пропадналите (в днешно време) държави и имаш смелостта да критикуваш ориентацията на *хора , на които и на малкия пръст не можеш да стъпиш!!! На това му се вика смелост!
*Невероятно много са известните (успели да допринесат с нещо на човечеството) личности с хомосексуални наклонности!!!
ПП2. Не си налагам мнението, а го излагам. Свобода на словото!
Намесата на човека в естествения подбор води до регрес в самия вид.
Пренаселена била земята. Ами няма как да не е. Харчат се милиони за да се подържа живота на неспособни индивиди. Изкуствено оплождане.
После се вайкаме - пренаселено е, болни сме, алергични сме. Сърбаме, каквото сме си надробили!
А до тезата ми, за отлъчване на индивидите. В природата също има случай на убити от собственя си вид индивиди. Ако ще хомосексуалния да е грозното патенце, което е лебед - да го духа, ние сме патки!
Ако мислиш, че физическите качества нямат отношение към умствените такива - жестоко се лъжеш. просто не е дошло времето. Гледай филма "машината на времето".
А именно това ми е целта - да ви изкривя представите, да ви размътя спокойните води. Да вкарам трето измерение в двуизмерния ви свят.
Изобщо, кой е тоя идиот, дето може да твърди, че нещо направено по изкуствен път ще е здраво? Колкото са здрави генномодифицираните храни. Колкото са здрави хората хранещи се с фаст фууд и храна с изкуствено добити съставки.
Че детето нямало нужда от баща, за да израстне - няма! Но му трябва баща, за да го направи. Скоро ще се докараме до нивото на едноклетъчните - да се оплождаме със собствен генетичен материал. Не се и съмнявам, че някой ще иска свое собствено копие.
Jeuelle, не живея в България в момента. Смея да критикувам и да изказвам мнение по всеки един въпрос. Свободата на словото не е обвързана с образователен ценз.
А дали на тези хора, които смяташ за успели мога да им стъпя на малки пръст, или мога да им разбия муцуната примерно си е мой избор.
Grumpy old madman
има много хора който не харесва "гейовете" и "лезбийките" защото ги смятат за различни.но какво е различното ? че спят с хора от сащия пол ..? нямам нищо против такива хора смятам че факта че имат други предпочитания към сексуалния си партниор не е причина да съм против такива хора .. но съм НАПАЛНО против педофилията... !!!!
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....
oф пък и ти....Първоначално написано от malkatadesss
Аре като мислиш толкова "Природно" излез с 1 нож и заколи всички по слаби от теб, нали и така е в природата, силния изяжда по-слабия.Опазил Бог от такива като теб.
Първоначално написано от AnincetoSexy
то пък човек да не си изкаже мнението..
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....
Tи въобще четеш ли написаното преди теб....Първоначално написано от malkatadesss
Ne e taka...pedofiliqta s pravo se presledva ot zakona....za6toto v pove4eto slu4ai ne e i ot dvete strani....redi 1-2 godini mai be6e.....30 godishen myj otvle4e i se opita da iznasili 3 god6no momi4e....aide sq...dokato homosejsualizma si e vapros na jelanie i na privlichane....edno momi4e/mom4e kato se privlicha sas hora ot svoq pol tova ne e nezakonno i ne mislq 4e sa ednakvi ne6ta....pedofiliqta moje da narushi i peihikata na edno dete....a homoseksualizma ne...
Яд ме е , че захвърляте сериозните теми на майната си ...
На първа страница са теми от рода на " бременна ли съм" ..... ама то май само такива има![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Толкоз ли не ви се мисли ???? Толкоз ли сте тъпи , прости , невежи келеши , че единсвеното нещо което ви интересува е как да свалите бившия , как да правите по-добра свирка , как да разберете дали се е скъсал перзерватива и тн.....
Направо ми убихте желанието да пиша във този форум.
Във всички раздели е така.....
То тая тема се изчерпа, какво да и четеш вече. Всички дето писаха в нея няма какво повече да кажат.
A na pedofilite kakvo im e razlichnoto? Che spqt s po-malki li?Първоначално написано от malkatadesss
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Аматориум, ти глупав ли си или само в момента се правиш на интересен?
И ти ли искаш да се направиш на маймуна като автора на темата, оправдавайки педофилията?