- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За педофилията и хомосексуализма
Значи може да си избирателно толерантен?Първоначално написано от Extremescream
В такъв случай аз одобрявам хомосексуализма при афро-америкаците мюсюлмани и будисти в Северна Америка.
Ето - аз съм като теб. Толерантен към едни неща и нетолерантен към други.
Айде стига се излага вече.
Grumpy old madman
пълни глупости!!!Първоначално написано от Canis_Dirus
на следващият етап Ние Пълноценните Синеоки Професори ще обявим всички кафявооки пикли&пикльовци (като теб) за малоценните врагове препятстващи Материалният&Интелектуалн ят ПРОСПЕРИТЕТ на Нацията!
ерго => ще Ви изтребят понеже сте формална пречка...вече се е случвало....
Следващия етап венозно хероин ли е?Първоначално написано от batkodoki
Щото сега май сте на лепилце с кофите.
Grumpy old madman
И пак не отговори на въпроса,ама както и да е.И както казах:НЕКА СИ СЪЩЕСТВУВАТ,САМО ДА НЕ МИ СЕ НАВИРАТ В ЛИЦЕТО!Имам приятелка,която е от Сирия.И какво-да я изгоря на кръст ли?Ми не,казали сме си каквото имаме да си казваме за религията и толкова.Но тук не говорим за религия,а за хомосексуални,които ти твърдиш,че са почти същите като педофилите.Май не аз се излагам.Първоначално написано от Canis_Dirus
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Педофилията и хомосексуализмът не са нещо, което природата е заложила да бъде основно в човешкия вид. Следва едно голямо НО!
При хомосексуализмът имаме редица фактори (социални, психологични, физиологични, да не говорим, че вече има доказателства, че при свръх антивност на някои части на мозъка той може да изпитва влечение към същия пол), които формират това поведение у човек. Следователно, той може да бъде разглеждан като избор на поведеие у отделния индивид или като вродено заболяване. Мразим ли хората, които имат хроничен диабет? Не. Защо да съдим хомосексуалистите, при които има чисто биологични причини за това?
А ако няма открити такива биологични причини, значи хомосексуализмът е избор на човека. Ок, при положение, че хомосексуалист търси връзка с друг хомосексуалист, какво ни интересува нас какво правят те в леглата си? по същата логика мога да мразя веганите (крайни вегетарианци, които не приемат НИКАКВИ храни с животински произход), защото по природа хората са всеядни. Защо не консумират мляко, при положение, че млякото е единственото нещо, с което могат пълноценно да се хранят новородените? Да ги хранят с някакви заместители би имало трайни последствия, може би и смърт.
Педофилията е нещо различно. По определение тя е сексуално влечение, трайно насочено към незрели индивиди. Извършването на полов акт с тях е нещо, което ги наранява физически и психически. Дори и да бъдат склонени към такъв акт,това е с лъжи, обещания или нещо друго. Това е акт на насилие. Педофилия при животните не съществува, защото полов акт с незрял индивид е безсмислен.
Ефебофилията е влечение на възрастни към юноши. В природата е нормално всички мъжки индивиди да предпочитат млади женски, защото това ще им осигури по-голяма вероятност за потомство. В съвременното общество няма смисъл от това, но то все пак е останало у нас. Нормално е 40-годишен да заглежда 20-годишна. И двамата са полово, умствено и психически(да се надяваме) зряли индивиди и отношенията им спокойно могат да бъдат сексуални.
В заключение - педофилията е осъдима, хомосексуализмът - не.
Ако това не промени мнението на автора, вероятно става въпрос за някакви комплекси, по-различно възпитание или нещо друго на психическа основа. А може и просто да има различно мнение, но нека тогава не го налага яростно върху другите.![]()
Първоначално написано от dark_angel3
+1Първоначално написано от mmrammstein
Абе не е нормално 40-годишен да се заглежда по 20-годишна и номера с това, че и двамата са зрели не върви. Те може да са зрели, но по един начин е 40 годишния по един 20 годишното момиче. А и това, че мъже се заглеждал по по-млади заради потомството си е единствено и само псевдоеволюционното предположение, което няма голяма опора в реалността. Ето ти един въпрос, който може да си зададеш. По тази логика нормално е една 40 годишна жена да се заглежда по млади момчета на около 20. Само дето нито едно от двете няма логика, ако мъже до 40 не си е създала потомство, тогава за какво говорим, на него времето му е било по-рано. Така че довода, че големия мъж се заглеждал по млади заради по-голямата възможност за потомство е абсурден от тази гледна точка.Първоначално написано от mmrammstein
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ахааа, значи единствената цел на хората е размножаване. Ми дайте да убием тея, които не могат да имат деца, че от тях няма полза? То бива яко ограничен/а да си, ама тва е уникално.![]()
Никой не си избира да е обратен.
Глупости,аз познавам няколко човека,които са си избрали.Ако не вярваш-мога да ти ги пратя и да ти се изредят в дупето.Първоначално написано от Nilufer6
Хората за това имат разум за разлика от животните,за да правят осъзнат избор.Това че не ти изнася,си е твой проблем.
![]()
Тея хора са ненормални бе!Само като ги видя по улицата и ми се повръща.
ХИТЛЕР ЗА ТЯХ![]()
Ааа така,е тва исках да кажаПървоначално написано от NoobasaurusRex
Such a huge world and so many idiots....
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
KУP KУP KУP KУP KУP
Стига сте я дигали тая тема от мъртвите бе!
KУP KУP KУP KУP KУP
Grumpy old madman