- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го попитам за... :((((
Да но това ми го казах хора който са мн дискретни и знам ,че те не завиждат защото ги познавам на може ако на тях е казал някой друг ...Първоначално написано от sexi_lady_666
А пък за това че е физическа изневяра немога да го приема тъи като тя ми е уж приятелка голяма .. и аз след това немога да му имам доверие за нищо![]()
![]()
![]()
da i az mislq che ne moje da im sluji za opravdanie na mujete "tfa e prosto sex".. puk i t0lkova li nqma momicheta che to0chno s neina priqtelka /ako vuobshte e vqrn0/????!
![]()
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
+1 ... колкото повече бавиш въпроса, толкова повече ще те боли ...Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
| 1 6amar | -> "EI! MAIMUNO E*A LI ONAQ K*RVA ??! "
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
За жалост се оказа вчрно защото и сестра ми го знаеше .. зарязах го тази вечер .. а толкова много го обичам че просто немога.. изревах си очите ..
Все пак благодаря за съдействието ви![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не сам Се чувствала по зле от сега за никой не съм ревала освен за него представете си колко го обичам
А сега си задай въпроса ... "Струват ли си сълзите?" и си готова... Мъже много ... Видях те в импулса и имам чувстовото, че той губи повече отколкото си представя ... По-голям късмет нататък и горе главата!![]()
![]()
Тая "кучката " дойде снощи при мене и ми падна на колене и каза "не съм имала нищо общо с него тъй като ти си ми най-добрата приятелка и не искам да си загубя преиятелството с тебе " Аз и казах ,че т'ва е станало преди 2 месеца а тя каза 1 месец преди нова година Гошо (приятелят и) и забранил да излиза с мене и да си пише с моя приятел и мене и изобщо да нямаме никаква връзка(аз мн са чудих що ма отбягваше пък вижте за к'во било) и после приятелят ми каза ,че много ме обича и никога не би го напраел т'ва (даже баща му ми каза че съм го променила коренно и само мене слушал , че вече не хайманосвал като преди .. и много ме харесали заради това, че го контролирам) .. после разпитах техни приятели на който знам че биха казали а те казаха , че никога не е имало такова нещо а едно момиче от класа на "кучката" го е разпространила защото ме мрази![]()
![]()
![]()
И сега немога да намеря бившя никъде за да му обесня![]()
![]()
![]()
![]()
Даже кучката ми помогна снощи да го намеря но се оказа ,че е извън града
![]()
и от тогава не съм го намерила никаде и сега му званя, но му е изключен телефона не пише в skype (най-голямата вероятност е да спи 'щото той спи до мн късно поне до 3 , другата вероятност е да не иска да ме вижда ) . В крайна сметка аз се оказах виновна за това ,че не му повярвах защото е бил прав .. за това съжалявам най-много
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сдобрихте ли се?Ако не сте помоли му се не е срамно, 8 месеца не са малко...
Първоначално написано от kalin4ity17
Ох отидох у тях .. той ми обърна вниамние за 10 минути и каза "Ще ти се обадя след 1-2 дена сега не ми се приказва " и аз си тръгнах не сам говорила с него от неделя![]()
Да се надяваме ,че ще ми прости и двамата се обичаме, но аз го нараних с простия си акъл
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от alex_devv
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
питай го... няма смисъл да гадаем...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
emi kakvo da ti kaja edin pr e razpravql laji za men 4e sam spala s nego no tova e laja i stignali do pr mi ujas tai 4e mila moje da ti go kazvat samo za6toto iskat da vi razdelqt vnimavai mn
Четете малко и другите мнения ... момичето вече е говорило с него![]()
Събрахме се![]()
![]()
Ама без вас нямаше да мога да направя нищо много ви благодаря на всички ..
![]()
![]()
![]()
Сигурно ще ви се стори смешно на някой , когато почнах да му се изивнявам за това му се напълниха очите и каза че не е вярно това което са приказвали![]()
![]()
![]()
![]()
Ей затова си го обичкам
![]()
![]()
Много благодаря на всички !
![]()
![]()
Дам... послушай този съвет... [!]Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
виж какво, била съм на мястото на "кучката" за която говориш... радвам се, че за сега изглежда като неистина...но според мен е вярно и те го крият от теб.
все пак - извини му се. без обяснения. просто кажи ИЗВИНЯВАЙ. и чакай реакция. нищо повече. най-голяма грешка , която можеш да направиш в любовта, е да се престараеш.![]()
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
Ами по-горе споменах каква му беше реакцията след като почнах да му се извинявам .. прочете всички коментари за да разберете![]()
![]()
![]()
" вече слушал само мен "
Хаха... е за това е спал с друга. За да си с някой трябва да те слуша само тебе ли ?![]()
![]()
ПС. Не съм чел другите коментари.[/b]
promenila si 4oveka ku4ka zarejigo dostata4no pedi mu dokara na glavata![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата