.
Затворена тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 165 от общо 165
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Ще откриеш,че толерантен не е задължително да се отнася за всичко.А колкото до религията-не съм религиозна и не мога (и не искам) да се занимавам нито с нашата,нито с чиято и да е.Да си съществуват,но да не ми ги натрапват.Ако видя забулена жена на улицата ми иде да ударя и нея,и мъжа до нея.Както и да е,толерантен не значи да харесаш нещо,а да го признаеш и да си съществува,без да го обръщаш на проблем.

И моята гледна точка е от личното ми мнение.Не е от мама,тати,баба и обществото.Има много неща по които с толкова много хора съм спорила,понеже общоприетото не ми допада.Но да не изместваме темата:
    Защо според теб толерантни родители могат да доведат до к**ви дъщери и хомосексуални синове?
    Значи може да си избирателно толерантен?

В такъв случай аз одобрявам хомосексуализма при афро-америкаците мюсюлмани и будисти в Северна Америка.
    Ето - аз съм като теб. Толерантен към едни неща и нетолерантен към други.

Айде стига се излага вече.
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: За педофилията и хомосексуализма

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Чувствам се дискриминиран от хомосексуалистите, понеже съм хетеросексуален!

Продължавам да твърдя, че биологичен вид, неспособен да се размножава по естествен път, следва да се разглежда като зловредна мутация, която трябва да бъде премахната, за да се пази чист и висококачествен генофонда на вида!

Само по себе си педофилията в някои случаи е със съгласието на двете страни, но въпреки това се преследва от закона, поради една условно приета граница на "полова зрялост". По същество тя не се различава от хомосексуализма и следва да бъде също толкова добре приета от вас.
    Интересното е, че докато при педофилията става въпрос за една много условна граница, която е фиксирана и не може да бъде приета за реална за различните индивиди, с оглед на това, че сексуалното развитие е индивидуален процес. Пример - Лолита. Освен това от педофилска връзка може да се развие здраво потомство.
    Въпреки, че е нормално сексуалното желание да се прояви в различни стадии от развитието, вие продължавате да го осъждате. ДИСКРИМИНИРАТЕ!

Докато при хомосексуалистите имаме явно "ненормално" явление. Полови контакти със собствения пол, който е ясно различим в 99,9999% от случаите още от първия момент на съществуването на индивида.

С което искам да кажа, че педофилията и хомосексуализма не се различават съществено, като дори хомосексуализма е много по-фрапантна проява на психическо разтройство.

НАКРАТКО - ТОЛЕРАНТНИТЕ КЪМ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА СА ТОЛЕРАНТНИ И КЪМ ПЕДОФИЛИЯТА.

Радвам се за вашите деца.

Спрете да поставяте измислеото понятие "морал" над природните закони!

НЕ на хомосексуализма!
    пълни глупости!!!

на следващият етап Ние Пълноценните Синеоки Професори ще обявим всички кафявооки пикли&пикльовци (като теб) за малоценните врагове препятстващи Материалният&Интелектуалн ят ПРОСПЕРИТЕТ на Нацията!
    ерго => ще Ви изтребят понеже сте формална пречка...вече се е случвало....

Re: За педофилията и хомосексуализма

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    пълни глупости!!!

на следващият етап Ние Пълноценните Синеоки Професори ще обявим всички кафявооки пикли&пикльовци (като теб) за малоценните врагове препятстващи Материалният&Интелектуалн ят ПРОСПЕРИТЕТ на Нацията!
    ерго => ще Ви изтребят понеже сте формална пречка...вече се е случвало....
    Следващия етап венозно хероин ли е?

Щото сега май сте на лепилце с кофите.
    Grumpy old madman

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Ще откриеш,че толерантен не е задължително да се отнася за всичко.А колкото до религията-не съм религиозна и не мога (и не искам) да се занимавам нито с нашата,нито с чиято и да е.Да си съществуват,но да не ми ги натрапват.Ако видя забулена жена на улицата ми иде да ударя и нея,и мъжа до нея.Както и да е,толерантен не значи да харесаш нещо,а да го признаеш и да си съществува,без да го обръщаш на проблем.

И моята гледна точка е от личното ми мнение.Не е от мама,тати,баба и обществото.Има много неща по които с толкова много хора съм спорила,понеже общоприетото не ми допада.Но да не изместваме темата:
    Защо според теб толерантни родители могат да доведат до к**ви дъщери и хомосексуални синове?
    Значи може да си избирателно толерантен?

В такъв случай аз одобрявам хомосексуализма при афро-америкаците мюсюлмани и будисти в Северна Америка.
    Ето - аз съм като теб. Толерантен към едни неща и нетолерантен към други.

Айде стига се излага вече.
    И пак не отговори на въпроса,ама както и да е.И както казах:НЕКА СИ СЪЩЕСТВУВАТ,САМО ДА НЕ МИ СЕ НАВИРАТ В ЛИЦЕТО!Имам приятелка,която е от Сирия.И какво-да я изгоря на кръст ли?Ми не,казали сме си каквото имаме да си казваме за религията и толкова.Но тук не говорим за религия,а за хомосексуални,които ти твърдиш,че са почти същите като педофилите.Май не аз се излагам.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Педофилията и хомосексуализмът не са нещо, което природата е заложила да бъде основно в човешкия вид. Следва едно голямо НО!

При хомосексуализмът имаме редица фактори (социални, психологични, физиологични, да не говорим, че вече има доказателства, че при свръх антивност на някои части на мозъка той може да изпитва влечение към същия пол), които формират това поведение у човек. Следователно, той може да бъде разглеждан като избор на поведеие у отделния индивид или като вродено заболяване. Мразим ли хората, които имат хроничен диабет? Не. Защо да съдим хомосексуалистите, при които има чисто биологични причини за това?

А ако няма открити такива биологични причини, значи хомосексуализмът е избор на човека. Ок, при положение, че хомосексуалист търси връзка с друг хомосексуалист, какво ни интересува нас какво правят те в леглата си? по същата логика мога да мразя веганите (крайни вегетарианци, които не приемат НИКАКВИ храни с животински произход), защото по природа хората са всеядни. Защо не консумират мляко, при положение, че млякото е единственото нещо, с което могат пълноценно да се хранят новородените? Да ги хранят с някакви заместители би имало трайни последствия, може би и смърт.

Педофилията е нещо различно. По определение тя е сексуално влечение, трайно насочено към незрели индивиди. Извършването на полов акт с тях е нещо, което ги наранява физически и психически. Дори и да бъдат склонени към такъв акт,това е с лъжи, обещания или нещо друго. Това е акт на насилие. Педофилия при животните не съществува, защото полов акт с незрял индивид е безсмислен.

Ефебофилията е влечение на възрастни към юноши. В природата е нормално всички мъжки индивиди да предпочитат млади женски, защото това ще им осигури по-голяма вероятност за потомство. В съвременното общество няма смисъл от това, но то все пак е останало у нас. Нормално е 40-годишен да заглежда 20-годишна. И двамата са полово, умствено и психически(да се надяваме) зряли индивиди и отношенията им спокойно могат да бъдат сексуални.

В заключение - педофилията е осъдима, хомосексуализмът - не.

Ако това не промени мнението на автора, вероятно става въпрос за някакви комплекси, по-различно възпитание или нещо друго на психическа основа. А може и просто да има различно мнение, но нека тогава не го налага яростно върху другите.

Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Чалгата.... това е най-зеленият сопол от дълбоките ноздри на България

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mmrammstein
    Педофилията и хомосексуализмът не са нещо, което природата е заложила да бъде основно в човешкия вид. Следва едно голямо НО!

При хомосексуализмът имаме редица фактори (социални, психологични, физиологични, да не говорим, че вече има доказателства, че при свръх антивност на някои части на мозъка той може да изпитва влечение към същия пол), които формират това поведение у човек. Следователно, той може да бъде разглеждан като избор на поведеие у отделния индивид или като вродено заболяване. Мразим ли хората, които имат хроничен диабет? Не. Защо да съдим хомосексуалистите, при които има чисто биологични причини за това?

