- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Говорите ли си по време на секс
"Не, не, не ще се счупиииии"
![]()
![]()
..eDva li nai-jelanoto neshto ot partniora shte e da mu razkazvash razni istoriiki po vreme na sex..
no vse pak poznavam hora,koito go pravqt...poradi fakta,che nqmat spirka v govoreneto i po vreme na sex sushto zadavat razni JITEISKI vuprosi.. kato naprimer " Kakvo shte kajesh za bluzkata,s koqto be6e Steli dnes? " i vsqkakvi takiva ...Nejelani spored men - VUPROSI
v tozi moment,razbira se :P
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
brat priznavam te za nai ludiq v foruma ve4e ti se naslajdavam i si mno z1l 4esno za vsi4ki deto te mrazqt .i. ot men!Първоначално написано от N0Rull5
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Що бе?Първоначално написано от tqnko
Кефи
Нищо че ми е блокиран в скайп...(бях ядосана)
И има мнооооооооооооооооооооооо ого яка кола, нз![]()
Ponqkoga...No,ako go pravim si govorim"mrusotiiki"Priqtelq mi ne govori tolkova,sigurno po obqsnimite po-gore posocheni prichini![]()
Prez pove4eto vreme se celuvame no ima i razni mrasotiiki... :P![]()
От време на време казваме как ни харесва, как обичаме...
Имало е случаи да избухна в смях по време на секс - просто започвам да си представям нещо и ми става смешно... Започвам да се хиля неудържимо, а приятелят ми не знае да се смее ли, да се сърди ли... После започвам да му разяснявам защо съм се разсмяла, какво ми е минало през главата...Та, ако някой някога плямпа по време на секс, то това съм аз.
Не е разговор ... по-скоро си казваме по някоя друга дума,доста често несвързана с предишната ...
ние пък не говоримили поне не се чуваме
от време на времекогато мога да кажем нещо..
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
ми осжен да пъ6кам.............или има моменти в които слу4аино се замисля за не6то друго ,което ми е било много сме6но и по4вам да се смея
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"