А ако няма открити такива биологични причини, значи хомосексуализмът е избор на човека. Ок, при положение, че хомосексуалист търси връзка с друг хомосексуалист, какво ни интересува нас какво правят те в леглата си? по същата логика мога да мразя веганите (крайни вегетарианци, които не приемат НИКАКВИ храни с животински произход), защото по природа хората са всеядни. Защо не консумират мляко, при положение, че млякото е единственото нещо, с което могат пълноценно да се хранят новородените? Да ги хранят с някакви заместители би имало трайни последствия, може би и смърт.

Педофилията е нещо различно. По определение тя е сексуално влечение, трайно насочено към незрели индивиди. Извършването на полов акт с тях е нещо, което ги наранява физически и психически. Дори и да бъдат склонени към такъв акт,това е с лъжи, обещания или нещо друго. Това е акт на насилие. Педофилия при животните не съществува, защото полов акт с незрял индивид е безсмислен.

Ефебофилията е влечение на възрастни към юноши. В природата е нормално всички мъжки индивиди да предпочитат млади женски, защото това ще им осигури по-голяма вероятност за потомство. В съвременното общество няма смисъл от това, но то все пак е останало у нас. Нормално е 40-годишен да заглежда 20-годишна. И двамата са полово, умствено и психически(да се надяваме) зряли индивиди и отношенията им спокойно могат да бъдат сексуални.

Ако това не промени мнението на автора, вероятно става въпрос за някакви комплекси, по-различно възпитание или нещо друго на психическа основа. А може и просто да има различно мнение, но нека тогава не го налага яростно върху другите.
    +1

Цитирай Първоначално написано от mmrammstein

Абе не е нормално 40-годишен да се заглежда по 20-годишна и номера с това, че и двамата са зрели не върви. Те може да са зрели, но по един начин е 40 годишния по един 20 годишното момиче. А и това, че мъже се заглеждал по по-млади заради потомството си е единствено и само псевдоеволюционното предположение, което няма голяма опора в реалността. Ето ти един въпрос, който може да си зададеш. По тази логика нормално е една 40 годишна жена да се заглежда по млади момчета на около 20. Само дето нито едно от двете няма логика, ако мъже до 40 не си е създала потомство, тогава за какво говорим, на него времето му е било по-рано. Така че довода, че големия мъж се заглеждал по млади заради по-голямата възможност за потомство е абсурден от тази гледна точка.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Ахааа, значи единствената цел на хората е размножаване. Ми дайте да убием тея, които не могат да имат деца, че от тях няма полза? То бива яко ограничен/а да си, ама тва е уникално.
    Никой не си избира да е обратен.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от Nilufer6
    Ахааа, значи единствената цел на хората е размножаване. Ми дайте да убием тея, които не могат да имат деца, че от тях няма полза? То бива яко ограничен/а да си, ама тва е уникално.
    Никой не си избира да е обратен.
    Глупости,аз познавам няколко човека,които са си избрали.Ако не вярваш-мога да ти ги пратя и да ти се изредят в дупето. Хората за това имат разум за разлика от животните,за да правят осъзнат избор.Това че не ти изнася,си е твой проблем.

Град
    Peshtera
    Тея хора са ненормални бе!Само като ги видя по улицата и ми се повръща.

ХИТЛЕР ЗА ТЯХ

...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    Peshtera
    Цитирай Първоначално написано от NoobasaurusRex
    Аe вие нормални ли сте, как ще подкрепяте хомосексуализма е (за педофилията няма кво да говоря).. Квито са ви напрайли майка ви и баща ви, такива ше сте си, лекета гадни.. KУP за вас!
    Ааа така,е тва исках да кажа

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Such a huge world and so many idiots....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

KУP KУP KУP KУP KУP

Стига сте я дигали тая тема от мъртвите бе!

KУP KУP KУP KУP KУP
    Grumpy old madman

Град
    Асеновград, България
    Старичка...
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си